2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Malasef canim 1.20 cikti bukadar belirtiyi hic yasamadim bu zamana kadar halada devam ediyor belirtiler yogun bir sekilde teste cjkan sonraki cizgi beni dahada umutlandirmisti demek bu ayda nasip degilmis hayirlisi Allahtan ne diyelim

Malasef canim 1.20 cikti bukadar belirtiyi hic yasamadim bu zamana kadar halada devam ediyor belirtiler yogun bir sekilde teste cjkan sonraki cizgi beni dahada umutlandirmisti demek bu ayda nasip degilmis hayirlisi Allahtan ne diyelim
Hayırlısıyla gelecek o bebiş inşaAllah

Ücretli izniniz yok mu devlette? Özelde 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz veriyolar. 4 ay ücretli iznin parasını toplu alıyosun. Sizde akış nasıl tam olarak bilmiyorum ama öyle bişey varsa ücretlide aldığın parayı kullanırsın ücretsizdeyken. Ya bu erkekler ne kadar da nankör bencil. Bende çalıştığımda tüm paramı eşime verirdim borç vs için ama eşim benim bütün ihtiyaçlarımı da karşılardı yani laf etmezdi. Yinede insanın kendi kazandığı parası olmasına rağmen yaşadığı şeyler zoruna gidiyor tabi allah yardım etsin

Doğumdan sonra 8 hafta var ücretli izin. Evet çok benciller sağolsunlar

Canım önce bir sakin ol bak karnın taş gibi olmuş ölümden başka herseye çare var bir yol bulunur elbet sen karnındakini ve yanındaki çoçugunu düşün

Arkadaşlar eğer korona olursak ve doğum baslarsa ben sezeryan olcam ve özel hastaneye gidiyorum beni doğuma alırlar mı acaba yaa eşimin ofiste biri pozitif cıkmıs korktum suan
alırlar canım koronalılar ve temaslılar olarak bide hiç koronayla alakası, olmayanların katları ayrı oluyo

Canım bebek kaç kilo şuan
2480 dedi doktor bende üzüldüm benimle mi alakalı besleyemedim mi falan diye seninle alakalı değil zaten sende eşin de minyonsun senden bir tosuncuk doğurmanı bekleyemeyiz doğuramazsın da zaten dedi senin için hayırlısı belki de böyledir dedi küçük bebekler doğunca toparlıyorlar sen onu beslersin falan dedi işte moral verdi gerçekten kilonun bir önemi olmadığını anlattı beni de rahatlattı ne yalan söyleyeyim üzülüyordum çok.

Canım konu dikkatmi çektide doktorun doğru söylemiş bak benim eltim 41 kilo boyu 1.50 vardır sanırım bebeğinin kilosu 2.300 doğdu eşide zayıf zaten gerçekten minyon insanların böyle oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…