Ya buna çok güldümYok canım kiloma
Yaaa ben de ilk okuduğumda kılına niye kızmış ki muayeneye giderken kıllı mı gitmiş ki diye düşünüp 5 saniye sonra aydım kilo demek istediğine ya te Allahım yarabbimYok canım kiloma
Bende de aynı böyle oldu kılına nie kızmış alttan mı muayene etti acaba dedim sonradan anladımYaaa ben de ilk okuduğumda kılına niye kızmış ki muayeneye giderken kıllı mı gitmiş ki diye düşünüp 5 saniye sonra aydım kilo demek istediğine ya te Allahım yarabbimZeka bende de düşüyor erkek bebek diye mi acaba
Bencede kesinlikle öyle 1 ay önce arkadasım doğum yaptı 2 250 doğdu suan bebiş topac gibiGerçekten de öyle sanırım benim annem de çok zayıf bir insandı 50 kg bile göremezdi boyu iyiydi ama zayıftı çok ben 2700-2800 o civarda doğmuşum. Yani seninki de o civarda doğar muhtemelen ama toplar merak etme dedi annem dün o da bana moral verdi sağolsun :)
12 kilo aldım 36+1 deyim bebeğim 3 kilo ama zayıf hamile kalmıstım kilomla ilgili yorum yapmadı doktor.Kızlar toplam kaç kilo aldınız, ben 5 kilo aldım, 34+2 deyim şuan bebeğim 2410 kg sizler????
yakın zamanda dogum yapan bir arkadasımın 39. haftada döndü sezaryenken normal doğum yaptı canım baya da sasırdı hatta kendisi deKızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı
Coraspin kullanıyordum. 32 de bıraktım. Ama kanamam olduğu için bırakmıştım. Azalmıştı o sıralar. Sonradan normale döndü bi ara tekrar azaldı şimdi horon tepiyo. Dönem dönem değişiyor hareketleri.Coraspin ve kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar, coraspini kesince bebeğinizin hareketleri azaldı mi? Dün içmedim artık birakacam diye bugün bebeğim çok az hareket etti. Endişeliyim32+4 haftadayım. Doktora ki gitsem acaba kontrolüm pazartesi ama bekleyemicem sanırım
Maşallah kuzum oğluşunaKızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı
Valla canım iki kızımda almadığım kadar kilo aldım bu gebeliğimde ödem oluyor kaburga ağrısı çekiyorum beslenmeme daha fazla dikkat ettiğim halde bebek daha yavaş kilo alıyor ayaklarım çok ağrıyor erkek bebek gebeliğim çok daha zor geçiyor benimSenin erkek mi kuzum? Kızlar daha çok aldırıomuş diye duydum ama bilemiyorum tabi yine de almayan da almıyor bence tamamen bünye meselesi. Ben dikkat ettiğim halde aldım mesela, demek yesem manda gibi 30 olurdu
Evet canım ya kız erkek farkından değil o ya ama neden bilmiorumMaşallah kuzum oğluşunaaramızda 1 gün var kiloları da çok yakın 10 gr fark var daha erken dönebilir aslında
Valla canım iki kızımda almadığım kadar kilo aldım bu gebeliğimde ödem oluyor kaburga ağrısı çekiyorum beslenmeme daha fazla dikkat ettiğim halde bebek daha yavaş kilo alıyor ayaklarım çok ağrıyor erkek bebek gebeliğim çok daha zor geçiyor benim28 yaşındayım yaşla da alakası yok zor geçmesinin kişiden kişiye değişiyor bu kilo zorluk vs hayırlısıyla bir doğursaydık çok kilo almama rağmen görünürde fazla birşey yok daha azar işitmedim ama dur bakalım doğuma kadar bir azar yiyebilirim bende kendi rekorumu çoktan kırdım
İnşallah canımSelam kızlar, az önce kontrolden çıktım. 2300 gr olmuş bebeğim. Az da olsa kilo alıyor ama hala 2-3 hafta geriden geliyoruz maalesef. Doktorum aldığı sürece bekleyeceğiz ne kadar durursa o kadar iyi, gelişimi durursa doğumu başlatırız dedi bugün yine. Neden böyle oluyor bilmiyorum, yediğime içtiğime de çok dikkat ediyorum ama her kontrolümden üzülerek çıkıyorum artık. İnşallah 38. haftayı doldururuz kendi sancımla doğumum başlar daha fazla beklemeden
Senin doktorun da normal dedi mi?Maşallah kuzum oğluşunaaramızda 1 gün var kiloları da çok yakın 10 gr fark var daha erken dönebilir aslında
Valla canım iki kızımda almadığım kadar kilo aldım bu gebeliğimde ödem oluyor kaburga ağrısı çekiyorum beslenmeme daha fazla dikkat ettiğim halde bebek daha yavaş kilo alıyor ayaklarım çok ağrıyor erkek bebek gebeliğim çok daha zor geçiyor benim28 yaşındayım yaşla da alakası yok zor geçmesinin kişiden kişiye değişiyor bu kilo zorluk vs hayırlısıyla bir doğursaydık çok kilo almama rağmen görünürde fazla birşey yok daha azar işitmedim ama dur bakalım doğuma kadar bir azar yiyebilirim bende kendi rekorumu çoktan kırdım
Doğumdan sonra zaten 8 hafta ücretli izinli oluyorz. O bitince de 24 aya kadar ücretsiz izin alabiliyoruz.Kızlar benim merak ettiğim bir durum var.kamuda öğretmenim.dogumdan sonra rapor almayı düşünüyorum peki rapordan sonra ücretsiz izin alabilirmiyim acaba.
Canım strese girme üzülme o hissediyo anne karnında bir gün bile çok önemli dinlenmeye geç çok az süren kalmış zaten doğduktan sonra alır güzelce kiloyu bazen bı tür seyler olabiliyomusSelam kızlar, az önce kontrolden çıktım. 2300 gr olmuş bebeğim. Az da olsa kilo alıyor ama hala 2-3 hafta geriden geliyoruz maalesef. Doktorum aldığı sürece bekleyeceğiz ne kadar durursa o kadar iyi, gelişimi durursa doğumu başlatırız dedi bugün yine. Neden böyle oluyor bilmiyorum, yediğime içtiğime de çok dikkat ediyorum ama her kontrolümden üzülerek çıkıyorum artık. İnşallah 38. haftayı doldururuz kendi sancımla doğumum başlar daha fazla beklemeden
Normalde çok hareketliydi bugün bayağ azaldı canım hareketi, sabahtan beri takip ediyorum nadiren hareket ediyo. Biseyler yediğimde bi saat sonra çok hareketlenirdi önceCoraspin kullanıyordum. 32 de bıraktım. Ama kanamam olduğu için bırakmıştım. Azalmıştı o sıralar. Sonradan normale döndü bi ara tekrar azaldı şimdi horon tepiyo. Dönem dönem değişiyor hareketleri.
Sen de takip et canım. Hiç hareket hissetmezsen gidersin.
8 haftanın bitiminden itibaren 2 yıla kadar alabiliyorsun. Bizim arkadaş öyle yaptı. Ücretli izni bitti dönem sonuna kadar rapor aldı. Seminer döneminde geri döndü yazın maaş almak için. Sonra tekrar 1 dönem daha ücretsiz izne ayrıldı. Yani o hakkını kullanabiliyosun istediğin an 2 yıl içindeKızlar benim merak ettiğim bir durum var.kamuda öğretmenim.dogumdan sonra rapor almayı düşünüyorum peki rapordan sonra ücretsiz izin alabilirmiyim acaba.
Az da olsa hareket ediyor diyosun ama. Takip et canım sen stres yapma. Sen stres yaparsan ondan da etkilenirNormalde çok hareketliydi bugün bayağ azaldı canım hareketi, sabahtan beri takip ediyorum nadiren hareket ediyo. Biseyler yediğimde bi saat sonra çok hareketlenirdi önceya inşallah düzelir çok stres yaptım acaba geri mi içsem coraspini diye düşünüyorum ama kalp sorunlarına sebep oluyomuş bebrkte ve genelde 32 veya 34 de biraktirmis doktorlar. Bende bir gende homozigot mutant var sadece çok riskim yok pihtilasmada ama yine de korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?