2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay valla bilmiyorum çok garip hareket ediyo karnim yamuluyo artık cidden çok ağrı hissediyorum streslenmemek elde değil

Benim dr da kilima kızdı ama elden ne gelir ama.onemli olan bebekler herşey yolunda

Çok şükür bebeğin iyi canım ben 4 kg almıstım gecen sefer gıttıgımde 1 kg gerı vermısım 3 kg almısım hamıle kaldıgımdan berı Bana da yemıyor musun dıye kızdı en az 12 kg almam lazımmıs hangısı dogru soyluyor bunların

Yani ben kilolu hamile kaldım ama toplamda 9 kgya kadar alınabilir diye biliyorum. Hiç 3 kg duymadım ztn bebek 3 kg doğcak nasıl olcak o ya ama sende olmuş gerçi nasıl oldu o ya ya benimki de yine iyi millet 25 30 kg alıo 15le kapasam öpüp başıma koycam

Bende ilk başta öyle düşünüyorum da sonra biz nasıl uykuda donuyosak onlarda hareket halindeler ama o kadar harekete uyanması da bı muamma
aa bu aklıma gelmemişti mantıklı hamılelıkle zeka sevıyemde azalma hıssedıyorum bılıyo musun doktora soledım guldu ama cok cıddıydım herseyı unutuyorum adapte olmakta zorlanıyorum falan

Canım almaman güzel bişey doktor senin açından demiştir bel ağrım filan çok olur gibisinden bı tarafa yük biniyo cunku zaten bebek plasenta suyu kilo ediyo

Abımın esı 27 kg alıp doguma gıttı benı goren hamıle degıl gıbısın dıyor
erkek bebek kız bebek farklı kg aldırıo olabılır mı acaba anneye
ben manda gibi yiorum da çünkü

aa bu aklıma gelmemişti mantıklı hamılelıkle zeka sevıyemde azalma hıssedıyorum bılıyo musun doktora soledım guldu ama cok cıddıydım herseyı unutuyorum adapte olmakta zorlanıyorum falan
Bana da gulmuslerdi Erkek miydi bebek bı yerde okumuştum daha fazla unutkanlık oluyomus nedense canım kansizliktan vitamin eksikliğinden olur unutkanlık normal bence bebekler zekayı anneden alırlar öyle bı söylemde var yada çok hirpaladigimiz için unutuyoruz bı çok şeyi kafa yoğun olunca

Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Benim de ilk spinal di çok rahat ettim.

Abımın esı 27 kg alıp doguma gıttı benı goren hamıle degıl gıbısın dıyor
erkek bebek kız bebek farklı kg aldırıo olabılır mı acaba anneye
ben manda gibi yiorum da çünkü
Senin erkek mi kuzum? Kızlar daha çok aldırıomuş diye duydum ama bilemiyorum tabi yine de almayan da almıyor bence tamamen bünye meselesi. Ben dikkat ettiğim halde aldım mesela, demek yesem manda gibi 30 olurdu

Evet erkek ama aptal gibi oluyorum bazen dinlediğimi okuduğumu anlamıyorum sinirleniyorum kendime
Zeki bebeğin gerizekalı annesi olmayayım da bu işin sonunda biraz bana da kalsın kız

Senin erkek mi kuzum? Kızlar daha çok aldırıomuş diye duydum ama bilemiyorum tabi yine de almayan da almıyor bence tamamen bünye meselesi. Ben dikkat ettiğim halde aldım mesela, demek yesem manda gibi 30 olurdu
Evet erkek benımkı
Kız bebeği olan butun arkadaslarım cok pofidik oldu benım sadece yuzum şişio burnum falan gel bölüşek aldıgın kg'yu ne sen uzul ne ben

Evet erkek benımkı
Kız bebeği olan butun arkadaslarım cok pofidik oldu benım sadece yuzum şişio burnum falan gel bölüşek aldıgın kg'yu ne sen uzul ne ben
Ah keşke canım 6 sana vereydim bana da 6 kalaydı ama nerdee yıllardır benim kiloma ortak olmak isteyen çok arkadaşım oldu ama nafile neyse bir dirhem et bin ayıp örter deyip doğumdan sonraya saklıorum kendimi yine diyet yine spor pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…