2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yerim ben onları ya mis kokulu pamuklar hayırlısıyla gelsinler de bi

Asagiya cok baski yapiyor benim kiz iki gundur firlayip cikicak gibi agrim yok ama korkutuyor beni basina gelen var mi normal midir acaba
O bende bikaç hafta önce çok belirgindi yazmıştım hatta geceleri özellikle sanki alttan çıkacak gibi falan diye çok şükür dinlenince biraz geçti.

Ben de kontrolden çıktım minik kurbağam 2.100 gr 45 cm olmuş ama hala dönmemiş. 32. Hafta çalışamaz raporumu da aldım. Kendi doktorum izindeydi başka doktora gitmek zorunda kaldım ay adam nazi subayı gibiydi kızdı bana 3 kgdan fazla almıcaktın 12 kg çok olmuş falan, napaym yani bu saatten sonra benim doktorum hiç ölçüp biçmio ki, bu tansiyon ölçtü, kg ölçtü, böbreklerime, safra keseme, bebişe giden damarlara da baktı. Benimki bebeğe bakıo resim verip yolluo. Bu saatten sonra değiştirmem zaten doktor beyle doğuma girsek bağırır bana ıkın dedim sana ıkıınnnn lanet olası falan diye ahahaha

Guldurdun beni Kocaman olmus bebis masallah. Donmesi konusunda senden umitliydim bu sefer ama bi dahaki kontrole kadar doner umarim

Guldurdun beni Kocaman olmus bebis masallah. Donmesi konusunda senden umitliydim bu sefer ama bi dahaki kontrole kadar doner umarim
Yok canım ben ümitli değildim çünkü hala midemde hissediyordum.artık 36 37yi beklicem ama benim gibi inat ve yeniliğe pek açık değilse dönmücektir anasının kızı

Maşallah canım gözün aydın zaten genelde 34.hafta civarı dönüyorlar daha erken seninde ben 3 doktor 2 hastane değiştim bu süreçte sağolsunlar 3 ayda bir doktor gidiyor ben başka doktora kayıyorum yani hangi doktor işine gelirse onunla devam et, farkeden bi şey olmuyor kim ilgiliyse aklına yatarsa onu seç.

Ay valla kendi doktorum güleryüzlü hiç değilse bunca zaman da gittim değiştirmem bu saatten sonra ama Allah ikinciyi verirse araştırcam iyice doktor önemli cidden

Ay valla kendi doktorum güleryüzlü hiç değilse bunca zaman da gittim değiştirmem bu saatten sonra ama Allah ikinciyi verirse araştırcam iyice doktor önemli cidden
Kız benimkilerin hepsi nazi subayı gibi kime gitsem azarlıyorlar ters ters bakarak çok kilo almamdan başlayıp, suyu az içmemden çıkıp bende artık alıştım titiz olmalarına azar yemek hoşuma gider oldu güleryüzlü sakin bir doktor görsem afallarım bu saatten sonra hayırlısı olsun inşallah işlerini iyi yapsınlarda napalım

Hayırlı kolay doğumlar olsun canım boyuda kilosu da güzel maşallah

Kan tahlılımde CRP 20 çıktı
Dahiliye doktoruna gözüksen iyi olur dedi ama gebeliğe bağlı yükseldiğini düşünüyorum dedi. Covid kol geziyor ortalıkta bütün hastaneler covid'li dolu ben sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Özellikle de dahiliye doktoruna ne yapacağımı bilemedim

Kizlar evde cok bunaliyorum surekli gezmek istiyorum aklima dogumdan sonra boyle rahat disari cikamayacagim geliyor eve girmek istemiyorum Ha geziyor musun diye sorarsaniz hayir yine evdeyim yani

Kizlar evde cok bunaliyorum surekli gezmek istiyorum aklima dogumdan sonra boyle rahat disari cikamayacagim geliyor eve girmek istemiyorum Ha geziyor musun diye sorarsaniz hayir yine evdeyim yani
Beni de annem darlıyor çıkın çıkın gezin arıcaksınız bgnleri diye. Hava da soğudu covid de var artık çıkılmaz pek bi yere. Arabayla gezioruz artık o kadar

Kızlar baybmaal de indirim var çocuk bezi canbebe alacaktım zaten şansıma 80lisi 30 liraya düştu ıslak mendili hediyeli ayrıca sepette de indirim oluyo 26 liraya geldi uyum sağlamada bile pişman olmayacağım için aldım çok karlı oldu . 150 liraya bı çok şey aldım

Beni de annem darlıyor çıkın çıkın gezin arıcaksınız bgnleri diye. Hava da soğudu covid de var artık çıkılmaz pek bi yere. Arabayla gezioruz artık o kadar
Bence de cikip cikip gezelim doguma kadar eve girmeyelim Bi daha nerde gezcez ama arkadaslarim calisiyor hep yalniz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…