2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar göğüs arkalarinizda sancı hissediyomusunuz benim bir türlü gecmiyo boreklerimde mi sıkıntı var anlamıyorum pazartesi idrar verdim en ufak enfeksiyon bile çıkmadı yatınca geciyo ama sürekli de yatamam ki çok az otursam batmaya basliyo

3 kilo ne allah aşkına abartmışOrtalamalar bile 12-16 arası diyor. Boşver sen onu canım ye gitsin. Ben kızımda 14 kilı aldım doğumdan 3 ay sonra eski kiloma döndüm onun üstüne bir de 10 kilo verdim. Bebekler kiloverdiriyor insana keske daha fazla kilo alsaymışım diyordum

Doğumdan sonra ücretli izin hakkımız bitince hasta olmadan rapor alma hakkımız yok diye biliyorum. Bu normal gibi karşılanıyor ama hastalık olmadan rapor alınmasında rapor iptal edilip doktoru ve çalışanı zor durumda bırakır

Boyu başı da kilosuna orantılıdır canım. Ben araları çok farklı olsa daha çok endişe ederdim. Yapı olarak minyon olacak demekkş. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil

Bende aynı şekilde düşünmüştüm demekki oluyomuş sağol canim

Bende istemiyorum almak ama mecburum kredi ödememiz var.ilk defa alicam memuriyet hayatımda.inanin şimdiden stresim doktordan nasıl istiycem diye.

Bende istemiyorum almak ama mecburum kredi ödememiz var.ilk defa alicam memuriyet hayatımda.inanin şimdiden stresim doktordan nasıl istiycem diye.
Doktor sorun çıkarabilir özellikle pandemi döneminde raporları hakem hastaneye gönderiyorlar

Benim de ilkinde hep öyleydi anlamıyorum hiç bu işten. Öyle hareketsiz çıka çıka da sezaryen sebebi oldu bu nst

Ay ben daha 36+2 deyim doktor ne nst ne de cati muayenesi yaptı. Yalanci sancılarımda var ama Dr önemli değil diyor sık sık olmadıkça. Egzersiz verdi bunlati yap diye o kadar

Evet dediğin şey prosedüre göre doğru canım. Ama bi şekilde alıp kullanılıyor canım. Hatta özel hastanede 2 bin civarında para verip heyet raporu alanlar da var. Maaşını alamamaktansa raporu parayla hallediyolar.
Biraz sistem mecbur bırakıyor anneleri. 2 aylık bebeği bırakıp işe başlamak zor. Süt izni var diyorlar ama çoğu öğretmene müdürleri kullandırtmıyor çalışma saati az diye. Zaten idarenin inisayitifine bırakılmış durumda. Böyle olunca da usulsüz davranmak zorunda kalıyor anneler.

Ay ben daha 36+2 deyim doktor ne nst ne de cati muayenesi yaptı. Yalanci sancılarımda var ama Dr önemli değil diyor sık sık olmadıkça. Egzersiz verdi bunlati yap diye o kadar
Sancılar 2 dk bir olmadıkça önemli değil dedi benim doktorum da. Düzenli olması önemli olan

Dedikleriniz doğru ama devlet ücretsiz izin hakkı vermiş. İnşaallah bebeğim sağlıkla doğunca ücretliden sonra direk ücretsize geçicem

Ben aspirini 33 te bıraktım canım harekette hiçbir azalma olmadı. Belki psikolojik olarak sana öyle gelmiştir kafanı çok takmamaya çalış gün içinde ara ara hareket ediyorsa sıkıntı yoktur inşallah. Yine de için rahat etmezse doktoruna da bir sorabilirsin

Kızlar selam Dün gece sırtımda tutulma ağrısı vardı sabahtan beride çok fena ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaten karnımdan dolayı hareketlerim kısıtlı şimdi hiç birşey yapamıyorum deliricem Eşim masaj yaptı ama şuan çok ağrıyor. Hamilelikte kas gevşetici krem kullanımı yasakmış az önce baktım internetten ama belki kullanılan kremler vardır aranızda kullanan oldu mu hiç? Eşim eczaneye gitti parol ve bulursa sıcak su torbası alacak ama nasıl geçicek bu ağrı nefes alırken bile sırtıma bıçak saplanıyor resmen

Kızlar benim merak ettiğim bir durum var.kamuda öğretmenim.dogumdan sonra rapor almayı düşünüyorum peki rapordan sonra ücretsiz izin alabilirmiyim acaba.
Alabilirsin canım bende öğretmenim kamuda ve seneye kısmet olursa eylülden sonra 9 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum .

Geçmiş olsun canım nabtın da öyle oldun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…