2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bu nstnin iyi olup olmadığına neye göre karar veriyor doktor biliyor musunuz? İlkini beğenmedi tekrar girdim şimdi, tokta girmiştim hatta 2.den önce meyve suyu içtim tekrar ama neden hareketsiz anlamıyorum bilmediğim bişey olunca daha çok stres oluyorum

Üzülme canım bol bol ayran iç, meyve tüket şeker sıkıntın yoksa bebiş kilo alır inşallah haftanda erken değil artık hem doğana kadar alır merak etme dinlen bol bol. Sen doktor sormuştun canım aynı doktora mı devam ediyorsun değiştin mi naptın ölçümler cihaz hastane doktora göre bile çok şey değişiyor. Birisinin iri dediğine diğeri ufak kalmış diyor falan sağlıkla gelsin inşallah stres yapma.

Süt, ayran, kuruyemiş, meyve balık yemediğim kalmadı zaten şu son 2 aydır. Doktor değiştirdim 31. haftamdan sonra ama bu doktorum da aynı şeyi söylüyor cihazdan kaynaklı değil yani ikisinde de geri çıktı çünkü. Sadece zayıf bir bebek olacağını bilsem o kadar endişe etmeyeceğim ama karın çevresi haricinde baş çapı ve boyu da haftasına yetişmiyor artık, onlar da 1 hafta geriden gelmeye başladı

Dün akşamdan beri benimde hareketleri azaldı canım korkma iyidir inşallah bebiş hatta hemen tatlı bi şeyler yedim soluma uzandım bikaç kez tekme attı rahatladım artık yerinin daraldığına bağladım , tatlıdan sonra 2 saat içinde hareket etmeseydi hastaneye gidecektim bende. Doktor öyle dedi tok durumda 2 saat içinde hareketlerini say etmiyorsa sıkıntı var hemen gel demişti malum benim kordondan dolayı daha bi panikliyorum. Sende azda olsa tatlı ve yemekten sonra hareket ediyorsa panik yapma.

Ya bu ödem ne kötü bişeymiş canım valla önceden yaşamayınca anlamıyo insan ne rahatmışım meğer gram ödem olmazdı şimdi ilk kalktığımda ayaklarıma basınca nasıl acıyor ellerim falan şiş oluyo sıkamıyorum bile bazen Allah kolaylık versin hepimize bundan sonra ki gebeliklerin çok daha kolay geçer inşallah
Senin doktorun da normal dedi mi? kuzum zaten dönmezse de yapacak birşeyim yok normal doğum yapabilecek bir insan değilim vajinismus geçmişim var
Evet canım normal gelişimi gayet iyi dedi çok şükür dikkat ediyorum yememe artık daha fazlasını yiyemem zaten kilolar aldı başını gidiyor benim en yakın arkadaşım da vajinusmusdu canım ikisini de normal yaptı tabi o da zorlanmış ama. Yeter ki sağlıkla kavuş kuzuna hakkında hayırlısı olsun ikisinde de kavuşma var nasılsa

Kızlar bugün gittiğim hastane ile konuştum. Ben sadece sezeryan doğumlarda covid testi yapıldığını sanıyordum ama normal doğumda da hastaneye geldiğimiz an yapılıyormuş. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım +200 tl ücret alıyorlarmış test için de

Kefir muz kaşar peynir yumurta cevizi bolca ye, boza da demişti hatta bi arkadaşta, bunları da dene çokça dinlen canım sen elinden geleni yap Allahın izniyle sağlıkla doğar inşallah vaktinde 2 haftaya kadar ilerilik gerilik normal diyor doktorlar üzülme sen rahat ol stres yapma ki inşallah bebeğe yarasın yediklerin.

Hangi hastane canım? Zorunlu mu peki her yerde, tahlil şeklinde mi yapılıyor

Boza içeyim dedim çok da severim o gün sabaha kadar mide yanmasından uyuyamadım
Vefa bozacısına gitti eşim bi de taze taze getirdi ama içtiğime içeceğime pişman etti beni mide rahatsızlığı olan varsa benım gıbı dıkkatlı tuketsın

Bnm de çok sarkık durunca kalktğmda böle içinde su varmış gibi langır lungur edio ayaklarım içerden amin canım inşallah

Yaaaa şuan bende sesli güldüm puhahahhahaha

Aaa bana hiç yapmıo acaba Vefa diye mi yaptı kaliteli diyedir belki biz Bimden alıoz bi de onu dene

Canım kilo aldırma, bebeğe iyi gelme özelliği kalmış aklımda, bende almadım daha ama o zaman kontrollü tüketmekte fayda var

Hangi hastane canım? Zorunlu mu peki her yerde, tahlil şeklinde mi yapılıyor
Medilife Hastanesi. Her yerde zorunlu mu bilmiyorum ama biz yapıyoruz dediler. Sürüntü testi yapıyorlar sanırım ne şekilde yaptıklarını sormadım ama öyle tahmin ediyorum

Malasef canim 1.20 cikti bukadar belirtiyi hic yasamadim bu zamana kadar halada devam ediyor belirtiler yogun bir sekilde teste cjkan sonraki cizgi beni dahada umutlandirmisti demek bu ayda nasip degilmis hayirlisi Allahtan ne diyelim
Canım mesajını yeni gördüm. Adetten kaç gün geçti de 1.20 çıktı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…