2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen canım bebek çok güçlendi döndü ondan tabi diyo kramp şeklinde kasıklarım sanciyo

Geçmil olsun canım
Lavanta kaslara iyi geliyor hem insanı gevşetiyor. İnşallah çabuk geçer canım

Kızlar hamilelikte kullanılan bitkisel tüy dökücü krem biliyor musunuz? Kasım annelerinde konuşuluyordu ama markasını göremedim çok da geriye gidemedim.
Bitkiselde olsa yinede bebeğe geciyo diye önerilmiyo diye biliyorum jilet kullan canım

Nts de sancı çıkmadı kızlar 20 ye falan geldi en çok. Benim oğlan da cihazı tekmeledi ıtti falan
Doktor 37 haftaya kadar sabret dedi dinlen diyor yine rahim ağzı artık olcmuyor önemi yok onemli olan sancı dedi.
Bu arada 10 gün önceye göre benim bebek kısalmış
Toplu duruyordu o yüzden net ölçüm olmadi bende zaten ustelemedim 1 hafta önde gidiyor.
O yüzden şu ölçümlere çok takmayın derim hata payı çok yüksek
Tekrar 10 gün sonra bir sıkıntı olmaz ise inşallah. Her an herşey olabilir de dedi yada 40, 41 haftayı da görebiliriz dedi.
Sağlıcakla gelsin de insallah Allah yardımcımız olsun bu ara nezle ile zorlaniyorum

Ben bunu aldım ama inşallah doğrudur
Bende her ihtimale karşı bunu aldım. Kızımda sütüm hemen geldi ama yetmiyordu, sarılık olmasın diye hastanede vermişlerdi mama hiç bana sormadılar. Bende devam ettim hem süt hem mama 4-5 gün daha. Sonra süt bol geldi çok şükür. Hiç ihtiyacımız kalmadı mamaya.

Valla canım benim ki de aynı inan haftasından geride hemde iki aydır böyle. Sen minyonsun eşin de öyle senden de bir tosuncuk doğurmanı bekleyemeyiz doğuramazsın da zaten dedi. Belki de çatı kemiklerin dar belki de senin için hayırlısı bu dedi. Napalım sağlıklılar ya şükür Allaha doğunca sütlerimizle besleriz biz yavrularımızı sen üzülme. Sen üzüldükçe bebek de strese girer lütfen sıkma canını. Elinden geleni yap benim gibi gerisini Rabbim bilir artık napalım.

Benim gibi her akşam mide yanması yaşayan gece uyuyamayan var mı?
Şurup bile içiyorum geçmiyor
Ayyy, bu mide yanmasından ne uyuya biliyorum ne de yiye biliyorum. Gaviskon hep yanımda... iki gece yarım oturarak uyumaya çalışıyorum, ama pek faydası olmuyor... göbek aşağı inince biraz rahatlarız her halde. Bebişler baskı yapıyor midemize ondan yanma oluyor. Geçmiş olsun canım.

Senin yine haftan normal ama bana erken döndüğünden sanırım kasıklarım özellikle bugün kramp şeklinde sanciyo
Aynen canım döndüğü için kasıkların sancıyo benim de öyle sancıyıp duruyo kuzum dönünce de böyle oluyormuş sürekli orası kasıklarımız falan sancıyormuş. Napalım doğuma kadar katlancaz artık

Bişey olmasın da bide ben ameliyatliyim ondan sanırım gerildiği için çok hissediyorum insalah zamanında gelirler

Çok haklısın ama doktora gittiğim günlerde hep böyle bir ruh hali çöküyor üstüme, sonra herşey sağlıklı hareketlerini de hissediyorum deyip şükrediyorum oluruna bırakıyorum. Biz de öyle ailecek uzun ve yapılı insanlar değiliz. Normalde 1.55 boyunda 55 kilo bir insandım bende. Bana benzediği için böyleyse razıyım yeter ki sağlıklı olsun

Kizlar sigorta izin islerinden anlayan var mi yardimci olursaniz sevinirim bir sorum var ben calismiyorum ama esim bir yerde sigortali gosteriyor doktor sormustu 32de ama ben ona sigortamin odendigini akil edemedigim icin yok demistim. Simdi bunu sigortali gosterildigim yere bildirmem gerekir mi sigorta odemeye devam edecek miyim nasil yapacagim fikri olan var mi

Yaa amin
O zor elde etmenin kaybetme duygusunun ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum..
Çok güzel bir anne olacaksın şu tedirginlik bile anaçlık değildir de nedir yumuşacık oldum

Kizlar anlayam varsa benim nst sonucuma bakabilir mi? Kagidin hepsini almadi ekran ama aldigi kadarini cektim

Canim Allah korusun yavrularımızi doktorun kullan demisti sanırım öyle dediyse tabiki kullanmalısın.Anneler anlar haklısın kullan biraz daha

Amin kuzum evet 2 ayrı doktor da kullan demişti devam ettiğim sezeryandan 10 gün önce keselim dedi.
Yaa amin
O zor elde etmenin kaybetme duygusunun ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum..
Çok güzel bir anne olacaksın şu tedirginlik bile anaçlık değildir de nedir yumuşacık oldum

Inşallah canım benim, Allah o günleri hepimize yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…