- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Aynen canım bebek çok güçlendi döndü ondan tabi diyoSeninki hamilelikten kaynaklanıyor sanırım canım son aylar olması normalmiş. Benim doktoruma da öyle belim ağrıyor diyorum normal diyor kasıklarım ağrıyor diyorum o da normal diyor bi magnezyum bile vermedi bana her şey normal ona göreBizim doktorlar aynı kafadalar sanırım
Geçmil olsun canımLavanta yağı var evde bi araştırayım canım sakıncası yoksa onu sürüp tekrar masaj yaparız. Daha önce de ara ara sırt ağrısı oldu ama bu yel ağrısı gibi yani batıyor, boynumu da sola çeviremiyorum bu hamilelikten değil sanırım.
2 gün önce duş alıp dışarı çıkmıştım havada esiyordu ya o yüzden oldu yada dün bebeğin çamaşırlarını yıkamıştım normalde çamaşırları eşim taşıyordu ama uyuduğu için ben aldım taşıdım belki o da zorlamış olabilir. Şimdi sıcak su torbası koyduk biraz daha iyi gibiyim umarım yarına kadar daha iyi olurum
Bitkiselde olsa yinede bebeğe geciyo diye önerilmiyo diye biliyorum jilet kullan canımKızlar hamilelikte kullanılan bitkisel tüy dökücü krem biliyor musunuz? Kasım annelerinde konuşuluyordu ama markasını göremedim çok da geriye gidemedim.
Bende her ihtimale karşı bunu aldım. Kızımda sütüm hemen geldi ama yetmiyordu, sarılık olmasın diye hastanede vermişlerdi mama hiç bana sormadılar. Bende devam ettim hem süt hem mama 4-5 gün daha. Sonra süt bol geldi çok şükür. Hiç ihtiyacımız kalmadı mamaya.Ben bunu aldım ama inşallah doğrudur
Valla canım benim ki de aynı inan haftasından geride hemde iki aydır böyle. Sen minyonsun eşin de öyle senden de bir tosuncuk doğurmanı bekleyemeyiz doğuramazsın da zaten dedi. Belki de çatı kemiklerin dar belki de senin için hayırlısı bu dedi. Napalım sağlıklılar ya şükür Allaha doğunca sütlerimizle besleriz biz yavrularımızı sen üzülme. Sen üzüldükçe bebek de strese girer lütfen sıkma canını. Elinden geleni yap benim gibi gerisini Rabbim bilir artık napalım.Benim doktorum da öyle söyledi, sezeryan yanlısı değil ama tedbirli davranıyor yine de. Kendisi de bebeğini 2200 gram doğurmuş beklememiş gelişimi ilerlemeyince o yüzden tecrübesine güveniyorum biraz. Dopplerle de baktı bugün plasentaya ve rahme giden kan akışı iyiydi. O kadar yiyorum kan akımında da sıkıntı yok niye gitmiyor bu çocuğa bu kilolar diye kendimi yiyorum anca. En son 9 gün önce gitmiştim o günden bugüne yaklaşık 200 gr almış şükür bu kadarı da iyi ama annelik duygusundan mıdır nedir üzülüyorum yine de. Boyu tam haftasıyla uyumlu giderdi o da yavaşlamış 45-46 cm anca geliyor miniğim. Ben bakamıyor muyum besleyemiyor muyum diye düşünüp duruyorum
Ayyy, bu mide yanmasından ne uyuya biliyorum ne de yiye biliyorum. Gaviskon hep yanımda... iki gece yarım oturarak uyumaya çalışıyorum, ama pek faydası olmuyor... göbek aşağı inince biraz rahatlarız her halde. Bebişler baskı yapıyor midemize ondan yanma oluyor. Geçmiş olsun canım.Benim gibi her akşam mide yanması yaşayan gece uyuyamayan var mı?
Şurup bile içiyorum geçmiyor
Aynen canım döndüğü için kasıkların sancıyo benim de öyle sancıyıp duruyo kuzum dönünce de böyle oluyormuş sürekli orası kasıklarımız falan sancıyormuş. Napalım doğuma kadar katlancaz artıkSenin yine haftan normal ama bana erken döndüğünden sanırım kasıklarım özellikle bugün kramp şeklinde sanciyo
Bişey olmasın da bide ben ameliyatliyim ondan sanırım gerildiği için çok hissediyorum insalah zamanında gelirlerAynen canım döndüğü için kasıkların sancıyo benim de öyle sancıyıp duruyo kuzum dönünce de böyle oluyormuş sürekli orası kasıklarımız falan sancıyormuş. Napalım doğuma kadar katlancaz artık
Bende bakiyorum ona hemen kuruldu mu cok burusuk cikartiyormuBen de arcelik 3893 aldim. Bugün kuruldu. 3.kez çalıştırdımteşekkür ederim
Çok haklısın ama doktora gittiğim günlerde hep böyle bir ruh hali çöküyor üstüme, sonra herşey sağlıklı hareketlerini de hissediyorum deyip şükrediyorum oluruna bırakıyorum. Biz de öyle ailecek uzun ve yapılı insanlar değiliz. Normalde 1.55 boyunda 55 kilo bir insandım bende. Bana benzediği için böyleyse razıyım yeter ki sağlıklı olsunValla canım benim ki de aynı inan haftasından geride hemde iki aydır böyle. Sen minyonsun eşin de öyle senden de bir tosuncuk doğurmanı bekleyemeyiz doğuramazsın da zaten dedi. Belki de çatı kemiklerin dar belki de senin için hayırlısı bu dedi. Napalım sağlıklılar ya şükür Allaha doğunca sütlerimizle besleriz biz yavrularımızı sen üzülme. Sen üzüldükçe bebek de strese girer lütfen sıkma canını. Elinden geleni yap benim gibi gerisini Rabbim bilir artık napalım.
Amin canım hep.birlikte sağ salim alalım inşallahCanım benimm ne güzel haberler bunlarhayırlısıyla alırsın kucağına bebişini inşallah
Hayırla kucaklarimiza alalım inşallah34+4 canim
Doktordan doktora değişiyor demek kiAy ben daha 36+2 deyim doktor ne nst ne de cati muayenesi yaptı. Yalanci sancılarımda var ama Dr önemli değil diyor sık sık olmadıkça. Egzersiz verdi bunlati yap diye o kadar
Yaa aminAmin canım inşallah kucagimiza sağlıkla alıp öpüp kokladigimiz günleri görelim hepimizHâlâ nasıl bir anne olacam diye düşünürken bugün kendimi o kadar çok içinde hissettim ki o duygunun, bebeğime bisey oldu diye aklım cıktı. Çok şükür şimdi iyi Allah esirgeyip korusun.
Geçmiş olsun canım ne ameliyatıydı. Doğrudur o da çok hissettiriyor olabilir kuzumBişey olmasın da bide ben ameliyatliyim ondan sanırım gerildiği için çok hissediyorum insalah zamanında gelirler
Canim Allah korusun yavrularımızi doktorun kullan demisti sanırım öyle dediyse tabiki kullanmalısın.Anneler anlar haklısın kullan biraz daha
Yaa amin
O zor elde etmenin kaybetme duygusunun ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum..
Çok güzel bir anne olacaksın şu tedirginlik bile anaçlık değildir de nediryumuşacık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?