2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben 1 haftadır aynısını yaşıyorum sol göğüs arkam böbreğin filan sanciyo enfeksiyon filan çıkmadı ama kum vs mi var anlamış değilim çok rahatsız ediyo havlu ısıtıyorum anlık geciriyo ama tekrar basliyo krem filan yasak bebeğe geciyomus parol zaten fazla etki etmiyo açıkçası usutmuyorum bebeğin ağırlığından mi çözemedim

Ütü yaptır sırtına havlu koyup bana çok iyi geliyor hatta ben de yaptırıcam bugün. Geçmiş olsun canım kas gevşetici kullanmadım doktorum bol sürülen kremleri hamilelikte sevmeyiz demişti ama vicks sürebilirsin. Ben sürüyorum ama çok değil. O da iyi gelir.

Bende hamilelik şekeri olduğu için tatlı yiyemiyorum ama yemek yedikten sonra çok hareketlenirdi bugün ne yaptıysam ise yaramadı ve çok az hareket etti ki elim hep karnimdaydı ancak öyle farkedilecek şekilde. Tekrar içtim ilacı 2 saat sonra normale döndü. Bi süre daha icmicem artık 2 ayrı doktor 26 ya kadar kullan demişti, inşallah bi zararı olmaz. Bugün yaşadığım stres on kat daha zararlıdır bebeğe ☹

Bende en az 34 e kadar icip sonra doz azaltmayı düşünüyorum canım ama 36 ya kadar kullanacam. Ilk gittiğim doktor riskli gebelik uzmaniydi 36 ya kadar kullan demişti şimdiki doktorumda doğumdan 10 gün öncesine kadar kullan demişti. Ben bebeğin sağlığına zarar verir diye keseyim diye düşündüm 32 de ama kesmemem lazım demekki çok hareketsiz kaldi.

Geçmiş olsun canım nabtın da öyle oldun ya
Teşekkür ederim canım deprem oldu ya o günden beri evde tek kalmamaya çalışıyorum daha doğrusu eşim bırakmak istemiyor bende 2 gün önce duş alıp eşimle birlikte onun iş yerine gitmiştim o günde esiyordu baya muhtemelen o zaman oldu. Dün akşamda bebeğin kıyafetlerini yıkadım astım ondan sonra başladı biraz zorladım sanırım eşim geldi kas gevşetici falan kullanılmıyormuş eczacı söylemiş sadece parol ve su torbası almış şimdi biraz daha masaj yaptık su torbasını da koyduk umarım etkisi olur

Canim ben 32 de bıraktım azalma hissetmedim hareketlerinde.doktora da sordum ya iğne yeterli gelmezse diye.o da coraspin daha hafif asil görevi etkiyi iğne yapıyor dedi.ama sen yine de sabah akşam yarim limon sıkıp suyun içine icebilirsin. O da kani sulandıriyor.bir de çok dikkat edince psikolojik de olabilir mi.yine de doktora git içine sinmezse.bana perinqtolog 34 e kadar kullanabilirsin coraspini demişti ama kendi doktorum 32 de kesti

Aynen canım benimde sol göğüs arkamın tam orası ağrıyor ama bana soğukta kalmışım da üşütme ağrısı gibi geldi. Kolumu kaldıramıyorum o kadar çok ağrıyor yani hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba? Pazartesi randevum var o zaman sorarım doktora sana da yazarım canım

Artık sonlara yaklaştın iyice ağırlaştın çok dikkat etmek lazım sen baya zorlamışsın kendini depremden de zaten sinirsel bile olabilir.. inşallah çok çok iyi gelir de yarına hiçbişiyin kalmaz

CAnim ben de 3 aylık hamileyken öyle oldum.zeytinyagi sürdü ovdu sabah aksam.nasil iyi geldi .bir de hep sıcak tuttum sen de öyle yap

İğneyi ne zaman bırakacaksın peki bilgi verdiler mi?

Teşekkür ederim canım Sabah öyle yaptık ama havlunun sıcağı hemen geçiyor o yüzden pek etki etmedi sanırım şimdi sıcak su torbası koyduk etki edecek gibi şuan bile rahattı en azından dururken ağrımıyor Evet kas gevşeticiler kullanılmıyormuş vickste yok evde. Yarın alıp koyayım evde bulunsun çok acil durumlarda az da olsa kullanırım

Yok canım bariz hareket etmedi ne yaptıysam. Bi süre daha kullanıcam ben coraspini. 8 yıl sonra oldu çocuğum bugün çok korktum ona bisey oldu diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Sağ salim kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah

Doktorun bırak demeden bırakma canım ilaçlarını Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkutmasın evladıyla kimseyi

Artık sonlara yaklaştın iyice ağırlaştın çok dikkat etmek lazım sen baya zorlamışsın kendini depremden de zaten sinirsel bile olabilir.. inşallah çok çok iyi gelir de yarına hiçbişiyin kalmaz
İnşallah canım benim Evet deprem zaten çok korkuttu bizi evde yakalandık ne yapacağımızı şaşırdık hala korkuyorum ama biraz daha iyiyim 2 gündür. Dediğin gibi sinirsel de olabilir canım hamileliğin ağırlığı bir de üstüne yorgunluk olunca sırtıma vurdu demek ki. Sıcak su torbası iyi gelecek gibi şuan bile rahatlattı yarına daha iyi olurum inşallah

Yok cnm havluyu ısıtıp koymak değil söylediğim havluyu sırtına koycaksın eşin sırtına ütüyü sürecek. Bana şu an yapıo mesela. O sıcak su torbasından da iyi gelio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…