- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Canım ben 1 haftadır aynısını yaşıyorum sol göğüs arkam böbreğin filan sanciyo enfeksiyon filan çıkmadı ama kum vs mi var anlamış değilim çok rahatsız ediyo havlu ısıtıyorum anlık geciriyo ama tekrar basliyo krem filan yasak bebeğe geciyomus parol zaten fazla etki etmiyo açıkçası usutmuyorum bebeğin ağırlığından mi çözemedimKızlar selamDün gece sırtımda tutulma ağrısı vardı sabahtan beride çok fena ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaten karnımdan dolayı hareketlerim kısıtlı şimdi hiç birşey yapamıyorum deliricem Eşim masaj yaptı ama şuan çok ağrıyor. Hamilelikte kas gevşetici krem kullanımı yasakmış az önce baktım internetten ama belki kullanılan kremler vardır aranızda kullanan oldu mu hiç? Eşim eczaneye gitti parol ve bulursa sıcak su torbası alacak ama nasıl geçicek bu ağrı nefes alırken bile sırtıma bıçak saplanıyor resmen
Benimki de öyle aşırı hareketli değil. Bol bol hıçkırıyor ama.Bebeği çok hareketli olmayan varmı.
Benim bebeğim çok pozisyon değiştiriyor
Ama az tekme falan atıyor.
Öyle çok değil.
Normal mı bu
Ütü yaptır sırtına havlu koyup bana çok iyi geliyor hatta ben de yaptırıcam bugün. Geçmiş olsun canımKızlar selamDün gece sırtımda tutulma ağrısı vardı sabahtan beride çok fena ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaten karnımdan dolayı hareketlerim kısıtlı şimdi hiç birşey yapamıyorum deliricem Eşim masaj yaptı ama şuan çok ağrıyor. Hamilelikte kas gevşetici krem kullanımı yasakmış az önce baktım internetten ama belki kullanılan kremler vardır aranızda kullanan oldu mu hiç? Eşim eczaneye gitti parol ve bulursa sıcak su torbası alacak ama nasıl geçicek bu ağrı nefes alırken bile sırtıma bıçak saplanıyor resmen
Dün akşamdan beri benimde hareketleri azaldı canım korkma iyidir inşallah bebiş hatta hemen tatlı bi şeyler yedim soluma uzandım bikaç kez tekme attı rahatladım artık yerinin daraldığına bağladım , tatlıdan sonra 2 saat içinde hareket etmeseydi hastaneye gidecektim bende. Doktor öyle dedi tok durumda 2 saat içinde hareketlerini say etmiyorsa sıkıntı var hemen gel demişti malum benim kordondan dolayı daha bi panikliyorum. Sende azda olsa tatlı ve yemekten sonra hareket ediyorsa panik yapma.
Ben aspirini 33 te bıraktım canım harekette hiçbir azalma olmadı. Belki psikolojik olarak sana öyle gelmiştir kafanı çok takmamaya çalış gün içinde ara ara hareket ediyorsa sıkıntı yoktur inşallah. Yine de için rahat etmezse doktoruna da bir sorabilirsin
26 Kasım sezeryan olacaklar parmak kaldirsin:)İnşallah hepimiz canım:) günlerimiz aynı 26 Kasım:)
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım nabtın da öyle oldun ya
Canim ben 32 de bıraktım azalma hissetmedim hareketlerinde.doktora da sordum ya iğne yeterli gelmezse diye.o da coraspin daha hafif asil görevi etkiyi iğne yapıyor dedi.ama sen yine de sabah akşam yarim limon sıkıp suyun içine icebilirsin. O da kani sulandıriyor.bir de çok dikkat edince psikolojik de olabilir mi.yine de doktora git içine sinmezse.bana perinqtolog 34 e kadar kullanabilirsin coraspini demişti ama kendi doktorum 32 de kestiCoraspin ve kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar, coraspini kesince bebeğinizin hareketleri azaldı mi? Dün içmedim artık birakacam diye bugün bebeğim çok az hareket etti. Endişeliyim32+4 haftadayım. Doktora ki gitsem acaba kontrolüm pazartesi ama bekleyemicem sanırım
Aynen canım benimde sol göğüs arkamın tam orası ağrıyor ama bana soğukta kalmışım da üşütme ağrısı gibi geldi. Kolumu kaldıramıyorum o kadar çok ağrıyor yani hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba? Pazartesi randevum var o zaman sorarım doktora sana da yazarım canımCanım ben 1 haftadır aynısını yaşıyorum sol göğüs arkam böbreğin filan sanciyo enfeksiyon filan çıkmadı ama kum vs mi var anlamış değilim çok rahatsız ediyo havlu ısıtıyorum anlık geciriyo ama tekrar basliyo krem filan yasak bebeğe geciyomus parol zaten fazla etki etmiyo açıkçası usutmuyorum bebeğin ağırlığından mi çözemedim
Artık sonlara yaklaştın iyice ağırlaştın çok dikkat etmek lazım sen baya zorlamışsın kendiniTeşekkür ederim canımdeprem oldu ya o günden beri evde tek kalmamaya çalışıyorum daha doğrusu eşim bırakmak istemiyor bende 2 gün önce duş alıp eşimle birlikte onun iş yerine gitmiştim o günde esiyordu baya muhtemelen o zaman oldu. Dün akşamda bebeğin kıyafetlerini yıkadım astım ondan sonra başladı biraz zorladım sanırım eşim geldi kas gevşetici falan kullanılmıyormuş eczacı söylemiş sadece parol ve su torbası almış şimdi biraz daha masaj yaptık su torbasını da koyduk umarım etkisi olur
CAnim ben de 3 aylık hamileyken öyle oldum.zeytinyagi sürdü ovdu sabah aksam.nasil iyi geldi .bir de hep sıcak tuttum sen de öyle yapTeşekkür ederim canımdeprem oldu ya o günden beri evde tek kalmamaya çalışıyorum daha doğrusu eşim bırakmak istemiyor bende 2 gün önce duş alıp eşimle birlikte onun iş yerine gitmiştim o günde esiyordu baya muhtemelen o zaman oldu. Dün akşamda bebeğin kıyafetlerini yıkadım astım ondan sonra başladı biraz zorladım sanırım eşim geldi kas gevşetici falan kullanılmıyormuş eczacı söylemiş sadece parol ve su torbası almış şimdi biraz daha masaj yaptık su torbasını da koyduk umarım etkisi olur
İğneyi ne zaman bırakacaksın peki bilgi verdiler mi?Canim ben 32 de bıraktım azalma hissetmedim hareketlerinde.doktora da sordum ya iğne yeterli gelmezse diye.o da coraspin daha hafif asil görevi etkiyi iğne yapıyor dedi.ama sen yine de sabah akşam yarim limon sıkıp suyun içine icebilirsin. O da kani sulandıriyor.bir de çok dikkat edince psikolojik de olabilir mi.yine de doktora git içine sinmezse.bana perinqtolog 34 e kadar kullanabilirsin coraspini demişti ama kendi doktorum 32 de kesti
Evet sezeryandan 24 saat önce birakcakmisimİğneyi ne zaman bırakacaksın peki bilgi verdiler mi?
Teşekkür ederim canımÜtü yaptır sırtına havlu koyup bana çok iyi geliyor hatta ben de yaptırıcam bugün. Geçmiş olsun canımkas gevşetici kullanmadım doktorum bol sürülen kremleri hamilelikte sevmeyiz demişti ama vicks sürebilirsin. Ben sürüyorum ama çok değil. O da iyi gelir.
Canim ben 32 de bıraktım azalma hissetmedim hareketlerinde.doktora da sordum ya iğne yeterli gelmezse diye.o da coraspin daha hafif asil görevi etkiyi iğne yapıyor dedi.ama sen yine de sabah akşam yarim limon sıkıp suyun içine icebilirsin. O da kani sulandıriyor.bir de çok dikkat edince psikolojik de olabilir mi.yine de doktora git içine sinmezse.bana perinqtolog 34 e kadar kullanabilirsin coraspini demişti ama kendi doktorum 32 de kesti
0,4 mü canım senınde ben sormayı unuttumEvet sezeryandan 24 saat önce birakcakmisim
Doktorun bırak demeden bırakma canım ilaçlarınıYok canım bariz hareket etmedi ne yaptıysam. Bi süre daha kullanıcam ben coraspini. 8 yıl sonra oldu çocuğum bugün çok korktum ona bisey oldu diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Sağ salı kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
Ben de arcelik 3893 aldim. Bugün kuruldu. 3.kez çalıştırdımBen hoover 10 kg kurutma kapasitelisini aldim 1 ay oldu henuz cok memnun kaldim cekme gibi bi sorun filan yasamadm tavsiye ederim
İnşallah canım benimArtık sonlara yaklaştın iyice ağırlaştın çok dikkat etmek lazım sen baya zorlamışsın kendinidepremden de zaten sinirsel bile olabilir.. inşallah çok çok iyi gelir de yarına hiçbişiyin kalmaz
Yok cnm havluyu ısıtıp koymak değil söylediğim havluyu sırtına koycaksın eşin sırtına ütüyü sürecek. Bana şu an yapıo mesela. O sıcak su torbasından da iyi gelio.Teşekkür ederim canımSabah öyle yaptık ama havlunun sıcağı hemen geçiyor o yüzden pek etki etmedi sanırım şimdi sıcak su torbası koyduk etki edecek gibi şuan bile rahattı en azından dururken ağrımıyor Evet kas gevşeticiler kullanılmıyormuş vickste yok evde. Yarın alıp koyayım evde bulunsun çok acil durumlarda az da olsa kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?