2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben sadece iğne kullanıyorum onu da en son pazar yapıp salı sezeryana giriyorum inşallah

Canım ben 32+4 deyim doguma daha var bayağ, bi süre daha devam edecem inşallah coraspine. Ignem 0,4 sonra sadece iğneye devam ederim. Sen hangi hafta bıraktın coraspini?

Canım ben 32+4 deyim doguma daha var bayağ, bi süre daha devam edecem inşallah coraspine. Ignem 0,4 sonra sadece iğneye devam ederim. Sen hangi hafta bıraktın coraspini?
Ben hiç kullanmadım hep iğnem vardı ama oda 0.6 lık

Ya cidden ilk gebelikten mi o ya? Annemin de ablamda öyle hareketsizmiş ben fink atıomuşum içerde. Ama ilk hamileliği olup da çok hareketli olanlar da var ya o nasıl oluo ki
İlk gebeliğimde de böyle kk’de grubumuz vardı ben çok üzülürdüm hıçkırığını hiç bir hareketini hissetmezdim. Doktora sorardım hiç hareket etmiyor diye. O hareket ediyor sen hissetmiyorsun diyordu. O zaman yanlara doğru genişlemiştim. Şimdi göbek füze gibi öne fırladı ve yok böyle bişey durmadan tekme yumruk sürekli hissediyorum valla bilemedim her gebelik kendine has demek ki

İlki kızdı bu erkek di mi? Ondan mıdır ki acaba benim de kız belki de ondandır ben de yanlara genişledim

Hareket etsinler de ağrılara bi şekilde dayanırız artık Benimki de öyle canım 1 haftadır hareketleri daha güçlü içeride neler yapıyor çok merak ediyorum
Tabi canım orası öyle ama kasilma sanıyorum oda önemli ya kendimi dinlememem lazım az zamanım kaldı zaten

Ben hiç kullanmadım hep iğnem vardı ama oda 0.6 lık

Anladım canım, ben 8. Haftadan beri hem coraspin hem iğne kullanıyorum. Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah günün çok az kaldı senin doğum yapacagim günü iple çekiyorum ben artık çok stresli ve sıkıntılı geçiyor hamileliğim.

Kizlar anlayam varsa benim nst sonucuma bakabilir mi? Kagidin hepsini almadi ekran ama aldigi kadarini cektim
Eki Görüntüle 2716671
Benim anladığım doktorlar sancılardan çok bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar, seninki de hareketli çıkmış. Ben bugün çektirdim doktor sonucu beğenmedi tekrar istedi mesela, sancı çıkmamıştı ama kalp ritmi genelde sabitti hareketli olmasını istiyorlar sağlıklı sonuç alabilmek için. Onun için de bebeğin uyumuyor hareket ediyor olması lazımmış. Bugün 2 kere girdim ben beğenmedi pazartesi tekrar çektireceğim hatta o yüzden. Bugünkü nst kağıdım böyleydi

Eklentiler

• 1604696334280556680149.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 31
Hemen görüş orasiyla canım, iş yeri de sen de sıkıntı yaşarsınız.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Doğumdan önce bizede korona testi yapacaklar mı ücreti doğum paketine dahil mi özelde çok mu pahalı doktorla bu konu hakkında konuşan oldu mu?
Ben bugün sordum, benim hastanemde her iki doğum şeklinde de istiyorlarmış ve fiyat doğum paketine dahil değilmiş, +200₺ ücret alıyorlarmış covid testi için

Ben bugün sordum, benim hastanemde her iki doğum şeklinde de istiyorlarmış ve fiyat doğum paketine dahil değilmiş, +200₺ ücret alıyorlarmış covid testi için
Normal doğumda kandan mı bakıolarmış çünkü pcr ın sonucu hemen çıkmıyor. Peki diyelim ki pozitif o zaman napılıyormuş? Şehir ya da devlet hastanelerine mi gönderiliyor?

Normal doğumda kandan mı bakıolarmış çünkü pcr ın sonucu hemen çıkmıyor. Peki diyelim ki pozitif o zaman napılıyormuş? Şehir ya da devlet hastanelerine mi gönderiliyor?
Bunları bende sonradan düşündüm o an aklıma gelmedi tam mesai bitimiydi ayaküstü öğrenebildim ama aklıma takılıyor benim de sorup öğrenmem lazım. Normal doğumda zaten doğum bitene kadar sonuç anca çıkar amaç sadece yaptırmak ve parasını almak mı bilmiyorum sadece sezeryanda olsa sadece anlayacağım, pozitif çıksa burda doğum yapamazsın diye sancıyla başka yere mi gönderecekler. Enteresan işler yani aklıma yatmadı benim de pek

Test sonucu 8-10 saat arasında çıkıyor. Normal doğum başladığı an test yapılması çok saçma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…