Canım ben 32+4 deyim doguma daha var bayağ, bi süre daha devam edecem inşallah coraspine. Ignem 0,4 sonra sadece iğneye devam ederim. Sen hangi hafta bıraktın coraspini?
Kızlar hastane çantamın listesini atarım demiştim. Ancak fırsat oldu. Pandemi sebebiyle tek kalma ihtimaline karşın biraz ayrıntılı hazırladım. Eki Görüntüle 2716438
Eki Görüntüle 2716439
Canım ben 32+4 deyim doguma daha var bayağ, bi süre daha devam edecem inşallah coraspine. Ignem 0,4 sonra sadece iğneye devam ederim. Sen hangi hafta bıraktın coraspini?
Ya cidden ilk gebelikten mi o ya? Annemin de ablamda öyle hareketsizmiş ben fink atıomuşum içerde. Ama ilk hamileliği olup da çok hareketli olanlar da var ya o nasıl oluo ki
İlk gebeliğimde de böyle kk’de grubumuz vardı ben çok üzülürdüm hıçkırığını hiç bir hareketini hissetmezdim. Doktora sorardım hiç hareket etmiyor diye. O hareket ediyor sen hissetmiyorsun diyordu. O zaman yanlara doğru genişlemiştim. Şimdi göbek füze gibi öne fırladı ve yok böyle bişey durmadan tekme yumruk sürekli hissediyorum valla bilemedim her gebelik kendine has demek ki
Kızlar hastane çantamın listesini atarım demiştim. Ancak fırsat oldu. Pandemi sebebiyle tek kalma ihtimaline karşın biraz ayrıntılı hazırladım. Eki Görüntüle 2716438
Eki Görüntüle 2716439
İlk gebeliğimde de böyle kk’de grubumuz vardı ben çok üzülürdüm hıçkırığını hiç bir hareketini hissetmezdim. Doktora sorardım hiç hareket etmiyor diye. O hareket ediyor sen hissetmiyorsun diyordu. O zaman yanlara doğru genişlemiştim. Şimdi göbek füze gibi öne fırladı ve yok böyle bişey durmadan tekme yumruk sürekli hissediyorum valla bilemedim her gebelik kendine has demek ki
Hareket etsinler de ağrılara bi şekilde dayanırız artık Benimki de öyle canım 1 haftadır hareketleri daha güçlü içeride neler yapıyor çok merak ediyorum
Anladım canım, ben 8. Haftadan beri hem coraspin hem iğne kullanıyorum. Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah günün çok az kaldı senin doğum yapacagim günü iple çekiyorum ben artık çok stresli ve sıkıntılı geçiyor hamileliğim.
Benim anladığım doktorlar sancılardan çok bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar, seninki de hareketli çıkmış. Ben bugün çektirdim doktor sonucu beğenmedi tekrar istedi mesela, sancı çıkmamıştı ama kalp ritmi genelde sabitti hareketli olmasını istiyorlar sağlıklı sonuç alabilmek için. Onun için de bebeğin uyumuyor hareket ediyor olması lazımmış. Bugün 2 kere girdim ben beğenmedi pazartesi tekrar çektireceğim hatta o yüzden. Bugünkü nst kağıdım böyleydi
Kizlar sigorta izin islerinden anlayan var mi yardimci olursaniz sevinirim bir sorum var ben calismiyorum ama esim bir yerde sigortali gosteriyor doktor sormustu 32de ama ben ona sigortamin odendigini akil edemedigim icin yok demistim. Simdi bunu sigortali gosterildigim yere bildirmem gerekir mi sigorta odemeye devam edecek miyim nasil yapacagim fikri olan var mi
Arkadaşlar iyi akşamlar. Doğumdan önce bizede korona testi yapacaklar mı ücreti doğum paketine dahil mi özelde çok mu pahalı doktorla bu konu hakkında konuşan oldu mu?
Ben bugün sordum, benim hastanemde her iki doğum şeklinde de istiyorlarmış ve fiyat doğum paketine dahil değilmiş, +200₺ ücret alıyorlarmış covid testi için
Ben bugün sordum, benim hastanemde her iki doğum şeklinde de istiyorlarmış ve fiyat doğum paketine dahil değilmiş, +200₺ ücret alıyorlarmış covid testi için
Normal doğumda kandan mı bakıolarmış çünkü pcr ın sonucu hemen çıkmıyor. Peki diyelim ki pozitif o zaman napılıyormuş? Şehir ya da devlet hastanelerine mi gönderiliyor?
Ya cidden ilk gebelikten mi o ya? Annemin de ablamda öyle hareketsizmiş ben fink atıomuşum içerde. Ama ilk hamileliği olup da çok hareketli olanlar da var ya o nasıl oluo ki
Normal doğumda kandan mı bakıolarmış çünkü pcr ın sonucu hemen çıkmıyor. Peki diyelim ki pozitif o zaman napılıyormuş? Şehir ya da devlet hastanelerine mi gönderiliyor?
Bunları bende sonradan düşündüm o an aklıma gelmedi tam mesai bitimiydi ayaküstü öğrenebildim ama aklıma takılıyor benim de sorup öğrenmem lazım. Normal doğumda zaten doğum bitene kadar sonuç anca çıkar amaç sadece yaptırmak ve parasını almak mı bilmiyorum sadece sezeryanda olsa sadece anlayacağım, pozitif çıksa burda doğum yapamazsın diye sancıyla başka yere mi gönderecekler. Enteresan işler yani aklıma yatmadı benim de pek
Kızlar bugün gittiğim hastane ile konuştum. Ben sadece sezeryan doğumlarda covid testi yapıldığını sanıyordum ama normal doğumda da hastaneye geldiğimiz an yapılıyormuş. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım +200 tl ücret alıyorlarmış test için de