2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktora soyledım yapabılecek hıcbısı yok dedı Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik günlerdir uyuyamıyorum yüzümdeki yorgunlugu anlatamam gozlerım kan çanağı gibi Sana da geçmiş olsun canım

Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin. Doktorun moralini bozmasına izin verme ölçümler tam olarak bebeği asla yansıtmaz, sonuçta ses dalgasıyla elde edilen rakamlar. Hem yapı olarak sana benzemiş olabilir ❤

Aynen canım genetikmiş de bu durum işte bende 157 yim 59 kg şuan. Normalde 54 falandım. Öyle işte canım dert etmeyelim napalım yapacak bir şey yok. Bende çok üzülüyordum ama sağlıklı olsun da ben onu beslerim güzel güzel yeter ki sağlıkla alayım kucağıma meleğimi

Ya buna çok güldüm bi an gözümde canlandırdım doktor kılına kızıo ahahahhaha hay Allah ya
Ya bazen acil oluyor hazırlıksız yakalanıyoruz ya öyle birsey sandım onlar neler görüyor alışık olmaları lazım diye Dr a kızacaktım bende

Çift taraflı kasık fıtığı canım göbeğinde filan da dikişler var oralar geriliyo hem içten hem distandi kapalı olmuştum
Anladım canım çok geçmiş olsun. Ondan daha çok hissediyorsundur sende gerildiğini. Sağlıklıdır kuzum merak etme. Döndükleri için de en ufak hareketlerini hissediyoruz artık

Anladım canım çok geçmiş olsun. Ondan daha çok hissediyorsundur sende gerildiğini. Sağlıklıdır kuzum merak etme. Döndükleri için de en ufak hareketlerini hissediyoruz artık
Sağolasın canım inşallah öyledir diyorum ya öyle böyle geçecek Allah'ın izniyle

Eğer pandemi olmasaydı belki sütte ısrar ederdim ama hiç sarılık olup hastanede yatma riskine giremem ortalık karışık bende süt ve mama gidicem o sırada hem kendimi toplarım hem sarılık riski azalır uyku bile çok önemli uykumuzu iyi alırsak süt olur

Arkadaşlar iyi akşamlar. Doğumdan önce bizede korona testi yapacaklar mı ücreti doğum paketine dahil mi özelde çok mu pahalı doktorla bu konu hakkında konuşan oldu mu?

Geçmiş olsun canım. Üşütmüşsün demek duş alıp çıkınca. İlaç da kullanamayınca n zor ya inşallah faydası olur torbanın. Acil şifalar versin rabbim
Canım teşekkür ederim zaten hamileliğin verdiği bir ağırlık vardı üstüne bu ağrı eklenince zorladı bugün baya ama sıcak su torbası iyi geldi şimdi biraz daha iyiyim yarına biraz daha toparlarım umarım

Ben sadece iğne kullanıyorum onu da en son pazar yapıp salı sezeryana giriyorum inşallah

Sancın 40 larda çıkmış benim 20 lerde seyrediyo hep. Ama yüksek değil canım. Doktoruna gösterdin mi
2 hafta once girmistim dr gayet iyi dedi yolladi ama 1 gun oncesi cok kasilmam olmustu cok ikna olmamistim

Aynen canım bebek çok güçlendi döndü ondan tabi diyo kramp şeklinde kasıklarım sanciyo
Hareket etsinler de ağrılara bi şekilde dayanırız artık Benimki de öyle canım 1 haftadır hareketleri daha güçlü içeride neler yapıyor çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…