Ayyy, bu mide yanmasından ne uyuya biliyorum ne de yiye biliyorum. Gaviskon hep yanımda... iki gece yarım oturarak uyumaya çalışıyorum, ama pek faydası olmuyor... göbek aşağı inince biraz rahatlarız her halde. Bebişler baskı yapıyor midemize ondan yanma oluyor. Geçmiş olsun canım.
Doktora soyledım yapabılecek hıcbısı yok dedı Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik günlerdir uyuyamıyorum yüzümdeki yorgunlugu anlatamam gozlerım kan çanağı gibi Sana da geçmiş olsun canım
Çok haklısın ama doktora gittiğim günlerde hep böyle bir ruh hali çöküyor üstüme, sonra herşey sağlıklı hareketlerini de hissediyorum deyip şükrediyorum oluruna bırakıyorum. Biz de öyle ailecek uzun ve yapılı insanlar değiliz. Normalde 1.55 boyunda 55 kilo bir insandım bende. Bana benzediği için böyleyse razıyım yeter ki sağlıklı olsun
Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin. Doktorun moralini bozmasına izin verme ölçümler tam olarak bebeği asla yansıtmaz, sonuçta ses dalgasıyla elde edilen rakamlar. Hem yapı olarak sana benzemiş olabilir ❤
Çok haklısın ama doktora gittiğim günlerde hep böyle bir ruh hali çöküyor üstüme, sonra herşey sağlıklı hareketlerini de hissediyorum deyip şükrediyorum oluruna bırakıyorum. Biz de öyle ailecek uzun ve yapılı insanlar değiliz. Normalde 1.55 boyunda 55 kilo bir insandım bende. Bana benzediği için böyleyse razıyım yeter ki sağlıklı olsun
Aynen canım genetikmiş de bu durum işte bende 157 yim 59 kg şuan. Normalde 54 falandım. Öyle işte canım dert etmeyelim napalım yapacak bir şey yok. Bende çok üzülüyordum ama sağlıklı olsun da ben onu beslerim güzel güzel yeter ki sağlıkla alayım kucağıma meleğimi
Anladım canım çok geçmiş olsun. Ondan daha çok hissediyorsundur sende gerildiğini. Sağlıklıdır kuzum merak etme. Döndükleri için de en ufak hareketlerini hissediyoruz artık
Anladım canım çok geçmiş olsun. Ondan daha çok hissediyorsundur sende gerildiğini. Sağlıklıdır kuzum merak etme. Döndükleri için de en ufak hareketlerini hissediyoruz artık
Bende her ihtimale karşı bunu aldım. Kızımda sütüm hemen geldi ama yetmiyordu, sarılık olmasın diye hastanede vermişlerdi mama hiç bana sormadılar. Bende devam ettim hem süt hem mama 4-5 gün daha. Sonra süt bol geldi çok şükür. Hiç ihtiyacımız kalmadı mamaya.
Eğer pandemi olmasaydı belki sütte ısrar ederdim ama hiç sarılık olup hastanede yatma riskine giremem ortalık karışık bende süt ve mama gidicem o sırada hem kendimi toplarım hem sarılık riski azalır uyku bile çok önemli uykumuzu iyi alırsak süt olur
Ya cidden ilk gebelikten mi o ya? Annemin de ablamda öyle hareketsizmiş ben fink atıomuşum içerde. Ama ilk hamileliği olup da çok hareketli olanlar da var ya o nasıl oluo ki
Arkadaşlar iyi akşamlar. Doğumdan önce bizede korona testi yapacaklar mı ücreti doğum paketine dahil mi özelde çok mu pahalı doktorla bu konu hakkında konuşan oldu mu?
Canım teşekkür ederim zaten hamileliğin verdiği bir ağırlık vardı üstüne bu ağrı eklenince zorladı bugün baya ama sıcak su torbası iyi geldi şimdi biraz daha iyiyim yarına biraz daha toparlarım umarım
Yok canım bariz hareket etmedi ne yaptıysam. Bi süre daha kullanıcam ben coraspini. 8 yıl sonra oldu çocuğum bugün çok korktum ona bisey oldu diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Sağ salim kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
Hareket etsinler de ağrılara bi şekilde dayanırız artık Benimki de öyle canım 1 haftadır hareketleri daha güçlü içeride neler yapıyor çok merak ediyorum