2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende bı ara kum filan vardı bende ondan şüphelendim yoksa usutmemeyi calisiyorum gaz sancım çok oluyo diye . Yel arısı değil nefes aldıkça batmiyo daha çok hareket ettikçe batiyo gibi oluyo doktorum her şeyi normal karşıladığı için sormadım ben abartiyomus gibi yüzüme bakiyo adam

Yok cnm havluyu ısıtıp koymak değil söylediğim havluyu sırtına koycaksın eşin sırtına ütüyü sürecek. Bana şu an yapıo mesela. O sıcak su torbasından da iyi gelio.
Hıı anladım canım o daha etkilidir haklısın. Biraz daha sıcak su torbasıyla durayım olmadı senin dediğin gibi yaparız. Sana da çok geçmiş olsun

Doktorun bırak demeden bırakma canım ilaçlarını Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkutmasın evladıyla kimseyi

Amin canım inşallah kucagimiza sağlıkla alıp öpüp kokladigimiz günleri görelim hepimiz Hâlâ nasıl bir anne olacam diye düşünürken bugün kendimi o kadar çok içinde hissettim ki o duygunun, bebeğime bisey oldu diye aklım cıktı. Çok şükür şimdi iyi Allah esirgeyip korusun.

Lavanta yağı iyi geliyor ama hamilelikte sakıncası olur mu bilmiyorum canım. Ters bir hareket mi yaptın yoksa hamileliğe bağlı bir ağrı mı ?

Canım benimm ne güzel haberler bunlar hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini inşallah

Kızlar hamilelikte kullanılan bitkisel tüy dökücü krem biliyor musunuz? Kasım annelerinde konuşuluyordu ama markasını göremedim çok da geriye gidemedim.

Valla güldürdün ya çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin canım benim döner daha inşallah vakit var

Canim Allah korusun yavrularımızi doktorun kullan demisti sanırım öyle dediyse tabiki kullanmalısın.Anneler anlar haklısın kullan biraz daha

Dedikleriniz doğru ama devlet ücretsiz izin hakkı vermiş. İnşaallah bebeğim sağlıkla doğunca ücretliden sonra direk ücretsize geçicem
Maddi koşullar bazen elvermiyor ne yazıkki.yoksa bende isterdim ücretsiz izin alayım.bende doğru bulmuyorum raporu ama şartlar onu gerektiriyor.sizin adınıza sevindim bebiş anne ile büyüyecek

Lavanta yağı iyi geliyor ama hamilelikte sakıncası olur mu bilmiyorum canım. Ters bir hareket mi yaptın yoksa hamileliğe bağlı bir ağrı mı ?
Lavanta yağı var evde bi araştırayım canım sakıncası yoksa onu sürüp tekrar masaj yaparız. Daha önce de ara ara sırt ağrısı oldu ama bu yel ağrısı gibi yani batıyor, boynumu da sola çeviremiyorum bu hamilelikten değil sanırım.
2 gün önce duş alıp dışarı çıkmıştım havada esiyordu ya o yüzden oldu yada dün bebeğin çamaşırlarını yıkamıştım normalde çamaşırları eşim taşıyordu ama uyuduğu için ben aldım taşıdım belki o da zorlamış olabilir. Şimdi sıcak su torbası koyduk biraz daha iyi gibiyim umarım yarına kadar daha iyi olurum

Ay valla bilmiyorum çok garip hareket ediyo karnim yamuluyo artık cidden çok ağrı hissediyorum streslenmemek elde değil
Benimki De aynı hiç sorma canım valla kasıklarımda hissediyorum bugün daha da çok her an gelivercek gibi hissediyorum çok fena

Seninki hamilelikten kaynaklanıyor sanırım canım son aylar olması normalmiş. Benim doktoruma da öyle belim ağrıyor diyorum normal diyor kasıklarım ağrıyor diyorum o da normal diyor bi magnezyum bile vermedi bana her şey normal ona göre Bizim doktorlar aynı kafadalar sanırım

Geçmiş olsun canım. Üşütmüşsün demek duş alıp çıkınca. İlaç da kullanamayınca n zor ya inşallah faydası olur torbanın. Acil şifalar versin rabbim

Canım üzülme bende dün gittim doktora benim kızım da 2,5 hafta geride kilo konusunda. Ama doktorum üzülmemem gerektiğini kilonun önemli olmadığını söyledi sağlıklı olsun önemli olan o dedi senin beslenmenle alakası yok bazen eşi de çok beslemiyor bebekleri dedi. Anneler kendilerinde suç buluyorlar ama hiç alakası yok sen onu doğduğunda beslersin dedi. Hiç üzülme doktorum bana bir ton anlattı moral verdi öyle gönderdi.

İyi geceler arkadaşlar meme ucu ağrısı yaşayan var mı şimdiden gümüş kalkan aldım kullanıyorum inşaallah faydası olur

Benim doktorum da öyle söyledi, sezeryan yanlısı değil ama tedbirli davranıyor yine de. Kendisi de bebeğini 2200 gram doğurmuş beklememiş gelişimi ilerlemeyince o yüzden tecrübesine güveniyorum biraz. Dopplerle de baktı bugün plasentaya ve rahme giden kan akışı iyiydi. O kadar yiyorum kan akımında da sıkıntı yok niye gitmiyor bu çocuğa bu kilolar diye kendimi yiyorum anca. En son 9 gün önce gitmiştim o günden bugüne yaklaşık 200 gr almış şükür bu kadarı da iyi ama annelik duygusundan mıdır nedir üzülüyorum yine de. Boyu tam haftasıyla uyumlu giderdi o da yavaşlamış 45-46 cm anca geliyor miniğim. Ben bakamıyor muyum besleyemiyor muyum diye düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…