2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Genlerdeki mutasyona göre mi acaba

Evet canım mutasyon ve risk durumuna göre. Benim trambofoli panelimde bakilmayan genlerde var 4 lü ve 6 'li test yapılıyormuş. Üniversite hastanesinde yatırmıştım 4 lu yapmışlar. Leiden yok mesela bende o bayağ risk olustuyormus belki ondada mutasyonum var şuan bilmiyorum. Doğumdan sonra 6 lisini yaptıracam bu testin.

Bende Allah nasip ederse normal doğum yapıcağım. Yürüyüş çok önemli. İlk haftalardan 10 km yürüyordum. Sonra 8 düşürdüm. 32 haftadan doktorum 3 km fazla gerek yor dedi, en fazla 5. 35 haftaya kadar 5 yürüyordum, son haftamda 2,5-3 zor yürüyorum, ağırlaştım, nefes nefese kalıyorum. İlk günden toplam 8 kilo aldım.

Bana 37. haftada kullanmaya başla dedi nst çeken kadın göğüs ucu kremini 1-2 gün sonra kullanmaya başlayacağım ben.
Doğuma 4 günmkaldı bende bugün başlayayım o zaman
Göğüslerin uyarılması doğumu tetikliyor ya ondan çekinmiştim bende son gittiklerimde de hep alttan muayene ettikleri için fırsatım olamamıştı sormaya başlıyorummbugğn hemen

Evet bende erken mi acaba diye düşünmüştüm ama erken değilmiş. Ovalamadan direk parmak ucunla sür geç fazla uyarmadan dedi bana da kadın. Ayy valla senin de az kalmış sıra sende yani :) Heyecanlandım şimdi :) Hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :)

Benim de o haftalarda hep baş aşağı duruyordu hatta 28. Haftada yine öyleydi bugün ters dönmüş kafası yukarıdaydı
Yani daha küçük oldukları için istediği gibi dönüyorlar bence
dr a tekrar doner mi diye sordugumda donmez artik bidaha demisti

Neden o kadar erken nst ye soktu. Bir şeyden mi şüphelendi yoksa rutinde mi böyle başlatıyor. Benim de geçen böyle çıktı kasılmalar ama ben 34 haftadaydım
1 gun oncesi kasilmam olmustu o yuzden erken istedi

1 gun oncesi kasilmam olmustu o yuzden erken istedi
Magnezyum kullanıyor musun ?
Benim de senin dönemimde çok vardı. Şimdi daha az sanki. Bende korkmuştum hatta doktor bebek biraz aşağıda demişti. Çok şükür 36. Haftaya girdik. Sen yine de artarsa doktoruna danışırsın canım

Magnezyum kullanmiyorum kramplarim olmuyor, kasilmalarda gecti cok sukur o ara kendimi yordum herhalde bilmiyorum neden oyle oldu. Benimki de 2 hafta kadar onden gidiyor boyu da uzunmus belki de ondan erken basladi

Ay bende aynı aşırı duygusalım bu dönemde ota b... ağlıyorum ya
Eşime dedim ki bana birşey olursa sakın çocuklarıma.uvey anne getirme
Aminnn aminn sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallah canım ❣

Bende günde 1 muz ceviz yemeğe özen gösteriyorum 38 haftada sezeryan olucagim azıcık ele avuca gelir kiloda olsun diye maden suyunu bilmiyordum onada basliyayim

Biz magnezyum kestik artık doğumu geciktiriyormus
Bende yeni başladım magnezyuma 15 gün oldu ama çok ağrım oluyor hatta doktor progestan bile yazıyordu istemedim ne alakaya başlarda kullanmadim şimdi hiç istemem beni çok yatıran bir ilacdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…