İkisi de kızCinsiyetleri ne peki?
Evet, bizim de sonradan aklımıza geldi bu saçma olur gerçekten. Bir dahaki gidişimde daha detaylı öğreneceğim bunuTest sonucu 8-10 saat arasında çıkıyor. Normal doğum başladığı an test yapılması çok saçma olur.
Evet mizaçla alakalı olabilir biz de ablamla öyleyiz o mıymıy hareket etsem mi etmesem mi diye düşünen biridir annemin karnında da hareket etmezmiş hatta doğumu da vakumla olmuş, ben fıldır fıldır dönermişim doğumum da çok kolay olmuş, doktor daha zamanı var deyip arkasını döndüğü an gelmeye başlamışım ve şimdi de hareketli ve aceleciyimdirİkisi de kız
Ben mizaca bağlıyorum. Doktorum da kıyas yapma her insan farklıdır diyor. İlk kızım bebekken de çok hareketliydi yenidoğduğu gün başını kaldırıyordu bacakları kolları kıpır kıpır yerinde durmazdı hala da çok enerjik Neşeli bir çocuk. Şimdiki daha sakin olacak diyor eşim de. Bakalım kısmet
Kasım grubunda planlı sezaryenler için olduğunu okudum o kafama yattı ama normal ve plansız sezaryenler için imkansız duruyor. Şöyle bir şey de okudum kanda antikor bakılıyormuş onun sonucu hemen çıkıyormuş ama yine de o da saçmaBunları bende sonradan düşündüm o an aklıma gelmedi tam mesai bitimiydi ayaküstü öğrenebildim ama aklıma takılıyor benim de sorup öğrenmem lazım. Normal doğumda zaten doğum bitene kadar sonuç anca çıkar amaç sadece yaptırmak ve parasını almak mı bilmiyorum sadece sezeryanda olsa sadece anlayacağım, pozitif çıksa burda doğum yapamazsın diye sancıyla başka yere mi gönderecekler. Enteresan işler yani aklıma yatmadı benim de pek
Evet bana da saçma geldi düşününce. Antikor testi de o an virüs taşıyıp taşımadığını göstermiyor, pozitif çıksa önceden mi geçirdik şuan mı pozitif onu anlamak için yine pcr yapılması gerekecek. Yani yine saçmalıklar silsilesiKasım grubunda planlı sezaryenler için olduğunu okudum o kafama yattı ama normal ve plansız sezaryenler için imkansız duruyor. Şöyle bir şey de okudum kanda antikor bakılıyormuş onun sonucu hemen çıkıyormuş ama yine de o da saçma
Ne güzel canım mışıl mışıl uyur sakin bebek büyütmesi kolay olurEvet mizaçla alakalı olabilir biz de ablamla öyleyiz o mıymıy hareket etsem mi etmesem mi diye düşünen biridir annemin karnında da hareket etmezmiş hatta doğumu da vakumla olmuş, ben fıldır fıldır dönermişim doğumum da çok kolay olmuş, doktor daha zamanı var deyip arkasını döndüğü an gelmeye başlamışım ve şimdi de hareketli ve aceleciyimdirkızım da teyzesine mi çekcek napcak
Dün öğle yatıyordum, damacana su geldi uyandım, kardeşime su geldi uykum bölündü yazdım, doğum başlangıcı suyunun geldiğini zannetmiş.Yok canım.ne demek çoğu arkadaş öyle anlamış
anladim canim ondan gayet iyi dedi demek ama 1 gun oncesi tam da araba kullanirken kasilmalar olmustu eve zor gelmistim o yuzden tatmin etmemistiBenim anladığım doktorlar sancılardan çok bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar, seninki de hareketli çıkmış. Ben bugün çektirdim doktor sonucu beğenmedi tekrar istedi mesela, sancı çıkmamıştı ama kalp ritmi genelde sabitti hareketli olmasını istiyorlar sağlıklı sonuç alabilmek için. Onun için de bebeğin uyumuyor hareket ediyor olması lazımmış. Bugün 2 kere girdim ben beğenmedi pazartesi tekrar çektireceğim hatta o yüzden. Bugünkü nst kağıdım böyleydi
Ay hareketli olsun ya ben de kilo vereyimmmmNe güzel canım mışıl mışıl uyur sakin bebek büyütmesi kolay olur
Ben boşuna mı o kadar kilo verdim
Ben de kan sulandirici kullaniyorum benimki de 35 de birakcaz dedi neye gore karar veriyolar bilmiyorum hepsi farkli hftlarda biraktiriyo anlamadimCanim ben 32 de bıraktım azalma hissetmedim hareketlerinde.doktora da sordum ya iğne yeterli gelmezse diye.o da coraspin daha hafif asil görevi etkiyi iğne yapıyor dedi.ama sen yine de sabah akşam yarim limon sıkıp suyun içine icebilirsin. O da kani sulandıriyor.bir de çok dikkat edince psikolojik de olabilir mi.yine de doktora git içine sinmezse.bana perinqtolog 34 e kadar kullanabilirsin coraspini demişti ama kendi doktorum 32 de kesti
Amin kuzum sağlıcaklaHayırla kucaklarimiza alalım inşallah
Resimde gördüğünüz şekilde mavi renkle çizin elinizin üstünü. Minimum 2 saat kalmalı boya. Sujok terapide bu bölge omurgayı ve sırtı temsil eder. Ağrınıza da iyi geleceğini tahmin ediyorum.Kızlar selamDün gece sırtımda tutulma ağrısı vardı sabahtan beride çok fena ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaten karnımdan dolayı hareketlerim kısıtlı şimdi hiç birşey yapamıyorum deliricem Eşim masaj yaptı ama şuan çok ağrıyor. Hamilelikte kas gevşetici krem kullanımı yasakmış az önce baktım internetten ama belki kullanılan kremler vardır aranızda kullanan oldu mu hiç? Eşim eczaneye gitti parol ve bulursa sıcak su torbası alacak ama nasıl geçicek bu ağrı nefes alırken bile sırtıma bıçak saplanıyor resmen
Üstte ki kalp atışları bebişin, altta ki kasılmalar canım. 50 lere doğru varmış maşallah var yani kasilmanKizlar anlayam varsa benim nst sonucuma bakabilir mi? Kagidin hepsini almadi ekran ama aldigi kadarini cektim
Eki Görüntüle 2716671
Erken dogacak diye cok korkuyorum 30. haftada girdigim nstÜstte ki kalp atışları bebişin, altta ki kasılmalar canım. 50 lere doğru varmış maşallah var yani kasilman
Kalkanı şuan kullanıyorum diye koymadım o yüzden yazmayı unutmuşum canım. Kalkan olduğu için krem simdilik almadım yara olursa alırım. Tesettürlü olduğum için taç kullanmicam o yüzden almadım. Ama bu mama konusunda kararsızım. Normal doğum görünüyor şimdilik. Ilkinde dogumdan itibaren tutmuştu memeyi ihtiyaç duymamıştım. Bi de betül doğum yaptı mesela o anesteziliyken hastane kendisi vermiş mamayı. Ben de şehir hastanesinde doğum yapıcam. Onu bir sorayım bidahaki kontrolde ona göre alayım. Boşa gitmesin.Ve göğüs kalkanı göğüs ucu kremi bebek için mama şırınga yada bebek kaşığı
Lohusa tacı
Bi tane kılıf ekliyim iyi dedin onu. Normal doğum görünüyo inşallah. Yine de bir şişe komposto götürsem iyi olur ama günü belli olmazsa nasıl olcak kiCanın eğer sezeryan olacaksan kayısı kompostosu gaz çıkarmana yardımcı o gaz mutlaka çıkmalı ben yastık kılıfı da koydum
Hastanelerin etrafi eczane dolu gece bile olsa illaki nobetci bulunur dogumdan sonra gerekirse hemen alinabilir benceKalkanı şuan kullanıyorum diye koymadım o yüzden yazmayı unutmuşum canım. Kalkan olduğu için krem simdilik almadım yara olursa alırım. Tesettürlü olduğum için taç kullanmicam o yüzden almadım. Ama bu mama konusunda kararsızım. Normal doğum görünüyor şimdilik. Ilkinde dogumdan itibaren tutmuştu memeyi ihtiyaç duymamıştım. Bi de betül doğum yaptı mesela o anesteziliyken hastane kendisi vermiş mamayı. Ben de şehir hastanesinde doğum yapıcam. Onu bir sorayım bidahaki kontrolde ona göre alayım. Boşa gitmesin.
40 yüksek degil canım benim bildiğim. Kasılma dediğin şey bebeğin gerilme şeklindeki hareketleriyse benim son nst takılıyken oldu bak hatta hafif adet ağrısı gibi agrımda oldu arada. Çıkmadı yine de. Doktor onlar normal düzenli değilse önemli değil dedi. Önemli bir sancı olursa çıkıyo direk nst de.2 hafta once girmistim dr gayet iyi dedi yolladi ama 1 gun oncesi cok kasilmam olmustu cok ikna olmamistim
Aman erken gelmesin de endisem o, dogum pozisyonuna da cok erken dondu 26. haftada gittigimde donmustu kimbilir kacinci haftada dondu40 yüksek degil canım benim bildiğim. Kasılma dediğin şey bebeğin gerilme şeklindeki hareketleriyse benim son nst takılıyken oldu bak hatta hafif adet ağrısı gibi agrımda oldu arada. Çıkmadı yine de. Doktor onlar normal düzenli değilse önemli değil dedi. Önemli bir sancı olursa çıkıyo direk nst de.
Benimle birlikte bi kadın girdi karşı odada görünüyodu nst ekranı. Ama karnından belli kadın ileri haftalardaydı. Takar takmaz 60 ı gösterdi sancısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?