2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cinsiyetleri ne peki?
İkisi de kız
Ben mizaca bağlıyorum. Doktorum da kıyas yapma her insan farklıdır diyor. İlk kızım bebekken de çok hareketliydi yenidoğduğu gün başını kaldırıyordu bacakları kolları kıpır kıpır yerinde durmazdı hala da çok enerjik Neşeli bir çocuk. Şimdiki daha sakin olacak diyor eşim de. Bakalım kısmet

Evet mizaçla alakalı olabilir biz de ablamla öyleyiz o mıymıy hareket etsem mi etmesem mi diye düşünen biridir annemin karnında da hareket etmezmiş hatta doğumu da vakumla olmuş, ben fıldır fıldır dönermişim doğumum da çok kolay olmuş, doktor daha zamanı var deyip arkasını döndüğü an gelmeye başlamışım ve şimdi de hareketli ve aceleciyimdir kızım da teyzesine mi çekcek napcak

Kasım grubunda planlı sezaryenler için olduğunu okudum o kafama yattı ama normal ve plansız sezaryenler için imkansız duruyor. Şöyle bir şey de okudum kanda antikor bakılıyormuş onun sonucu hemen çıkıyormuş ama yine de o da saçma

Evet bana da saçma geldi düşününce. Antikor testi de o an virüs taşıyıp taşımadığını göstermiyor, pozitif çıksa önceden mi geçirdik şuan mı pozitif onu anlamak için yine pcr yapılması gerekecek. Yani yine saçmalıklar silsilesi

Ne güzel canım mışıl mışıl uyur sakin bebek büyütmesi kolay olur
Ben boşuna mı o kadar kilo verdim

anladim canim ondan gayet iyi dedi demek ama 1 gun oncesi tam da araba kullanirken kasilmalar olmustu eve zor gelmistim o yuzden tatmin etmemisti

Ben de kan sulandirici kullaniyorum benimki de 35 de birakcaz dedi neye gore karar veriyolar bilmiyorum hepsi farkli hftlarda biraktiriyo anlamadim

Resimde gördüğünüz şekilde mavi renkle çizin elinizin üstünü. Minimum 2 saat kalmalı boya. Sujok terapide bu bölge omurgayı ve sırtı temsil eder. Ağrınıza da iyi geleceğini tahmin ediyorum.

Eklentiler

• 20201107_003721.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 41
Üstte ki kalp atışları bebişin, altta ki kasılmalar canım. 50 lere doğru varmış maşallah var yani kasilman
Erken dogacak diye cok korkuyorum 30. haftada girdigim nst

Ve göğüs kalkanı göğüs ucu kremi bebek için mama şırınga yada bebek kaşığı
Lohusa tacı
Kalkanı şuan kullanıyorum diye koymadım o yüzden yazmayı unutmuşum canım. Kalkan olduğu için krem simdilik almadım yara olursa alırım. Tesettürlü olduğum için taç kullanmicam o yüzden almadım. Ama bu mama konusunda kararsızım. Normal doğum görünüyor şimdilik. Ilkinde dogumdan itibaren tutmuştu memeyi ihtiyaç duymamıştım. Bi de betül doğum yaptı mesela o anesteziliyken hastane kendisi vermiş mamayı. Ben de şehir hastanesinde doğum yapıcam. Onu bir sorayım bidahaki kontrolde ona göre alayım. Boşa gitmesin.

Canın eğer sezeryan olacaksan kayısı kompostosu gaz çıkarmana yardımcı o gaz mutlaka çıkmalı ben yastık kılıfı da koydum
Bi tane kılıf ekliyim iyi dedin onu. Normal doğum görünüyo inşallah. Yine de bir şişe komposto götürsem iyi olur ama günü belli olmazsa nasıl olcak ki

Hastanelerin etrafi eczane dolu gece bile olsa illaki nobetci bulunur dogumdan sonra gerekirse hemen alinabilir bence

2 hafta once girmistim dr gayet iyi dedi yolladi ama 1 gun oncesi cok kasilmam olmustu cok ikna olmamistim
40 yüksek degil canım benim bildiğim. Kasılma dediğin şey bebeğin gerilme şeklindeki hareketleriyse benim son nst takılıyken oldu bak hatta hafif adet ağrısı gibi agrımda oldu arada. Çıkmadı yine de. Doktor onlar normal düzenli değilse önemli değil dedi. Önemli bir sancı olursa çıkıyo direk nst de.
Benimle birlikte bi kadın girdi karşı odada görünüyodu nst ekranı. Ama karnından belli kadın ileri haftalardaydı. Takar takmaz 60 ı gösterdi sancısı.

Aman erken gelmesin de endisem o, dogum pozisyonuna da cok erken dondu 26. haftada gittigimde donmustu kimbilir kacinci haftada dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…