2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
sayende korkuyla her ayrıntıyı düşünerek hazırlık yapıyorum. Ilk zaman muhakkak sarılık oluyolar da değeri yükselmez inşallah

Ben de mustela aldım göğüs için inşallah memnun kalırız.
Ayrıca şimdiden karnımı nemlendirirken goguslerime de sürüyorum yağ balsam artık ne denk gelirse.
Tabi öyle karnım gibi uzun uzadıya değil hemen deydirip geçiyorum o kadar da zararı olmaz sanmıyorum.

Bebek için ne koydunuz acaba
3 tane takım, her takımın içine çıtçıtlı body, çorap ve bebek bezi. Takımların içinde şapkası eldiveni önlüğü vardı zaten.
1 tulum, 1 çorap daha, 1 kapitone 1 örgü yelek, 3 müslin örtü, 2 battaniye, 3 ağız mendili, 1 hazır kundak, 2 omuz bezi, biberon, emzik, mama, 10 bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil, kirliler için çöp poşeti, hastane çıkışında giydirmek için dış kundak, portbebe. Aklıma gelenler bunlar koyduklarım içinde. Pişik kremini çıkarabilirim onu bilemedim.

Alt açma bakım bezi de koydum onu unutmuşum

Benimde yandan genisleme var hareket oluyor ama cok rahatsiz etmiyor ondan mi acaba
Daha geniş alanı oluyor o zaman bence. Böyle sivrilince geriliyorsun zaten bu sefer çatladım hem de lierac kullandım bu sefer bana mısın demedi. Ve evet acayip gerik karnım.

Kızlar hastane çantanızı kabin boy valize mi orta boya mı hazırladınız? Bi de sırt çantası yapanlar var neleri ayırdınız sırt çantasına? Bi de gümüş kalkanı nasıl kullanıyorsunuz? Gün boyu sütyenin içine göğüs ucuna mı koyuyorsunuz? Gece yatarken çıkarıyor musunuz? Ben de başlayayım ilkinde çok yara olmuştu çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…