2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de özellikle sordum bana da doğuma kadar devam dedi, sadece multivitamini 33te kes kan sulandırma etkisi var dedi.
Anladım canım devam edicez napalım doğuma kadar doktorumuz ne derse onu yapacağız artık. Bana daha onu bunu kes demedi bakalım devam ediyorum.

Ay vallahi canım bu aralar karamsar modumdayım doğum da yaklaştı. Tuhaf tuhaf rüyalar da görüyorum.

Magnezyum kullanmiyorum kramplarim olmuyor, kasilmalarda gecti cok sukur o ara kendimi yordum herhalde bilmiyorum neden oyle oldu. Benimki de 2 hafta kadar onden gidiyor boyu da uzunmus belki de ondan erken basladi
Benim de hiç krapm olmadı ama kasılma Görmüştü doktor 16 haftalıkken başladım 28 e kadar kullandım. Bıraktıktan sonra kasılmalarım arttı. Bu ara daha iyiyim. Ama sağ bacağım ağrıyor onu sorucam bir dahakine

Merhaba arkadaşlar göğüs kremi olarak hangi marka aldınız
Lansinoh aldım canım doğuma yakın kullancam uyarmamaai için kimi iyi geliyo kimi kötü diyo deneme yanılma işi sanırım. Onun dışında şuan nemli tutuyorum hindistan cevizi yağıyla inşallah yara filan olmaz bilemiyorum.

Benimde yandan genisleme var hareket oluyor ama cok rahatsiz etmiyor ondan mi acaba

dr a tekrar doner mi diye sordugumda donmez artik bidaha demisti
Benim doktorum o zaman da birşey dememişti şimdi de dönmez daha demedi
Benim nerdeyse her gün kasılmalarım oluyor ama düzenli değil dr sorun görmedi canım vücut kendini hazırlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…