Ben lansinoh aldım ama denicem iyi gelmezse başka bir marka daha alabilirim. Hindistan cevizi yağı falan gibi bitkisel şeyler de kullanabilirim. Kimi lasolin iyi geliyor kimi gelmiyor diyor
Ben lansinoh aldım ama denicem iyi gelmezse başka bir marka daha alabilirim. Hindistan cevizi yağı falan gibi bitkisel şeyler de kullanabilirim. Kimi lasolin iyi geliyor kimi gelmiyor diyor
Ay bende aynı aşırı duygusalım bu dönemde ota b... ağlıyorum ya
Eşime dedim ki bana birşey olursa sakın çocuklarıma.uvey anne getirme
Aminnn aminn sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallah canım ❣
Magnezyum kullanmiyorum kramplarim olmuyor, kasilmalarda gecti cok sukur o ara kendimi yordum herhalde bilmiyorum neden oyle oldu. Benimki de 2 hafta kadar onden gidiyor boyu da uzunmus belki de ondan erken basladi
Benim de hiç krapm olmadı ama kasılma Görmüştü doktor 16 haftalıkken başladım 28 e kadar kullandım. Bıraktıktan sonra kasılmalarım arttı. Bu ara daha iyiyim. Ama sağ bacağım ağrıyor onu sorucam bir dahakine
Lansinoh aldım canım doğuma yakın kullancam uyarmamaai için kimi iyi geliyo kimi kötü diyo deneme yanılma işi sanırım. Onun dışında şuan nemli tutuyorum hindistan cevizi yağıyla inşallah yara filan olmaz bilemiyorum.
İlk gebeliğimde de böyle kk’de grubumuz vardı ben çok üzülürdüm hıçkırığını hiç bir hareketini hissetmezdim. Doktora sorardım hiç hareket etmiyor diye. O hareket ediyor sen hissetmiyorsun diyordu. O zaman yanlara doğru genişlemiştim. Şimdi göbek füze gibi öne fırladı ve yok böyle bişey durmadan tekme yumruk sürekli hissediyorum valla bilemedim her gebelik kendine has demek ki
Lansinoh aldım canım doğuma yakın kullancam uyarmamaai için kimi iyi geliyo kimi kötü diyo deneme yanılma işi sanırım. Onun dışında şuan nemli tutuyorum hindistan cevizi yağıyla inşallah yara filan olmaz bilemiyorum.
Benim doktorum o zaman da birşey dememişti şimdi de dönmez daha demedi
Benim nerdeyse her gün kasılmalarım oluyor ama düzenli değil dr sorun görmedi canım vücut kendini hazırlıyormuş