2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cinsiyetleri ne peki?
O hareketler cinsiyetten farketmiyo canım. Ilki oğlandı durmazdı hareket ederdi hep. Şimdiki kız (sürpriz olmazsa tabi ) ama bu da mahvediyo tekmeden beni. Belki P perlasmom un dediği gibi mizaç ile alakalı olabilir. Oğlum hareketli oyunları çok seviyo mesela.

Resimde gördüğünüz şekilde mavi renkle çizin elinizin üstünü. Minimum 2 saat kalmalı boya. Sujok terapide bu bölge omurgayı ve sırtı temsil eder. Ağrınıza da iyi geleceğini tahmin ediyorum.
İlk defa duyuyorum ama hemen deneyeceğim, teşekkür ederim

İnşallah canım o kadar süre geçiyor son günler geçmiyor iyi düşün iyi olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar iyi akşamlar. Doğumdan önce bizede korona testi yapacaklar mı ücreti doğum paketine dahil mi özelde çok mu pahalı doktorla bu konu hakkında konuşan oldu mu?
Özeli bilmiyorum her hastanenin uygulaması farklı sen bi sor ben üns hastanesine gidiyorum pazar test vericem inşallah negatifimdir

Kalkanı bende mi kullansam birde göğüs ucu kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor acaba

Aman erken gelmesin de endisem o, dogum pozisyonuna da cok erken dondu 26. haftada gittigimde donmustu kimbilir kacinci haftada dondu
Benim de o haftalarda hep baş aşağı duruyordu hatta 28. Haftada yine öyleydi bugün ters dönmüş kafası yukarıdaydı
Yani daha küçük oldukları için istediği gibi dönüyorlar bence

Son zamanda beni doğum da ya bana birşey olursa korkusu aldı
Korkumun sebebi evlatlarım tabi Allah hicbir evladı anasız babasız bırakmasın
Kimseye de evlat acısı göstermesin
Amin canım. Bende aynı durumdayım. Aşırı duygusalım. Geçen beşiği kurduk kızımın doğduğu zamanlar geldi aklıma duygulandım, doğumu düşündüm deprem, pandemi vs derken hamilelikle birlikte üzerimizde psikolojik baskı var. Birkaç ay önce parkta bir teyze ilk doğuma insan gözü kör olmuş gibi gidiyor ama ikincisi daha farklı arkanda bir yavru daha oluyor demişti. O kadar haklı ki,
Duygular karışık,
Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklamayı, sevincimizi evlatlarımızla eşimizle birlikte paylaşmayı nasib etsin

canım bende sehir hastanesinde doğum yaptım hiç bişeyim hazır değildi cüzdanı aldım doğuma gittim hepsi bu memeler hep yara her emzrdiğimde hatim indiriyorum resmen önleminizi alın derim sütüm yetersizmiş mama veriyo hastane sarılık başlangıcı var gözlerde şimdilik

Özeli bilmiyorum her hastanenin uygulaması farklı sen bi sor ben üns hastanesine gidiyorum pazar test vericem inşallah negatifimdir
Pazartesi gunu gittigimde soracagim bende devlette belirti olmayinca test yapmiyorlar diye biliyorum kadin dogum doktorumda ozelde.Insallah negatiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…