Kızlar hastane çantanızı kabin boy valize mi orta boya mı hazırladınız? Bi de sırt çantası yapanlar var neleri ayırdınız sırt çantasına? Bi de gümüş kalkanı nasıl kullanıyorsunuz? Gün boyu sütyenin içine göğüs ucuna mı koyuyorsunuz? Gece yatarken çıkarıyor musunuz? Ben de başlayayım ilkinde çok yara olmuştu çok kötüydü
Ben kızımınkileri ebebekten aldığıma koydum. Kendiminkileri de english homedan aldığıma koycam. Gelince de direkt çöpe. Eve gelince valiz temizlemekle uğraşmayayım diye böyle bir şey yaptım. Koroplast kilitli poşetlere koydum bebeğimin eşyalarını da. Üstlerine ne zmn giydirilip kullanılacağını ne olduklarını vs yazdım.
Kızlar hastane çantanızı kabin boy valize mi orta boya mı hazırladınız? Bi de sırt çantası yapanlar var neleri ayırdınız sırt çantasına? Bi de gümüş kalkanı nasıl kullanıyorsunuz? Gün boyu sütyenin içine göğüs ucuna mı koyuyorsunuz? Gece yatarken çıkarıyor musunuz? Ben de başlayayım ilkinde çok yara olmuştu çok kötüydü
Ben kabin boya koydum eşyaları yetti bana. Bebek bakım çantası almıştım sırt çantası şeklinde olandan. Ona bebeğin bezlerini pişik kremini göğüs ucu kremini depend i falan koydum. Kıyafetler valizde o tarz şeyler de çantada. O şekilde hazırladım. Ben göğüs kalkanı kullanmıyorum o yüzden onu bilmiyorum.
Bende yeni başladım magnezyuma 15 gün oldu ama çok ağrım oluyor hatta doktor progestan bile yazıyordu istemedim ne alakaya başlarda kullanmadim şimdi hiç istemem beni çok yatıran bir ilacdi
Her doktor farklı bakıyor enteresan ağrıların çoksa mecbur verdi demek ki benim henüz agrım yok kramp oluyordu öyle başladık bizde. Ama artık yok dedi. Progestas ve proluton da kullanıyordum onları da 30. Haftada kestik canım. Sen 37 gelmişsin maşallah daha ne progestan acaba :) vardır bir bildiği elbet
Ben orta boy valize hazırladım çok parça olmasın diye, bi tarafa bebek malzemeleri bi tarafına benim malzemelerimi hazırladım, her takımı da buzdolabı poşetine koydum karışık durmasın diye, valiz ve puseti alıp çıkarız inşallah, gümüş kalkanada 37-38.haftada günlük bikaç saat kullanarak başlarım, doğum sonrası tüm gün olacak şekilde kullanırım, gece çıkarırım rahat edemem çamaşır da kullanmayacağım için
Evet canım mutasyon ve risk durumuna göre. Benim trambofoli panelimde bakilmayan genlerde var 4 lü ve 6 'li test yapılıyormuş. Üniversite hastanesinde yatırmıştım 4 lu yapmışlar. Leiden yok mesela bende o bayağ risk olustuyormus belki ondada mutasyonum var şuan bilmiyorum. Doğumdan sonra 6 lisini yaptıracam bu testin.
Ben lansinoh aldım ama denicem iyi gelmezse başka bir marka daha alabilirim. Hindistan cevizi yağı falan gibi bitkisel şeyler de kullanabilirim. Kimi lasolin iyi geliyor kimi gelmiyor diyor
Kabin boy valiz ve bebek çantasına hazırladım. Valizin bir tarafında benim bir tarafinda bebeğin kıyafetleri var. Kiyafet-bez-ped-battaniye-ıslak mendil gibi şeyler valizde. Biberon-pompa-el kremi-Kolonya-maske-çay-tuz-seker-şarj aleti gibi şeyleri bebek çantasına koydum.
Gümüş kalkanı yeni başladım günde 2 saat yazıyor ilk zamanlarda kullanım kılavuzunda. Emzirmeye başlayınca gün boyu kullanılabileceği yazıyor. Ben emzirme atleti ile göğüs ucunda kullanacağım. Zaten çok uzun haftalarca kullanılmayacak. Emmeye alışıp tahriş-yara geçince bırakılacak
Arkadaşlar bugün karnımda bebeğim sağ yukarı toplanıyor yukarda kalıyor resmen bu neden olur acaba sizde olan var mı pazartesi kontrolüm var sizden fikir alıyım dedim