2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Pazartesi gunu gittigimde soracagim bende devlette belirti olmayinca test yapmiyorlar diye biliyorum kadin dogum doktorumda ozelde.Insallah negatiftir.
Merhaba belirti olmayınca test yapmıyorlar ama öalılanlara rapor veriyorlar mı? Karantinada kalın diyorlar değil mi?
Hayırlı haberler alırısnız inşallah

Geçmiş olsun canım, su gelmesi durdu mu? Taburcu olmana sevindim daha erken haftalardayız. Inşallah vaktinde gelir bebiş gelişimi için ne dedi niye olmuş?

Kızlar 3 4 saattir evde herhangi bir koku olmamasına rağmen burnuma yanık kablo gibi bi koku gelio. Eşim her yeri kokladı yok dio. Netten bakındım olmadık yanık kokularının nedenine beyin tümörü falan diyor ya kafayı mı yiyorum sizce hamilelikte olmadık kokular alınıo mu bilemedim canım sıkıldı

Senin durumunun sebebi nedir bilmiyorum ama kizimda son aylarda burnumda hic gecmeyen bi koku vardi ben de o zaman kafayi yicektim burnumu resmen koparasim vardi ama hamilelik bitti koku da gitti

Delirmeden doğurabiliriz inşallah canım en ufak şeye kanser yaziyo internette Koku duyumuz hassaslasiyo tabi ama bişeyin yoktur vesvese yapma.

Merhabalar sanki adet olmuşum gibi karnımda bir agrı var hani şu adetin ilk günü olan karna taş oturmuş gibi hissettiren .ilk defa böyle bir agrı hissediyorum normal mi biraz endişelenmeye başladım

Senin durumunun sebebi nedir bilmiyorum ama kizimda son aylarda burnumda hic gecmeyen bi koku vardi ben de o zaman kafayi yicektim burnumu resmen koparasim vardi ama hamilelik bitti koku da gitti
Nasıl bi kokuydu peki? Ya bugün başladı benimki de anlamadım nedenini kötüyü düşünmek istemiyorum nette hep en kötüsü yazıyor zaten

Delirmeden doğurabiliriz inşallah canım en ufak şeye kanser yaziyo internette Koku duyumuz hassaslasiyo tabi ama bişeyin yoktur vesvese yapma.
Tertemiz deliricem ben zaten ona eminim ama ortada koku yok ki of bilmiorum benim koronadan dolayı koku ve tat duyum gitmişti şurda 2 haftadır falan geri geldi onla alakalı mıdır acaba ki

Merhabalar sanki adet olmuşum gibi karnımda bir agrı var hani şu adetin ilk günü olan karna taş oturmuş gibi hissettiren .ilk defa böyle bir agrı hissediyorum normal mi biraz endişelenmeye başladım
Yalancı sancı olabilir ama uzun sürdüyse ve korkmaya başladıysan bi hastaneye git istersen.

Nasıl bi kokuydu peki? Ya bugün başladı benimki de anlamadım nedenini kötüyü düşünmek istemiyorum nette hep en kötüsü yazıyor zaten
Tam olarak böyle bi koku diyemem değişik acayip bi şeydi neler yapmadim geçsin diye ama iğrenç bi şeydi ağliyodum sinirden çünkü başka bi şeye odaklanamiyodum o anlar. Bence kötüyü düşünme çünkü en basitinden bi iltihap sinüzit bile o kokuya sebep olabilir nete bakma derim

Teşekkür ederim inşallah geçer

Tertemiz deliricem ben zaten ona eminim ama ortada koku yok ki of bilmiorum benim koronadan dolayı koku ve tat duyum gitmişti şurda 2 haftadır falan geri geldi onla alakalı mıdır acaba ki

Aynen dün bende kendimden şüphelendim, ya delirirsem diye daha 5-6 haftam var doğuma stresten mahvoldum resmen. Canım bazen banada hiç olmadık şeyler kokuyo ama geciyo kisa sürede bence seninde geçecektir.

Kızlar bebeğe kapı süsü yaptırayım diye 6 ekimde instagramdan pembe bisiklet atölye diye bi kullanıcıdan sipariş verdim. 200 tl ödedim, ledli olacaktı. Bugün tam bir ay oldu hala göndermedi. Ilk başta isim kargoda kırılmış yeniden sipariş verdim dedi, sonra kargo karışmış dedi, sonra ismi yanlış yazmışız dedi. Sonra ismi düzeltip yollicam dedi. Şimdide dub yolladim diyor ama kargo takip numarası yok. Mesaj geliyo kargodan kargoya verilince bana mesaj gelmedi diyorum. Mesaj ücretini Izmire bağış için verecez iptal ettik diyo. Kadına artık hiç güvenmiyorum. Sizce ne yapayım, hevesim de kalmadı uğraşsam değmez de kaç ay sürer hakem heyeti filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…