- 16 Temmuz 2020
- 1.085
- 1.660
- 53
ben kendimi unuttum ki tamamen kızıma adapteyim iyi olması için 11 de kan alınıcak bakalım inşallah düzelmiş olurda taburcu oluruzİnşallah canımbugün nasıl oldu bebiş, sen nasılsın biraz toparladın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendimi unuttum ki tamamen kızıma adapteyim iyi olması için 11 de kan alınıcak bakalım inşallah düzelmiş olurda taburcu oluruzİnşallah canımbugün nasıl oldu bebiş, sen nasılsın biraz toparladın mı
Allah ikinize de iyilik sağlık hayırlı şifalar versin yardımcınız olsun kuzum duamızdasın, sen iyi olacaksın ki bebeğe bakabilesin onun senden başka kimsesi yok sana muhtaç tamamen, kendini unutma sakın, toparlan güçlü olman lazım beslenmene, fırsat bulduğun her an dinlenmene bak ikinizden önemli bi şey yok bu dönemde.ben kendimi unuttum ki tamamen kızıma adapteyim iyi olması için 11 de kan alınıcak bakalım inşallah düzelmiş olurda taburcu oluruz
Canım benimm inşallah.. Dua ediyoruz sen ve güzel kızın için. İnşallah iyileşir de güzelce geçersiniz evinize minik prensesinleben kendimi unuttum ki tamamen kızıma adapteyim iyi olması için 11 de kan alınıcak bakalım inşallah düzelmiş olurda taburcu oluruz
Hadi inşallah bakalım iyi olacak kızın çıkacaksınız evinize geçeceksiniz insdşlahuben kendimi unuttum ki tamamen kızıma adapteyim iyi olması için 11 de kan alınıcak bakalım inşallah düzelmiş olurda taburcu oluruz
Sığamadık eşim diyor ki sanki hastaneye taşınır gibi çantalar hazırlamışsınGünaydın hanımlar benim hastane çantası hazır ama kabin boy yetmedi bide extra bebek bakım çantasına koydum hala eksikler war gibi hisssediuorum siz nasıl sığdırdınız acabayada benim gibi sığamadınız mı
![]()
Aa doğum için mi yatırdılar dualarım seninleKızlar doğum öncesi son kontrol diye geldim yatışım yapıldı 2 serum verilecekmiş dua edin
Canim düştükten sonra nasil bidaha değer çikiyo anlamadim benim de kizimda deger sinirdaydi hastaneye goturduk doktor bigun muddet verdi dusmezse yatis yapilcakti ertesi gun dustu sonra da hic cikmadi zatenşimdi kızlar ilk çocugum37+4te dogdu eve geldik 5.gün kontrolünde sarılığı 13 olmuş sınırdaymış saat bası emzir deyip eve gönderdiler ve ben oğluma iyi baktım 1 aylıktı 1 kilo almıstı şimdi bu kız 35+5te doğdu sarılığı 14,5 ti 10 düştü sonra 12,7 ye çıkmış hani diyorum ki imza atıp sorumluluk bana aittir diye gönderirlermi eve ben kendim bakarım kızıma
Gittim kan idrar verdim sonucun çıkmasını bekliyorum eşim gitti şimdi sonuçları göstermeye senin gelmene gerek yok kalabalığa girme dedi dahiliye doktoru görünür bir sorunum yok@meyyke canim ne yaptın gittin mi doktora
Ne dediler canım doğum için mi yatış olduKızlar doğum öncesi son kontrol diye geldim yatışım yapıldı 2 serum verilecekmiş dua edin
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin dünyayaKızlar doğum öncesi son kontrol diye geldim yatışım yapıldı 2 serum verilecekmiş dua edin
Ayy hadi temiz cikar insallah her seyin kuzumGittim kan idrar verdim sonucun çıkmasını bekliyorum eşim gitti şimdi sonuçları göstermeye senin gelmene gerek yok kalabalığa girme dedi dahiliye doktoru görünür bir sorunum yokidrar vere vere bi hal oldum
![]()
İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmış kuzum antibiyotik yazmışAyy hadi temiz cikar insallah her seyin kuzumdikkat et
Ama dikkat et dikişlerinde sıkıntı olmasın, sonra yine operasyon gerekir, kızına sen lazımsın.eşim bi iki, eczaneye sormustu bulamamıstı bende nolcak, aman dedim yıkandım ama yapmasaydım keske acısını çekiyorum olsun kızım sağ, salim çıksında ben herseye razıyım lohusaliğmda nazlanamadım bile
Geçmiş olsun canım, bitsin artık hepimizin iltihapları. Ben de idrar vermekten sıkıldım cuma kap verdiler, çantamda bekliyor, eşim hadi artık götüreyim diyor.İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmış kuzum antibiyotik yazmış![]()
2 serum verilecek nst de sancı çıktı duruma göre bakılacakAa doğum için mi yatırdılar dualarım seninle![]()