- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 36
Ölçümlerin normal aslında bu kadar seni strese sokucak kadar kötü dawranması yanlış benim de 34. Haftam 42 cm 2135 gr ama eşimde bende zaten minyonuz bizden bi topaç çıkmaz doktorda aynısını söylüyo sende hiç moralini bozma ki bebek stresten daha çok etkileniyo zayıf olsun sağlıklı olsun önemli olan bu böyle düşün en azından stres yapmazsınElviye Fazıl canım çok oldu istedi bi kez çocuğa giden kan damarlarında sıkıntı yok dedi detaylıda ki doktor her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bana genetik olabilir dedi babası biraz zayıf kızımın birde minyon tipli
Teşekkür ederim38+3 e gün verildi canım
Ooo bebek mi geliyo canimKızlar benim dünden sancılarım var bildiğiniz ıkınma hissi geliyor ve belden kaşığa doğru giriyor sancı ama dk arası uzun Sürüyor, bebekte kendini aşağı itiyor. Dinlenip duruyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah eşin bir an önce gönderir de sen de kendinle ilgilenebilirsin. Çok zor anlıyorum..Ya ben istiyorum canım eşim oğlunu getirdi İstanbul’dan şuan Burda çocuk her önüne gelene ana avrat küfür ediyor vurup kırıyor böyle olunca da kardeşim ben bakmam diyor eşimin de geri götüreceği falan yok belli gelirken 3 gün sonra geri götüreceğim dedi 3 hfta oldu geleli ama eşim götürcem falan demiyor bugün babasına bile sus lan diyor o derecede bi çocuk oğlumu sürekli cimcikliyor kimsem yok zaten bi kardeşim var anne baba yok kime bırakayım ben ikisini babasıdır diyorum en azından başında durur ama o da ben beklicem seni diyor şuan zaten hamileliğim sıkıntılı benim ayağa kalkacak halim yok ama beni düşünen yok maalesef çocuğum kilo almazsa haftaya bile doğuma alabilirler kilosu az küveze girer mi diye düşünmekten delircem
Valla kimi döner kimi dönmez diyor. Doktor doğum zamanına kadar döner demişti bana. Hatta sancılar falan başlayınca bile dönüyormuş bazı bebekler. İnşallah döner canım sıkma canını. Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallahKızlar şuan 36+3 haftalık oldk 35 haftalıkken gittigmde bebegin başı aşağı dönmüş demişti 36. Haftada gittigimde tekrar yukarı dönmüş kafası sizce doğuma kadr tekrar aşağı döner mı.. ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum hayrlisiyla ama korkuyorum dönmezse diye
Cok stres oldum bu isim konusu yüzünden.Ahsen Lina güzelmiş. Ama ben tek isim koycam iki isim bizim için biraz karışıklık oldu oğlumda.Lina olabilir Alina anlami cok guzel her kafadan bir ses çevremde de zormuş valla.isim secenleri tebrik ederim:)Hay Allahım afedersin Ama güldüm yanı.
Alini güzel değil canım yaa. İlla değişik olacak diye yapma lütfen. Ama alina olabilir ama kimse balına da demez sen söylemezsen
Benimki Ahsen lina olacak. Sende lina koyabilirsin
Bnmde 32 de dönmedi demisti yürüyüş yap secde pozisyonundan durr demişti çok yaptm 35 ye döndü deyince rahatladm ama 36 da kızım yine şaşırttı beni dönmüşValla kimi döner kimi dönmez diyor. Doktor doğum zamanına kadar döner demişti bana. Hatta sancılar falan başlayınca bile dönüyormuş bazı bebekler. İnşallah döner canım sıkma canını. Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah36+0 da gittim ben dönmüş demişti. Bakalım yarın ne diyecek.
Ya var ya senin doktorun boşu boşuna geriyor seni bence. Kilosu geri falan değil ki. Seninle aramızda 3 gün var benimki de geçen hafta 2069 gr mı neydi yani ki bebek takip uygulamalarında da kilosu normal gelişimine göre. Keşke değiştirip başka doktora gidebilseydin. Aynı kilodaki aynı haftadaki bebeğe benim doktorum gayet iyi diyor. Seninki geri diyor ben anlamadım. Bak foto atıyorum. 34-35 hafta arası kilo değerleri normal yani.Canım 34+6 haftalık olduk 2179 gram şuan gelişimi 1 hafta geriden geliyor ciğer geliştirici iğne de oldum
Girmeyevilir cnm küveze. Sanmıyorum ki girsin. Sen ciğer gelistiricileri de olmuşsun. Merak etme. Oğlunu, yanında kalacak kişiyi, bebeğini hepsini birden düşünmen seni daha çok strese sokuyor. Hastanede kalacağın bir aksilik olmazsa 1-2 gün. Merak etme her türlü idare edilir. Kendini Yıpratmaman gereken bir dönemdesin. Deriiiiin bir nefes al oluruna bırak.Ya ben istiyorum canım eşim oğlunu getirdi İstanbul’dan şuan Burda çocuk her önüne gelene ana avrat küfür ediyor vurup kırıyor böyle olunca da kardeşim ben bakmam diyor eşimin de geri götüreceği falan yok belli gelirken 3 gün sonra geri götüreceğim dedi 3 hfta oldu geleli ama eşim götürcem falan demiyor bugün babasına bile sus lan diyor o derecede bi çocuk oğlumu sürekli cimcikliyor kimsem yok zaten bi kardeşim var anne baba yok kime bırakayım ben ikisini babasıdır diyorum en azından başında durur ama o da ben beklicem seni diyor şuan zaten hamileliğim sıkıntılı benim ayağa kalkacak halim yok ama beni düşünen yok maalesef çocuğum kilo almazsa haftaya bile doğuma alabilirler kilosu az küveze girer mi diye düşünmekten delircem
Çok güldüm:)) lina ya da eşim ,mandalina diyorEvet ben de Alini beğeniyorum ama Ali der gibi diyorlar alina ya da balina derler diyorlar
İsim seçmek zor hakikaten canım biz Ela koyacağız kısa ve öz :) Beğenirsen koyabilirsin :) Ela ismi evlenmeden önceden beri gönlümdeydi öyle olmasaydı biz de çok zorlanırdık..Cok stres oldum bu isim konusu yüzünden.Ahsen Lina güzelmiş. Ama ben tek isim koycam iki isim bizim için biraz karışıklık oldu oğlumda.Lina olabilir Alina anlami cok guzel her kafadan bir ses çevremde de zormuş valla.isim secenleri tebrik ederim:)
Ay maşallah.Merhaba sevgili anneler bugün kontrole gittim 2.5 hafta önden gidiyoruz sat 36+0 ölçümler 38+4 3380 gr olmuş kan sulandırıcıyı kestiler yerine kan ilacı başlandı haftaya tekrar gel dediler
Aynen öyle 8 aylık koca göbekle bunca is artı 1 çocukTabi canım maşallahçok şükür hala her işimi yapıyorum ağırlaşmadım öyle hiç yatmıyorum bile ağrım sızım yok bunlarda normal şeyler günümüz az kaldı olur o kadar da
Hadi hayırlısı canım valla tarihe geçersiniz gerçektenKızlar sanırım yani öyle hissediyorum ki annem bana keskekli babyshower partisi yapacak
Birşeyler oluyor belli ama bana birşey diyen yok ve şuan keşkek pişiriyor
Valla tarihe geçeriz
Dinlenmeye devam et ve kendini akışa bırak kuzumKızlar benim dünden sancılarım var bildiğiniz ıkınma hissi geliyor ve belden kaşığa doğru giriyor sancı ama dk arası uzun Sürüyor, bebekte kendini aşağı itiyor. Dinlenip duruyorum
Ela ismini bende çok seviyorumİsim seçmek zor hakikaten canım biz Ela koyacağız kısa ve öz :) Beğenirsen koyabilirsin :) Ela ismi evlenmeden önceden beri gönlümdeydi öyle olmasaydı biz de çok zorlanırdık..
Dünden beri var bir telâşı belli de bakalım göreceğukHadi hayırlısı canım valla tarihe geçersiniz gerçektenBakalım ne yapacak annen :)) Canımız annelerimizz bizi mutlu etmek için herşeyi yapıyorlar işte :))
bence evetAnlamsız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?