2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ölçümlerin normal aslında bu kadar seni strese sokucak kadar kötü dawranması yanlış benim de 34. Haftam 42 cm 2135 gr ama eşimde bende zaten minyonuz bizden bi topaç çıkmaz doktorda aynısını söylüyo sende hiç moralini bozma ki bebek stresten daha çok etkileniyo zayıf olsun sağlıklı olsun önemli olan bu böyle düşün en azından stres yapmazsın

Kızlar şuan 36+3 haftalık oldk 35 haftalıkken gittigmde bebegin başı aşağı dönmüş demişti 36. Haftada gittigimde tekrar yukarı dönmüş kafası sizce doğuma kadr tekrar aşağı döner mı.. ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum hayrlisiyla ama korkuyorum dönmezse diye

Canım Allah yardımcın olsun inşallah eşin bir an önce gönderir de sen de kendinle ilgilenebilirsin. Çok zor anlıyorum..

Valla kimi döner kimi dönmez diyor. Doktor doğum zamanına kadar döner demişti bana. Hatta sancılar falan başlayınca bile dönüyormuş bazı bebekler. İnşallah döner canım sıkma canını. Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah 36+0 da gittim ben dönmüş demişti. Bakalım yarın ne diyecek.

Cok stres oldum bu isim konusu yüzünden.Ahsen Lina güzelmiş. Ama ben tek isim koycam iki isim bizim için biraz karışıklık oldu oğlumda.Lina olabilir Alina anlami cok guzel her kafadan bir ses çevremde de zormuş valla.isim secenleri tebrik ederim:)

Bnmde 32 de dönmedi demisti yürüyüş yap secde pozisyonundan durr demişti çok yaptm 35 ye döndü deyince rahatladm ama 36 da kızım yine şaşırttı beni dönmüş çok hareketli döner diye bekliyorm doktor zor dedi ama sezryn olmak istemiyorum

Canım 34+6 haftalık olduk 2179 gram şuan gelişimi 1 hafta geriden geliyor ciğer geliştirici iğne de oldum
Ya var ya senin doktorun boşu boşuna geriyor seni bence. Kilosu geri falan değil ki. Seninle aramızda 3 gün var benimki de geçen hafta 2069 gr mı neydi yani ki bebek takip uygulamalarında da kilosu normal gelişimine göre. Keşke değiştirip başka doktora gidebilseydin. Aynı kilodaki aynı haftadaki bebeğe benim doktorum gayet iyi diyor. Seninki geri diyor ben anlamadım. Bak foto atıyorum. 34-35 hafta arası kilo değerleri normal yani.

Eklentiler

• FE3860D1-4C97-4915-B134-610717FE79F3.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 49
Girmeyevilir cnm küveze. Sanmıyorum ki girsin. Sen ciğer gelistiricileri de olmuşsun. Merak etme. Oğlunu, yanında kalacak kişiyi, bebeğini hepsini birden düşünmen seni daha çok strese sokuyor. Hastanede kalacağın bir aksilik olmazsa 1-2 gün. Merak etme her türlü idare edilir. Kendini Yıpratmaman gereken bir dönemdesin. Deriiiiin bir nefes al oluruna bırak.

İsim seçmek zor hakikaten canım biz Ela koyacağız kısa ve öz :) Beğenirsen koyabilirsin :) Ela ismi evlenmeden önceden beri gönlümdeydi öyle olmasaydı biz de çok zorlanırdık..

Merhaba sevgili anneler bugün kontrole gittim 2.5 hafta önden gidiyoruz sat 36+0 ölçümler 38+4 3380 gr olmuş kan sulandırıcıyı kestiler yerine kan ilacı başlandı haftaya tekrar gel dediler
Ay maşallah. Ele avuca gelir dogunca. Biz gram gram alıyoruz:) 2570 olmustu gecen cuma benim. haftasıyla uyumlu ama nazlı biraz bizimkiler

Tabi canım maşallah çok şükür hala her işimi yapıyorum ağırlaşmadım öyle hiç yatmıyorum bile ağrım sızım yok bunlarda normal şeyler günümüz az kaldı olur o kadar da
Aynen öyle 8 aylık koca göbekle bunca is artı 1 çocuk dur totoları kaşıyalım kız
Ben dün hastane çanta konulacaklari ütüledim ama halen çanta hazır değil

Kızlar sanırım yani öyle hissediyorum ki annem bana keskekli babyshower partisi yapacak
Birşeyler oluyor belli ama bana birşey diyen yok ve şuan keşkek pişiriyor
Valla tarihe geçeriz
Hadi hayırlısı canım valla tarihe geçersiniz gerçekten Bakalım ne yapacak annen :)) Canımız annelerimizz bizi mutlu etmek için herşeyi yapıyorlar işte :))

Kızlar benim dünden sancılarım var bildiğiniz ıkınma hissi geliyor ve belden kaşığa doğru giriyor sancı ama dk arası uzun Sürüyor, bebekte kendini aşağı itiyor. Dinlenip duruyorum
Dinlenmeye devam et ve kendini akışa bırak kuzum rabbim bir avazda kolaylıkla sağlıcakla nasip etsin hepimize

Hadi hayırlısı canım valla tarihe geçersiniz gerçekten Bakalım ne yapacak annen :)) Canımız annelerimizz bizi mutlu etmek için herşeyi yapıyorlar işte :))
Dünden beri var bir telâşı belli de bakalım göreceğuk Ana bir başka Allah eksikliklerini göstermesin canım. Benim ilk gebelik 24+3 oldu ve hiç sevmemzdim böyle partileri. Şuan ki kafam biraz stresli gebelik geçirmeme de bağlı olarak tabi her partiyi hakediyoruz ister keskekli ister keskeksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…