2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doga veya Lidya kizim olsa bu ikisinden birini koymak istiyordum bende

Aynen canım Aminnn inşallah :) Kesinlikle hakediyoruz :) Stresli geçiyor gebeliklerimiz corona falan derken.. Sürekli bir stres içindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun.. Bakalım ne yapacak annen :))

Evet benimde böyle özellikle geceleri oluyor dün akşam yuruyemedim bile aşağı baskı ağrı çok oluyor ,eşim korkutma beni demeye basladi

Evet benimde böyle özellikle geceleri oluyor dün akşam yuruyemedim bile aşağı baskı ağrı çok oluyor ,eşim korkutma beni demeye basladi
Benim eşim de korkuyor valla artık sürekli baskı var aşağıda kasıklarımda falan eşimin aklı gidiyor yalancı sancılar girip de ben ayy falan deyince

Benim eşim de korkuyor valla artık sürekli baskı var aşağıda kasıklarımda falan eşimin aklı gidiyor yalancı sancılar girip de ben ayy falan deyince
Bende korkuyorum valla yalan yok bazen çok keskin oluyor sancılar ilk hamilelikte ne sancım vardı ne birşey ikincide anladım ağrıyı sanciyi Allah kurtarsın hepimizi

Bende korkuyorum valla yalan yok bazen çok keskin oluyor sancılar ilk hamilelikte ne sancım vardı ne birşey ikincide anladım ağrıyı sanciyi Allah kurtarsın hepimizi
Amin inşallah ya benim ilk gebeliğim bir de sancıların gerçek mi yalancı mı olduğunu anlamak zorlaşıyor bazen :) İnşallah güzelce alırız yavrularımızı kucaklarımıza :)

Aynen öyle 8 aylık koca göbekle bunca is artı 1 çocuk dur totoları kaşıyalım kız
Ben dün hastane çanta konulacaklari ütüledim ama halen çanta hazır değil
Ben çok önceden ütüleyip hurca koymuştum çantasını da hazırladım benimkisi kaldı bi tek bi kaç eksiğim var onları tamamlarsam çanta işim de hazır Bende temizlik yapıyorum daha yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum

Benim kuzenimde öyle oldu 36. Haftaya kadar bebek baş aşağıdaydı sonra tekrar döndü beklediler geri dönmeyince sezeryan oldu geçen hafta. Onun da ilk ikisi normal doğumdu şans işte. Ama dönebilir seninkisi beklemek lazım hayırlısı olsun hakkında

Canım Lidya ismini beğendim anlami analizi de güzelmiş baktım şimdi.Lidya krallığı mi vardi internette cennet bahçesi guzel soylu kimse yazıyor anlami için
evet canim icinize sinerse koy guzel kizina

Cok güzel canım peki ikisini mi kullanacaksınız?
Hayır Lidya'yı Deniz benim bekarlığımdan beri koymak istediğim bir isimdi erkek de kız da olsa. Ama sonra Lidya çok hoşuma gitmeye başladı, bir de tarih öğretmeniyim eşim de çok beğendi ikisinde karar kıldık kızımız hangisini daha çok beğenirse onu kullansın ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…