Cok stres oldum bu isim konusu yüzünden.Ahsen Lina güzelmiş. Ama ben tek isim koycam iki isim bizim için biraz karışıklık oldu oğlumda.Lina olabilir Alina anlami cok guzel her kafadan bir ses çevremde de zormuş valla.isim secenleri tebrik ederim:)
Dünden beri var bir telâşı belli de bakalım göreceğuk Ana bir başka Allah eksikliklerini göstermesin canım. Benim ilk gebelik 24+3 oldu ve hiç sevmemzdim böyle partileri. Şuan ki kafam biraz stresli gebelik geçirmeme de bağlı olarak tabi her partiyi hakediyoruz ister keskekli ister keskeksiz
Benimde bu aralar ağrılarım arttı yani son 3 gündür falan birden bire bacak arama bıçak saplanıyo gibi oluyo aynı zamanda sağ kalçama birden bire ayaktayken ağrı giriyo. Afedersin sanki bebek aşağıya baskı yapıyo birden tuvaletim (idrar) geliyo gibi skştırıyo altıma yapcam sanıyorum bi kaç saniyeliğine sonra geçiyo ve tuvaletim (idrar) gelmiyo nebilim garip şeyler yaşıyorum bu ara
Bende korkuyorum valla yalan yok bazen çok keskin oluyor sancılar ilk hamilelikte ne sancım vardı ne birşey ikincide anladım ağrıyı sanciyi Allah kurtarsın hepimizi
Bende korkuyorum valla yalan yok bazen çok keskin oluyor sancılar ilk hamilelikte ne sancım vardı ne birşey ikincide anladım ağrıyı sanciyi Allah kurtarsın hepimizi
Amin inşallah ya benim ilk gebeliğim bir de sancıların gerçek mi yalancı mı olduğunu anlamak zorlaşıyor bazen :) İnşallah güzelce alırız yavrularımızı kucaklarımıza :)
Aynen öyle 8 aylık koca göbekle bunca is artı 1 çocuk dur totoları kaşıyalım kız
Ben dün hastane çanta konulacaklari ütüledim ama halen çanta hazır değil
Ben çok önceden ütüleyip hurca koymuştum çantasını da hazırladım benimkisi kaldı bi tek bi kaç eksiğim var onları tamamlarsam çanta işim de hazır Bende temizlik yapıyorum daha yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum
Kızlar şuan 36+3 haftalık oldk 35 haftalıkken gittigmde bebegin başı aşağı dönmüş demişti 36. Haftada gittigimde tekrar yukarı dönmüş kafası sizce doğuma kadr tekrar aşağı döner mı.. ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum hayrlisiyla ama korkuyorum dönmezse diye
Benim kuzenimde öyle oldu 36. Haftaya kadar bebek baş aşağıdaydı sonra tekrar döndü beklediler geri dönmeyince sezeryan oldu geçen hafta. Onun da ilk ikisi normal doğumdu şans işte. Ama dönebilir seninkisi beklemek lazım hayırlısı olsun hakkında
Canım Lidya ismini beğendim anlami analizi de güzelmiş baktım şimdi.Lidya krallığı mi vardi internette cennet bahçesi guzel soylu kimse yazıyor anlami için
Canım Lidya ismini beğendim anlami analizi de güzelmiş baktım şimdi.Lidya krallığı mi vardi internette cennet bahçesi guzel soylu kimse yazıyor anlami için
Hayır Lidya'yı Deniz benim bekarlığımdan beri koymak istediğim bir isimdi erkek de kız da olsa. Ama sonra Lidya çok hoşuma gitmeye başladı, bir de tarih öğretmeniyim eşim de çok beğendi ikisinde karar kıldık kızımız hangisini daha çok beğenirse onu kullansın ilerde