2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ooo sen naapmissin maşallah.ki benim eşim evi komple gezmiştir. O yok şu an ben maske ile oturuyorum ev temizlemeye kadar. Ben tembel biraz. Aradim az evvel internetten bulduğum bi şirket-i artık kafam rahat etsin ya. bu halimle hemen tüm evi dezenfekte edemem dedim. Islemden sonra oda oda temizlerim. Halıları falan dezenfekte etsinler. Gerisi kolay.

Anlıyorum canım
Umarım ortak bir karara varırsınız

Kizlar yaa kayinvalide kayinpeder ve eşimin abisi doğuma hastaneye gelcek Ankaradan. 1 gün de bizim evde kalicaklarmis hastanede kaldığımız gün sonraki gün biz eve gelince biraz oturup gitceklermis.kendi annem o zaman ben gelmem diyor arkalarindan birahane temizlik yapamam o halde eve gelip diyor ve covid bulaşabilir diyor çünkü o gece evde oğlumla babam da olacak babam ogluma bakacakti. Of sizinkiler geliyor mu gelmeyin diyebiliyir musunuz.ven eşime bizde kalmasınlar nasil dicem

Anlıyorum canım
Umarım ortak bir karara varırsınız
Sağol cnm beni anladığın için inşaallah cnm

Ay evet ya annem sinir edio beni habire yok dinlen, yok gezin çok arıcaksınız bugünleri falan deyip duruo. sinir oluorum
Hiç sorma valla morale ihtiyacımız varken her kafadan farklı bir ses çıkıyo insanın morali bozuluyor. Morale ihtiyacımız var yeni bir hayata hazırlanırken herkes farklı bir şey söylerken olmuyor :/

Bende 28 haftada bıraktım. Doktorum doğumu geciktirdiği için bıraktırdı. Dediğin gibi kabızlık oldu ben kefir içerek dengeliyorum şimdi iyiyim. Böbrek ağrın varsa mutlaka danış canım senin açından sıkıntı olmasın

Valla canım korkudan yordum kendimi ama çıktm işin içinden bir de yattığı yastıkları da attım komple, pamuk yastıklardı yıkanmıo diye kılıfları da 40 derecede yıkayp kurutmaya attm ay valla çok zor günlerdi Allah yaşatmasın bir daha

Ya gelip dönsünler şu dönemde ne kadar anlayışsızlar ya valla eşine söyle canım ya hiç gelmesinler ortalık düzelene kadar ya da gelip dönsünler. Annen de haklı yani. Biz aynı şehirdeyiz ondan kalmıcaklar, bir tek annem kalır babam bile kalmaz. Öf

Ben kendımı kımseyle kıyaslayarak bır seyler yapmadım burada kımse oda yapmasa da herkes yapsa da ben aklımdakı kadarını yapmayı tercih ederdim.
Heves ettiğim herşeyi içimde kalmasın diye aldım 6 sene üzerine tüp bebek yöntemi ile bu günlere kadar geldim. Bir daha nasip olur mu Allah bilir
İçinde heves ettiğin şeyler varsa eşinle durumu paylaşarak yapılması için durumunu hislerini paylaşabilirsin. Sonuçta bebek sizin bebeğiniz ve her annenin bebeği için heves ettiği şeyler de ihtiyaç duyduğu şeyler de aynı değil. Eşin atmak istemiyorsa koli yap eşyalarını uygun yerlere kaldır mesela monte edilir bir dolapsa atmak istediğin sök kaldır.. Orta yol bulunabilir bence yeter ki streslenip üzülme

Ben eşimin annesine gelme diyorum kadın onu nolur gel olarak algılarak her gün geliyor Eşim annesine gelme diyor ama sanki duvara diyor.. Dün sinirden ölebilirdim mesela ona.. Ama sakinleşip düşününce o da eşimin ailesi yapabileceğim bir şey yok ben gelene gelme desem de ciddiye alınmıyorum o yüzden kendimi harap etmeyi bırakıp saldım
senınkıler anlayacak ınsanlarsa durumunu ızah edıp bıraz toparlandıktan sonra gelmelerının daha uygun olacagını soyleyebılırsın

Arkadaşlar 34 üncü haftam. Tam 1 haftadır bulantularım var. Kusuyorum ve midem de ağrıyor. .sizde hiç oluyor mu. Kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden

Arkadaşlar 34 üncü haftam. Tam 1 haftadır bulantularım var. Kusuyorum ve midem de ağrıyor. .sizde hiç oluyor mu. Kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden
Tansiyon ve şekerine bak canım sorun yoksa idrar tahlılı kültürü ver onda da sorun yoksa bebek mideye baskı yaptıgından oluyor dedı doktorum bana bende kusuyordum 2-3 hafta sürdü geçti

Çok sevindim senin adına cnm . Benim de 3 tüp bebek negatif, iki normal yolla gebelik kürtajım var . 4 senede neler yaşadım neler. Kadın doğum doktorlarında geçti hayatım . Bu kadar şeyden sonra saçma sapan oda muhabbeti yoruyor beni . Tam tersi eşyaya hiç önem vermem ben . Bi de dağınıklık ortadan kalksın, düzenli olsun istiyorum herşey . Çok eşya kıyafet geriyor beni

Nasıl gezicez ki
Bir yıl olacak gezmeyi unuttuk
Sağlıkla geçirelim de şu dönemi
Yaza gezeriz inşallaj
Ay ne biliim. Biz de annem öle dedikçe arabayla gezioz. Arabayı deniz kenarına çekip taze sevgililer gibi araba içinde oturuoruz ama telefonlarımızla oynuyoruz ahahahha

Şimdi anneniz nasıl geliyorsa onlarda torun görmeye geleceklerdir illaki. Yani gelmeyin denmez bence sonuçta eşinizin ailesi. Ben hem kendi ailemi hem de eşimin ailesini güzelce uyardım son haftalardayız artık kimseyle görüşmeyin diye. Onların dışında misafir kabul etmeyeceğim. Eşinizin ailesi dikkat ediyorsa sorun olmaz bence

İstediğin herşey hakkın kimse istiyorsun diye seni yadırgayamaz ben bunu doğru bulmuyorum
Keşke sihirli bir değneğim olsa herkesin hayatına dokundurabilsem, hamileliğimin başından beri 3'üncü şahısların yaptıkları yüzünden ağladım. Şimdi tek düşündüğüm sağlıklı bir evlat doğurup evime gelmek kendimi hem herşeyle baş edebilecek kadar güçlü hem de çok yorgun hissediyorum. Çok dengesizleştim hislerim konusunda.
Hepimiz farklı konulardan incindik .. Kimse o içindeki enerjiyi hisleri birebir anlayamıyor umarım düzelir ortak bir nokta bulursunuz ben bulacağınıza inanıyorum. Yeter ki 3'üncü kişiler olmasın eşinde eminim anlayacaktır

Ay ne biliim. Biz de annem öle dedikçe arabayla gezioz. Arabayı deniz kenarına çekip taze sevgililer gibi araba içinde oturuoruz ama telefonlarımızla oynuyoruz ahahahha
Siz biz misiniz acaba Bizde öyle deniz kenarında liseli aşıklar gibi takılıyoruz. Geçen gün “sen beni oyalıyor musun ne zaman evlenicez biz” dedim eşim diyor ki ben evliliğe hazır hissetmiyorum kendimi Allah Korona döneminden akıl sağlığımızı koruyarak çıkmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…