Ooo sen naapmissinEşim salonda kalmıştı 1 ay kdr karantinada kaldıktan sonra koltukları odadaki sandalyeleri activex sıvı sabunla yaptğm suyla sildim, yerleri çamaşır suyuyla sildim, odadaki her şeyi önce kolonyayla sonra da nemli bezle silip kuruladım. Kullandığı banyoyu da baştan aşağı çamaşır suyuyla yıkadım. Evin diğer yerlerini ztn gün aşırı çamaşır suyuyla siliodum. Perdeleri de yıkayabilirdim ama abartmadım o kadar. Geçmiş olsun canım. Maske ve eldivensiz yapmadım tabi bu temizliği de. O kısmı en zoruydu ztnAllahtan yazın halı kullanmıyoruz da onla da uğraşmadım bi de.
Anlıyorum canımDoğru diyorsun cnm ama inat edilip bir sürü eşyaya bağımlı olması çok saçma ve yorucu. Eşim inatçı biridir işte eşya ya da kıyafet atılması büyük sorun . Heryer dolu onun eşya ve kıyafetleri ile . Anlaşabilsem zaten dert etmem . Küçük sorun gibi dursa da evde bu kadar şey sıkıyor beni eşimin bazı huyları çok zordur . Hamileliğim zaten çok stresli ve hastalıklarla geçti . Bi saatten sonra çekemiyor insan
Anlıyorum canım
Umarım ortak bir karara varırsınız
Sağol cnm beni anladığın içinAnladım canım belki hakli olabilirsin. Eşler böyle durumlarda cok sinir bozucu olabiliyor.ilk oglumda bir besik bir dolap almıştım ben de.her şeye alma gerek yok diyorlar çoğunluk.ama madem 7 8 ay sonra diyor sen de o zaman güzel bir çocuk odası yaparsin. Yada simdi razı et bir şekilde
Hiç sorma valla morale ihtiyacımız varken her kafadan farklı bir ses çıkıyo insanın morali bozuluyor. Morale ihtiyacımız var yeni bir hayata hazırlanırken herkes farklı bir şey söylerken olmuyor :/Ay evet ya annem sinir edio beni habire yok dinlen, yok gezin çok arıcaksınız bugünleri falan deyip duruo.sinir oluorum
Bende 28 haftada bıraktım. Doktorum doğumu geciktirdiği için bıraktırdı. Dediğin gibi kabızlık oldu ben kefir içerek dengeliyorum şimdi iyiyim. Böbrek ağrın varsa mutlaka danış canım senin açından sıkıntı olmasınGünaydın kızlar, herkes magnezyum kullanıyor mu? Ben yaklaşık 4. Aydan beri değerim düşük olduğu için kullanıyorum. Ilk başta tek haptı son 2,5 aydır da iki hap olarak magosit içiyorum. En son değerime bakılmadı ama aşırı kabızlık problemim var hamileliğimin başından beri. Magnezyum fazla kullanılınca böbreklere zarar veriyo yazanlar olmuş benim de bikac gündür hafif ağrım var bobreklerimde özellıkle sağda. Benzer bir durum yaşayan var mı? Artık tek iç dedi doktor sıkıntın azaldıysa ama kan hapı çok kabız yapiyo. Ne yapacagimi şaşırdım artık
E tabi ben yapalı 2,5 ay oldu ağırlaşmamıştım kendim yaptım. Sen kafana göre bak durumaIyi yapmışsın. Ben Bu kadar detaylı yapalayabilirim. Şirket çağırmak daha kolay geldi sanirim
Valla canım korkudan yordum kendimi ama çıktm işin içindenOoo sen naapmissinmaşallah.ki benim eşim evi komple gezmiştir. O yok şu an ben maske ile oturuyorum ev temizlemeye kadar. Ben tembel biraz. Aradim az evvel internetten bulduğum bi şirket-i artık kafam rahat etsin ya. bu halimle hemen tüm evi dezenfekte edemem dedim. Islemden sonra oda oda temizlerim. Halıları falan dezenfekte etsinler. Gerisi kolay.
Ya gelip dönsünler şu dönemde ne kadar anlayışsızlar yaKizlar yaa kayinvalide kayinpeder ve eşimin abisi doğuma hastaneye gelcek Ankaradan. 1 gün de bizim evde kalicaklarmis hastanede kaldığımız gün sonraki gün biz eve gelince biraz oturup gitceklermis.kendi annem o zaman ben gelmem diyor arkalarindan birahane temizlik yapamam o halde eve gelip diyor ve covid bulaşabilir diyor çünkü o gece evde oğlumla babam da olacak babam ogluma bakacakti. Of sizinkiler geliyor mu gelmeyin diyebiliyir musunuz.ven eşime bizde kalmasınlar nasil dicem
Ben kendımı kımseyle kıyaslayarak bır seyler yapmadım burada kımse oda yapmasa da herkes yapsa da ben aklımdakı kadarını yapmayı tercih ederdim.Şyi akşamlar arkadaşlar. Hepiniz bebeğinize oda yaptınız değil mi . Dolabı . Beşiği önce yatak odanızda durur ama sonra düzene girer . Benim eşimin genç odası vardı evde . Attırmıyorum eşyalarını bebeğe oda yapıcam . Şaka gibi ya . 7-8 ay sonra dolap alırız diyor . Bebeğin kıyafetlerini odadaki dolaba koyarmoş . Böyle giderse annemlerin evinden gitmeyeceğim herhalde
Ben eşimin annesine gelme diyorum kadın onu nolur gel olarak algılarak her gün geliyorKizlar yaa kayinvalide kayinpeder ve eşimin abisi doğuma hastaneye gelcek Ankaradan. 1 gün de bizim evde kalicaklarmis hastanede kaldığımız gün sonraki gün biz eve gelince biraz oturup gitceklermis.kendi annem o zaman ben gelmem diyor arkalarindan birahane temizlik yapamam o halde eve gelip diyor ve covid bulaşabilir diyor çünkü o gece evde oğlumla babam da olacak babam ogluma bakacakti. Of sizinkiler geliyor mu gelmeyin diyebiliyir musunuz.ven eşime bizde kalmasınlar nasil dicem
Bizim olmadı ama. İmkanın varsa birkaç gün evde kalmasan camlar açık havalansa sonrasında güzel bir temizlikIyi yapmışsın. Ben Bu kadar detaylı yapalayabilirim. Şirket çağırmak daha kolay geldi sanirim
Tansiyon ve şekerine bak canım sorun yoksa idrar tahlılı kültürü ver onda da sorun yoksa bebek mideye baskı yaptıgından oluyor dedı doktorum bana bende kusuyordum 2-3 hafta sürdü geçtiArkadaşlar 34 üncü haftam. Tam 1 haftadır bulantularım var. Kusuyorum ve midem de ağrıyor. .sizde hiç oluyor mu. Kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden
Nasıl gezicez kiAy evet ya annem sinir edio beni habire yok dinlen, yok gezin çok arıcaksınız bugünleri falan deyip duruo.sinir oluorum
Çok sevindim senin adına cnm . Benim de 3 tüp bebek negatif, iki normal yolla gebelik kürtajım var . 4 senede neler yaşadım neler. Kadın doğum doktorlarında geçti hayatım . Bu kadar şeyden sonra saçma sapan oda muhabbeti yoruyor beni . Tam tersi eşyaya hiç önem vermem ben . Bi de dağınıklık ortadan kalksın, düzenli olsun istiyorum herşey . Çok eşya kıyafet geriyor beniBen kendımı kımseyle kıyaslayarak bır seyler yapmadım burada kımse oda yapmasa da herkes yapsa da ben aklımdakı kadarını yapmayı tercih ederdim.
Heves ettiğim herşeyi içimde kalmasın diye aldım 6 sene üzerine tüp bebek yöntemi ile bu günlere kadar geldim. Bir daha nasip olur mu Allah bilir
İçinde heves ettiğin şeyler varsa eşinle durumu paylaşarak yapılması için durumunu hislerini paylaşabilirsin. Sonuçta bebek sizin bebeğiniz ve her annenin bebeği için heves ettiği şeyler de ihtiyaç duyduğu şeyler de aynı değil. Eşin atmak istemiyorsa koli yap eşyalarını uygun yerlere kaldır mesela monte edilir bir dolapsa atmak istediğin sök kaldır.. Orta yol bulunabilir bence yeter ki streslenip üzülme
Ay ne biliim. Biz de annem öle dedikçe arabayla gezioz. Arabayı deniz kenarına çekip taze sevgililer gibi araba içinde oturuoruz ama telefonlarımızla oynuyoruz ahahahhaNasıl gezicez ki
Bir yıl olacak gezmeyi unuttuk
Sağlıkla geçirelim de şu dönemi
Yaza gezeriz inşallaj
Şimdi anneniz nasıl geliyorsa onlarda torun görmeye geleceklerdir illaki. Yani gelmeyin denmez bence sonuçta eşinizin ailesi. Ben hem kendi ailemi hem de eşimin ailesini güzelce uyardım son haftalardayız artık kimseyle görüşmeyin diye. Onların dışında misafir kabul etmeyeceğim. Eşinizin ailesi dikkat ediyorsa sorun olmaz benceKizlar yaa kayinvalide kayinpeder ve eşimin abisi doğuma hastaneye gelcek Ankaradan. 1 gün de bizim evde kalicaklarmis hastanede kaldığımız gün sonraki gün biz eve gelince biraz oturup gitceklermis.kendi annem o zaman ben gelmem diyor arkalarindan birahane temizlik yapamam o halde eve gelip diyor ve covid bulaşabilir diyor çünkü o gece evde oğlumla babam da olacak babam ogluma bakacakti. Of sizinkiler geliyor mu gelmeyin diyebiliyir musunuz.ven eşime bizde kalmasınlar nasil dicem
İstediğin herşey hakkın kimse istiyorsun diye seni yadırgayamaz ben bunu doğru bulmuyorumÇok sevindim senin adına cnm . Benim de 3 tüp bebek negatif, iki normal yolla gebelik kürtajım var . 4 senede neler yaşadım neler. Kadın doğum doktorlarında geçti hayatım . Bu kadar şeyden sonra saçma sapan oda muhabbeti yoruyor beni . Tam tersi eşyaya hiç önem vermem ben . Bi de dağınıklık ortadan kalksın, düzenli olsun istiyorum herşey . Çok eşya kıyafet geriyor beni
Siz biz misiniz acabaAy ne biliim. Biz de annem öle dedikçe arabayla gezioz. Arabayı deniz kenarına çekip taze sevgililer gibi araba içinde oturuoruz ama telefonlarımızla oynuyoruz ahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?