2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş olsun canım ya dinlen bende de bazen çok oluyor dinlene dinlene geçiyor. Neden oluyor bende anlamıyorum zor ama evet Dikkat et kendine.
Bi de söylemesi ayıp geğirdikçe rahatlıyorum sanki. Sinirsel olabilir belki bugünkü. Organlarımız da ne hale geldi belli değil ki, gaz sıkışması da yapıyordur belki. Benim koca kafalımın kafası hala yukarda olduğundan

Ayy valla hiç sorma neler neler kaldı içimizde hastalıktan dolayı.. Şükür Allah a ne diyelim inşallah evlatlarımızı sağlıkla alırız kucağımıza zaten artık başka bir şey istemiyorum. ALıştım ev kuşu gibi yaşamaya coronanın başından beri dışarı çıkınca garip hissediyorum artık Amin inşallah canım başka bir hastalık denk gelmezse kısmetse ikincilerde yaparız aynen :)))

Ben nefes alamıyorum sırt üstü o yüzden yatamıyorum. Sağıma da yatamıyorum. Sol yanım çürüdü sola yatmaktan
Sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bende boğazıma çöküyorlarmış gibi oluyor,
Bebek sağ tarafa baski yapıyor sola yatınca asılı kalmış gibi karnım ağrıyor hiç rahat edemiyorum

Yerim ben o minik kafalıyı :)) Belki de kuzum başı yukarıdayken çok rahatsız ediyodu benim de şimdi daha rahatım döndüğü için. :) Bazen öyle gaz sıkışması da oluyor valla doğru diyosun gazı attıkça rahatlıyorum bende bazen :)

Ay inşallah benimki de döner ya. Gece çok hareketliydi bi an dönmeye çalışıo sandım hatta kemik çıtlaması gibi bi ses de geldi, bgn de geldi o ses ya ama ben hareket etmiyorum ondan mı benim bi yerimden mi gelio çözemiyorum ama dönmemiş çünkü hala tekmeleri aşağıda neyse 37ye kdr yolu var, daha 1 ay var beklicez annem diyor ki babasının kızı bu belli, anasına çekse şimdiye 40 kez dönmüştü dio ahahha

Benımkı de donmedı Doktor bu haftadan sonra kafa agır oldugu ıcın artık donmek ıstese de donemez demıstı bende hala ayakları asagıda hıssedıyorum ve yemek yerken vs kafa baskısı orada oldugu ıcın cok rahatsız hıssedıyorum kusacak gibi oluyorum hep. Kafa ölçümleri de kocaman cıkıyor yukarda oldugu ıcın dedı doktor bende koca kafa dıyorum

Hahaha İnşallah döner kuzum seninki de en kısa zamanda. Bende döndüğü zaman ses gelmişti garip arka arkaya ve aşırı hareketliydi döndüğü akşam. Dönüp dönmediğini anlayamamıştım ben hala aşağıda gibi geliyodu tekmeleri anlamıyodum. Doktora gittiğimde dönmüş dedi doktora tarif ettim ses geldi canım çok yandı çok hareketliydi falan diye o zaman dönmüştür o muhtemelen dedi doktor da. :) İnşallah seninki de döner bir an önce kuzucum :))

He ondan mıymış o ahaha ben de diom babasında 62 cm kafa var ona mı çekti naptı ahaha valla doğuma giderken bile dönen varmış, hakkımızda hangi doğum şekli hayırlıysa o o olsun canım ya sen daha iyi misin bugün abladan haber var mı?

Kuzum nasıl bir sesti o ya daha önce de sordum sanırım karın gurultusundan daha güçlü demiştin sanırım dönünce nasıl tekmeleri aşağıda hissettin ki, ben de hıçkırıkları kasıklarımda hissediyorum ama doktor dönmemiş dio onu da anlamıorm hiç amin canım amin

Çok garip bir sesti kuzum küt gibi falan sanki böyle suya vurursun elinle sert bir şekilde bir ses gelir ya onun gibi. Tarif de edemiyorum ki :)) Valla tekmeler sanıyodum ben ama değilmiş demekki anlamadım yani dönünce nasıl öyle hissettim. Seninki de garip hıçkırıkları hissedip dönmemiş olması. Garip şeyler yaşıyoruz :))) Şuan da başını hissediyorum aşağıda başını çevirdiğini ellerini oynattığını hissediyorum artık :)) Eskisi gibi tekmeler yok bacakları yukarıda sadece ufak ufak hareketler yapıyor :)

Ay inşallah 35te kontrole gittiğimde benim de dönmüş olur çok Amin ay 48 gün kalmış dio uygulama doğuma sezaryen olursam 39da alcak doktor 40 gün yani eşim 27 Aralık doğumlu, sezaryen olursam 39+2'de doğuma alınayım diyorum 27 Aralık a denk gelio baba kız bir avazda kutlarız ama o kadar durur mu, sezaryen kesin olur mu bilmiyorum tabi

Amin inşallah kuzum benim bu dediğim 34-35 hafta arası olmuştu dönme olayı yani. 36 da gittiğimde dönmüş demişti :) Ayy hiç sorma ya benim uygulama sat a göre 3 aralğı baz alıyor doktor 5 aralığı yani uygulamaya göre 19 gün doktora göre 21 günüm var :)) valla heyecan dorukta bende de günler çok zor geçer oldu :) Sezaryen olursan da aynen rica edersin o zaman olursun :) Tabi durursa miniğin :) Valla bende her an gelecekmiş giibi hazırlıklı bekliyorum artık ne olur ne olmaz ne kaldı ki şurada :))

Hahhaha benımde kafam vucuduma gore buyuk bende bana cekmıs dıodum doktorda onla alakası yok yukarda ya olculer ondan buyuk cıkıyor dedı Daha iyiyim canım eşim gelince dün sakinleştirdi sağolsun Abla da aradı ben uzulmeyeyım dıye kadıncagız kendını unutup benı motive etmeye kalktı

Ayy çok heyecanlıı yaaa Kasım annelerinde her gün en az 2 kişi doğuruyor onları okuyunca bile heyecanlanıorum ay 20 günnn

İyi bari canım Allah korusun üstündeki sen de olabilirdin, kimse olmasa daha iyiydi tabi de. Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin abla da inşallah

Kızlar aranızda çalışıpta 32.haftada çalışabilir raporunu almayı unutan var mi?

Ayy çok heyecanlıı yaaa Kasım annelerinde her gün en az 2 kişi doğuruyor onları okuyunca bile heyecanlanıorum ay 20 günnn
Valla çok heyecanlı kuzum 50 40 30 derken bir de baktım 20 gün var yok :) bu durum beni panik yapıyor tabi ama bir yandan da sabırsızlaştırıyor. :) Eşime her gün uygulamayı açıp gösteriyorum o yüz ifadesini görmek çok hoşuma gidiyor heyecanlanıyor :) Baba olmaya hazır mısın diyorum hazırım diyor gelsin o zaman diyorum gününü beklesin yine de diyor :))) o da hem çok istiyor hem de korkuyor sanırım biraz ben gibi :)

ya ben de öyleyim hem erken gelsin istiyorum hem gününü de beklesin istiyorum. Allah kararladı bi şey hakkımızda ben de eşime diyorum 35ten sonra her an gelebilirmiş gibi davrancaz ne kadar kaldı şimdi dio 35e, 2 hafta diorum neee dioo tam şapşikler arada tatbikat yapıoruz napcak suyum falan gelirse diye ahah arada dio ki önce altına bi çöp torbası bağlamakla işe başlıcam dio ahahahahha

Ahahaha çöp torbası mı 100 yıl düşünsem aklıma gelmez Benimki ile bir film izlemiştik hamilelikle ilgili Türk komedi filmi orada kadının suyu geliyodu annesi de vileda ile suyunu siliyodu yerleri eşim diyo ki viledayı kapıp gelcem hemen önce yerleri temizlicem sonra hastaneye gideceğiz diyor Çok komikler çok tatlılar ya onların da bu heyecanlı bekleyişi beni öldürüyor :)) arada yalancı sancı giriyor istemeden bağırıyorum falan zıplıyo yerinden noldu noldu diye panik oluyo onun o yüz ifadesi öyle komiğime gidiyor ki anlatamam :))

annemin de suyu gelmiş öyle babaannemde kalıolarmış o sırada, babaannem de çok titiz kadındır annem dio ki biz babanla çıkmaya çalışıoruz hastaneye gitcez, babaannen yerleri silmeye çalışıodu dio ahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…