2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aminnnnnn şimdi de sıkıldım napalım diyorum sahillll dio ahahahah

Çok teşekkür ederim cnm moral için . Doğru 3. Şahıslar da ayrı sorun . Benim bu konuda 3. Şahsa gerek yok eşim yetiyor. Tabi görümce elti olayları olsa daha gıcık olurıd . Bebişler sağlıkla gelsin. De inşaallah

Bakalim bu aksam eşime soylicem ne tepki verir bilmiyorum

Ankaradan izmir e gelecekler. hastanede az görüp gitseler keşke. Evde kalmaları cok sıkıntı.esime soylicem ama kabul eder mi Allah bilir.annem de ben hastaneye de eve de gelmem onlar gelirse diyor.iki arada bir derede kaldım.annem dışında bana kimse bakamaz ki sezeryan olcam sonuçta of.

Ahahhaja çocuklar duymasında ki mutfak gibi olmuş bende her sahile gittiğimizde ay iyi ki deniz var yoksa ne yapardık diye şükrediyorum
Valla çok şanslısınız kızlar. Eskişehirdeyiz biz ne deniz ne sahil.. Arabamız da yok zaten kayınpederimden alıyoruz lazım oldukça onlar da köyde değil burada olursa.. Ne güzel mis gibi deniz havası.. Görüntüsü bile huzur verir :)) Sürekli evdeyim ben sürekli can sıkıntısından patlıyorum. Ne güzel tadını çıkarın valla benim yerime de gezin :)))

Evet onlar dikkat ediyorlar. Ama abisi etmiyor özel araba ile abisi getirecek onları. Ben de hangisi doğrusu bilemedim ki.esim de ailesine bizde kalmayin diyecek. Zor bir şey o da ama.bilemedim valla.

Idrar yolu enfeksiyonu da çıkmıştı canım belki de ondan ağrıyor bilmiyorum ama pazartesi günü doktora gidecem geçmezse. Magnezyum ve kan hapını içmicem bi süre. Allah yardımcımız olsun.

Bende öyle yapacam canım, geçmezse pazartesi ilk isim doktora gitmek. Kan hapı çok kabızlık yapiyo bende bi süre kullanmicam. Inşallah sağlıkla doğururuz yavrularımızı.

Eskişehire de bir kere gelmiştim çok güzel, yaşanılır bir şehir ama deniz görmeye alışık olan biri için alışması zor Bu korona dönemi hepimizi çok sıktı artık geçse gitse de bir rahat nefes alsak Artık minikler gelince onlarla oyalanır vakit geçiririz can sıkıntımız da geçer canım az kaldı

Evet onlar dikkat ediyorlar. Ama abisi etmiyor özel araba ile abisi getirecek onları. Ben de hangisi doğrusu bilemedim ki.esim de ailesine bizde kalmayin diyecek. Zor bir şey o da ama.bilemedim valla.
Sende çok haklısın canım anlayışlı insanlarsa ve eşin konuşacaksa bir sorun olmaz o zaman. Çok zor döneme denk geldik insanlara gelmeyin demek zor ama birazda karşı tarafın anlayışlı olması lazım biz zaten stresli bir hamilelik dönemi geçiriyoruz bu hastalıktan dolayı bir de insanlara gelmeyin diyince gönül koyuyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık Allah hepimize sabır versin

Sizin de yapay deniziniz var kuzum ama korona sürecinde oraya da gidilmez ki haklısın. Emirdağda 2 sene görev yaptım Eskişehir i de iyi bilirim ve severim. İstanbuldan sonra yaşamak istediğim iki şehir var biri İzmir biri Eskişehir.

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyondandır belki de. Git bakalım canım inşallah bir an önce iyileşirsin. Amin inşallah.

Artık eskisi gibi yaşanılabilir değil canım ya. Amin inşallah bir an önce geçsin şu günler de rahat edelim artık gezilmiyo hiç millet dikkat etmiyo hamile demiyolar corona var demiyolar üstüme üstüme geliyolar. Zaten sık çıkmıyorum çıktığımda da karnımı sakınmaktan yürüyemiyorum. Amin inşallah canım minikler bir gelse de onlarla ilgilensek :))

Arkadaşlar 34 üncü haftam. Tam 1 haftadır bulantularım var. Kusuyorum ve midem de ağrıyor. .sizde hiç oluyor mu. Kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden
Tansiyonunu ölçtür mutlaka canım, bazen tansiyon yüksekliği de bulantı ve kusma ya sebep oluyor. Kontrole ne zaman gideceksin, doktoruna sor mutlaka.

Aynen canım yapay işte gerçeği gibi değil ki :)) Hiçbir yere gidilmiyor kuzum çok dikkatsiz insanlar yaşanmıyor artık burada. Eskişehir güzel ama insanlar anlayışsız dikkatsiz olunca olmuyor tabi. Yetti bu corona da valla rahat bir nefes almak istiyorum. İzmir de çok güzel İstanbul da ben de ikisine hastayım :))

Bugün çok çarpıntım var ya hayrolsun ara ara olurdu da bu sabahtan beri geçmedi nerdeyse
Geçmiş olsun canım ya dinlen bende de bazen çok oluyor dinlene dinlene geçiyor. Neden oluyor bende anlamıyorum zor ama evet Dikkat et kendine.

kalmalı misafir aşırı sıkıntılı
eşin söyler halleder canım sen canını sıkma annen de onlar geliyor diye kendini geri çekmesin

Evet cidden bitsin artık bir çok şey içimde kaldı şu hamileliğimde. ama bugünümüze de şükür demekten başka çaremiz yok, sağ salim hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucağımıza da gerisi boş. Artık veba salgını falan olmazsa ikinciye kısmet içimizde kalanları yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…