2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Uyuyamayanlarda ben de varım gerçekten artık çok zorlaştı gastiritim oldugundan daha da yoğun hissediyorum midem her daim agizimda sanki usutmus gibi acı sular geliyo gece gündüz her daim ilaçlarda ise yaramiyo artık o duzelse gaz sancım basliyo sanırım son 1 ayım filan kaldı inşallah geçecek sagsalim bebek alıştırmami yapiyo anlamadım gece sayisiz kalkıyorum en son salatalık yedim biraz dalmışım eşim benide uyutmadin uyusuna güçsüz düşeceksin diyo da napiyim neyse yalnız degilmisiz kızlar

Ya illa evlat mı ayırmak gerek anlamıyorum. Kimi ilk çocuğuyla ilgilenmez kimi böyle sonraki çocuğuyla. Hepsi evlat. Eşit davranmayacaksan neden başka çocuk istiyorsun. Allah insaf versin canım. Kardeşinin destek olmasına sevindim

Anladım canım aynen öyle çok geçmiş olsun sana da inşallah dokunmuyordur böbreğine falan. Ben daha hala kullanıyorum magnezyumu gebelik sonuna kadar demişti en başta yazarken de geciktirir bıraktırcam falan hiç demedi bana doktor. Devam hala.

Benim kaşintim tüm vucutta ve doğum yapmadan geçmeyecek çünkü bende gebelik kolestazı var canım. Karındaki gerilmeye bağlı kasintin
İcin doktorundan bir krem veya losyon isteyebilirsin.
Anladım canım onu çok geçmiş olsun sana da. Kaşınmak zormuş bunu anladım bu sayede.

Amin canım inşallah hayırlısı ile atlatırız Sanırım Rabbim bizi uykusuz gecelere alıştırıyor böyle böyle. Ben böyle düşünmeye başladım Nasıl olsa bebekten sonra da bölük bölük olacak uykularımız şimdiden vücudumuz alışıyor sanırım

Allah kolaylık versin canım. 2 gün önce doktora gittim. İğneyi ne zamana kadar kullanacağım dedim. Doğumdan 1 gün öncesine kadar dedi. Veee doğumdan sonra 10 gün falan daha kullanacakmışım. Vücut alıştığı için hemen kesemeyiz dedi. Sana da doğumdan sonra kullanacaksın dedi mi doktorun?

Hepsi çok güzel , güle güle kullansın miniğin

Kızlar özellikle evde eşi covid 19 olup atlatanlar sonra evi nasıl dezenfekte ettiniz. Dezenfektan şirketi cagirdiniz mi hani bu soğuk buhar yöntemi ile evi dezenfekte ediyorlar falan. Yoksa sadece sildiniz mi. Benim eşim hazir hastanedeyken evi halledeyim diyorum

Eşim sadece bir odada kalmıştı eşim çıktıktan sonra ben duvarları sildim çamaşır suyuyla perdeleri yastık kılıflarını yıkadım halıyı fırçaladım falan yerleride çamaşır suyuyla sildim yani detaylı bi temizlik yaptım. Koltukları falan da yıkattım ama çok sonra

Canım öncelikle tekrar çok geçmiş olsun, inşaallah eşin en kısa zamanda iyileşip evine döner.
Başıma gelmedi ama virüsün yüzeylerde kqlmq süresi çok uzun değil. Evi güzelce havalandirip, genel bir temizlik yapılırsa yeterli olur diye düşünüyorum.

Eşim salonda kalmıştı 1 ay kdr karantinada kaldıktan sonra koltukları odadaki sandalyeleri activex sıvı sabunla yaptğm suyla sildim, yerleri çamaşır suyuyla sildim, odadaki her şeyi önce kolonyayla sonra da nemli bezle silip kuruladım. Kullandığı banyoyu da baştan aşağı çamaşır suyuyla yıkadım. Evin diğer yerlerini ztn gün aşırı çamaşır suyuyla siliodum. Perdeleri de yıkayabilirdim ama abartmadım o kadar. Geçmiş olsun canım. Maske ve eldivensiz yapmadım tabi bu temizliği de. O kısmı en zoruydu ztn Allahtan yazın halı kullanmıyoruz da onla da uğraşmadım bi de.

Bende öyle düşünüyorum canım Herkes bu son aylar hep uyu dinlen sonra bu günleri çok ararsın diyor ama şu son ay’ı arayacağımı sanmıyorum İnşallah bebişlerinin uyku düzeni olur da rahat ederiz

Iyi yapmışsın. Ben Bu kadar detaylı yapalayabilirim. Şirket çağırmak daha kolay geldi sanirim

Evet ben de öyle biliyorum tabi . Ama covid=bilinmezlikler diyarı neyse fiyat falan aldım. Gayet uygun fiyat. Bakıcam gün içinde. Sağol cnm

İnşallah canım herkes uyu dinlen diyor ama biz uyuyamıyoruz tabi o ayrı :)) Şu günlerinin kıymetini bil bebek doğunca çok arayacaksın diyolar ne güzel moral veriyosunuz diyorum :))

İnşallah canım herkes uyu dinlen diyor ama biz uyuyamıyoruz tabi o ayrı :)) Şu günlerinin kıymetini bil bebek doğunca çok arayacaksın diyolar ne güzel moral veriyosunuz diyorum :))
Ay evet ya annem sinir edio beni habire yok dinlen, yok gezin çok arıcaksınız bugünleri falan deyip duruo. sinir oluorum

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşmak nasib olsun
Biz de iyiyiz çok şükür canım
Vaktini bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…