Ben kullanıyrum canım suda eritme efermag diye bir ilaç. Kansızlık için de başka bir ilaç kullanıyorum. Ama şükür hiç kabızlık falan yaşamadım. Bir ara günde 2 şeklinde kullandım magnezyumu ama dokunmadı hiç.
Canım banda başta efermag vermişti, sekerim oldugu için onu kullanamadım magosit içiyorum hap şeklinde. Maşallah canım, her bunye farklı tepki veriyo ilaçlara.
Benim magnezyum değerim iyi olduğu halde sabah akşam magnezyum almaya devam ettim. Fazlalasmadi. Damar yolu ile alinan magnezyum degil bizjmki belki ondan. Benc ağızdan alınan magnezyumla bu kadarlik doz bobreklerine zarar vermez
Inşallah canim, bayağ bi uzun süre kullanmış oldum ben değer başlarda düşük çıkınca. O yüzden insan kaygılanıyor. Bi hafta sonra kontrolüm var o zaman değerlere baktiracam ağrı artarsa daha erken tabi.
Günaydın kuzum
Bi dönem bende çok kabızlık yaşadım ve magnezyum da kulalniyordum senin gibi 2 idi. 32 haftadan sonra 1 e düştük 34 te tamamen kestik tamda bitmişti ilaç. Bebişin sağ tarafa zorluyorsa benim gibi ondan da olabilir canim bi ara ben öyle hissettim ama şuan yok. Kaçıncı haftadasin kendince dene bence bırakmayı. Ben şuan kan ilacı alıyorum magnezyum yok ve şükürler olsun bu ara kabızlık derdim de yok. Kefir iç bence iyi geliyor. Kan ilacı ardından bir iki mandalina yiyorum.
Benim 2 doktorda uzun süre kullanımda böbreklerde sıkıntı olabilir ve doğumu geciktirir demişti magnezyum için.
Bol su iç ihmal etme canim
Canım pazartesi günü 34. Haftamı tamamlamış olacam inşallah. Sen ne kadar süre kullandım canım magnezyumu? Benim bayağ uzun oldu. Kan hapını daha az icecem bu gidişle çünkü beni aşırı etkinliyo, magnezyum içmeden hiç çıkamıyorum wc ye. Bi kaç hafta daha dayansam sezeryani geciktirmeden olmak istiyorum artik
Benim normalde kaşıntım yoktu. Karnım çatlamış o kadar kakao yağına rağmen Çok kötü kaşınıyor 2-3 gündür. Gündüzleri yağ geceleri krem kullanıyorum yoksa deliricem sabaha kadar kaşıntıdan. Biraz hafifletiyo en azından kaşıntıyı.
Benim kaşintim tüm vucutta ve doğum yapmadan geçmeyecek çünkü bende gebelik kolestazı var canım. Karındaki gerilmeye bağlı kasintin
İcin doktorundan bir krem veya losyon isteyebilirsin.
Anladım canım belki hakli olabilirsin. Eşler böyle durumlarda cok sinir bozucu olabiliyor.ilk oglumda bir besik bir dolap almıştım ben de.her şeye alma gerek yok diyorlar çoğunluk.ama madem 7 8 ay sonra diyor sen de o zaman güzel bir çocuk odası yaparsin. Yada simdi razı et bir şekilde
Kız bende hep yan yatıyorum ama karnım o kadar ağırlaştı ki sağdan sola dönerken sırt üstü kösülüp kalıyorum resmen :)) sola dönene kadar çektiğim acıyı nefessizliği ağrıyı anlatamam. Çok garip ya hiç bu kadar ağırlaşacağımı düşünmemiştim :)
Ya bende öyle sağdan sola, soldan sağa her dönüşte uyanıyorum deliksiz uykuyu unuttum Uykusuz olunca da ister istemez gergin oluyorum eşim bile farketmiş saçma sapan şeylere sinirleniyorum sen neye sinirleniyorsun bu kadar dedi dedim sende benim kadar az uyu bak bakalım nelere sinirleniyorsun hayırlısıyla şu son ayı’da atlatsaydık
Bu arada oda yapmayan ben ve bi kaç kişiyiz sanıyordum ama baya oda yapmayan varmış Ben yaza doğru 6. ayında falan odasını ayırıp o zaman odasını yapmayı düşünüyorum o yüzden sadece park yatak aldım. Kendi dolabımızda 2 tane çekmeyi bebeğe ayırdım zaten çok eşyada almadım yeterli oldu şimdilik sağlıkla gelsinler de oda yapılır
Bende öyle gece eziyete döndü artık ve birkaç gecedir mide bulantısı ve kasılma ile uyanıyorum.Sonra uyuyamıyorum.Cok midem bulanıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık
Kızlar annemin ördüğü hırkalar geldi Bir de bugün çanta hazırlıklarımı bitiriyorum artık. Her şey yıkandı, ütülendi. Ben bu şekilde kilitli poşetlere koydum üstlerine de not yazacağım doğumhaneye verilecek gibi Fikir olsun diye paylaşayım dedim böyle rahat oldu
Ben yatıyorum arada ama çok uzun süre olmayacak şekilde. Sağıma ya da soluma yattığımda bebeğin ayağı kaburgamdan çıkacak gibi oluyor bende düz yatıyorum biraz dursun diye
Bende öyle gece eziyete döndü artık ve birkaç gecedir mide bulantısı ve kasılma ile uyanıyorum.Sonra uyuyamıyorum.Cok midem bulanıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık
Ben yatıyorum arada ama çok uzun süre olmayacak şekilde. Sağıma ya da soluma yattığımda bebeğin ayağı kaburgamdan çıkacak gibi oluyor bende düz yatıyorum biraz dursun diye
Kızlar annemin ördüğü hırkalar geldi Bir de bugün çanta hazırlıklarımı bitiriyorum artık. Her şey yıkandı, ütülendi. Ben bu şekilde kilitli poşetlere koydum üstlerine de not yazacağım doğumhaneye verilecek gibi Fikir olsun diye paylaşayım dedim böyle rahat oldu
Hırkalar çok güzel sağlıkla giysin inşallah bende öyle yaptım doğumhaneye verilecek yazdım iki paket. Zaten sen ne verirsen hepsini giydiriyolar bu sleepy 1 numara çok ufak geldi kız inşallah bebişlere gelir
Hırkalar çok güzel sağlıkla giysin inşallah bende öyle yaptım doğumhaneye verilecek yazdım iki paket. Zaten sen ne verirsen hepsini giydiriyolar bu sleepy 1 numara çok ufak geldi kız inşallah bebişlere gelir
Amin canım aldıklarımızı, ördüklerimizi sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah bebişlerimize
Ya evet bende paketi açınca farkettim minicikmiş ya ama çok tatlı Ben 1 paket almıştım 40’lı olanlardan sonrasında duruma göre alırım diye ama dün yakın arkadaşım sepet yapmış bana o da içine bi 40’lı sleepy daha koymuş Günde 7-8 kere bez değişiyor diyorlar böyle olursa 1 haftada biter herhalde ona göre bir büyüğüne geçeriz artık
Amin canım aldıklarımızı, ördüklerimizi sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah bebişlerimize
Ya evet bende paketi açınca farkettim minicikmiş ya ama çok tatlı Ben 1 paket almıştım 40’lı olanlardan sonrasında duruma göre alırım diye ama dün yakın arkadaşım sepet yapmış bana o da içine bi 40’lı sleepy daha koymuş Günde 7-8 kere bez değişiyor diyorlar böyle olursa 1 haftada biter herhalde ona göre bir büyüğüne geçeriz artık