2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım banda başta efermag vermişti, sekerim oldugu için onu kullanamadım magosit içiyorum hap şeklinde. Maşallah canım, her bunye farklı tepki veriyo ilaçlara.
Benim magnezyum değerim iyi olduğu halde sabah akşam magnezyum almaya devam ettim. Fazlalasmadi. Damar yolu ile alinan magnezyum degil bizjmki belki ondan. Benc ağızdan alınan magnezyumla bu kadarlik doz bobreklerine zarar vermez
Inşallah canim, bayağ bi uzun süre kullanmış oldum ben değer başlarda düşük çıkınca. O yüzden insan kaygılanıyor. Bi hafta sonra kontrolüm var o zaman değerlere baktiracam ağrı artarsa daha erken tabi.

Canım pazartesi günü 34. Haftamı tamamlamış olacam inşallah. Sen ne kadar süre kullandım canım magnezyumu? Benim bayağ uzun oldu. Kan hapını daha az icecem bu gidişle çünkü beni aşırı etkinliyo, magnezyum içmeden hiç çıkamıyorum wc ye. Bi kaç hafta daha dayansam sezeryani geciktirmeden olmak istiyorum artik

Benim kaşintim tüm vucutta ve doğum yapmadan geçmeyecek çünkü bende gebelik kolestazı var canım. Karındaki gerilmeye bağlı kasintin
İcin doktorundan bir krem veya losyon isteyebilirsin.

Gereksiz eşyaları 2. El olarak satsaniz yada ihtiyaci olana verseniz iki turlu de karlı bir is olacak eşini kandırmanın yollarini ara:)
İnşaallah cnm

Ya bende öyle sağdan sola, soldan sağa her dönüşte uyanıyorum deliksiz uykuyu unuttum Uykusuz olunca da ister istemez gergin oluyorum eşim bile farketmiş saçma sapan şeylere sinirleniyorum sen neye sinirleniyorsun bu kadar dedi dedim sende benim kadar az uyu bak bakalım nelere sinirleniyorsun hayırlısıyla şu son ayı’da atlatsaydık

Bu arada oda yapmayan ben ve bi kaç kişiyiz sanıyordum ama baya oda yapmayan varmış Ben yaza doğru 6. ayında falan odasını ayırıp o zaman odasını yapmayı düşünüyorum o yüzden sadece park yatak aldım. Kendi dolabımızda 2 tane çekmeyi bebeğe ayırdım zaten çok eşyada almadım yeterli oldu şimdilik sağlıkla gelsinler de oda yapılır

Kızlar annemin ördüğü hırkalar geldi Bir de bugün çanta hazırlıklarımı bitiriyorum artık. Her şey yıkandı, ütülendi. Ben bu şekilde kilitli poşetlere koydum üstlerine de not yazacağım doğumhaneye verilecek gibi Fikir olsun diye paylaşayım dedim böyle rahat oldu

Eklentiler

• 644D3582-0C84-4683-8EA4-8CCCC4747876.webp
    197,6 KB · Görüntüleme: 122
  • DF85CCCD-7887-464C-A73A-82A26D7B535B.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 118
Hırkalar çok güzel sağlıkla giysin inşallah bende öyle yaptım doğumhaneye verilecek yazdım iki paket. Zaten sen ne verirsen hepsini giydiriyolar bu sleepy 1 numara çok ufak geldi kız inşallah bebişlere gelir

Amin canım aldıklarımızı, ördüklerimizi sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah bebişlerimize
Ya evet bende paketi açınca farkettim minicikmiş ya ama çok tatlı Ben 1 paket almıştım 40’lı olanlardan sonrasında duruma göre alırım diye ama dün yakın arkadaşım sepet yapmış bana o da içine bi 40’lı sleepy daha koymuş Günde 7-8 kere bez değişiyor diyorlar böyle olursa 1 haftada biter herhalde ona göre bir büyüğüne geçeriz artık

Bende sadece bir paket aldım duruma göre bakcam çabuk bitiyo dediğin gibi ama çok küçük yani doğumdan itibaren gelir mi onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…