2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hahaha Eşim de filmi izliyo işte benim annem diyo kayınvalidem de çok titiz kadındır yanında suyum gelse o da kesin öyle yapar :)))

Doktorum bana hiç vermedi magnezyum

Hahaha Eşim de filmi izliyo işte benim annem diyo kayınvalidem de çok titiz kadındır yanında suyum gelse o da kesin öyle yapar :)))
Aman benimki değil çok şükür sevmiorum aşırı titizliği nolcak suyumuz fayansı mı delcek, hadi laminantı kabartabilir belki de bak yine heyecanlandım

Aman benimki değil çok şükür sevmiorum aşırı titizliği nolcak suyumuz fayansı mı delcek, hadi laminantı kabartabilir belki de bak yine heyecanlandım
:)) Çok iyidir ama ya seviyorum kayınvalidemi çok tatlı :)) Heyecanlanmayacak gibi değil kuzum sürekli her an olacakmış gibi hissediyorum heyecan yapıyorum bende :)

Kızlar sizinde bebiş kıpırdadıkça karnınız gıdıklanıyomu
Gıdıklanmaz mı :) Çok tatlı oluyor anlatamam o hissi.. Artık zamanı yaklaştıkça daha fazla hisseder oldum ellerini oynattığını başını çevirdiğini falan hissediyorumartık :))

Gıdıklanmaz mı :) Çok tatlı oluyor anlatamam o hissi.. Artık zamanı yaklaştıkça daha fazla hisseder oldum ellerini oynattığını başını çevirdiğini falan hissediyorumartık :))
Ewet yaaa diyodum ben kafayı yiyorum DİE tek değilmişim çok merak ediyorum artık iyice ne Zaman nasıl gelicek zaman geçsin bian önce

Ewet yaaa diyodum ben kafayı yiyorum DİE tek değilmişim çok merak ediyorum artık iyice ne Zaman nasıl gelicek zaman geçsin bian önce
Yalnız değilsin canım :)) aynen ben de çok merak ediyorum şu 20 gün de bi geçse de kızıma kavuşsam sağlıkla alsam kucağıma :) o mini mini elleri bi öpsem :)

Canım oluyor evliliklerde tartışmalar kavgalar ama anne babaların yanında olmasaymış iyiymiş bende eski eşimle çok kavga ederdim 25 yaşında evlenmiştim 2.5 yıl evli kaldım ve kızım 6 aylıktı aldık geldim baba evine 1.5 yıl önce tekrar evlendim ama şimdi gülüp geçiyorum o zamanki tartışmalara kavgalara o zaman ki bana... şimdi daha olgunum daha anlayışlıyım daha alttan alanım ve daha özveriliyim eşim 16 yaş büyük benden bazen onu bile taşımam gerekiyor hayat öyke olgunlaştırmış 8 yıl yalnızdım sonuçta neyse sözün özü zamanla tahammül sınırına ulaştıysan ona bakınca gülümsemiyorsan yaptıkları söyledikleri içinden çıkmıyorsa yüreğin doğrulmuyorsa boşa çabalama çünkü çocuk hiçbir şeyi değiştirmiyor düzeltmiyor aksine daha çok zarar veriyor iki tarafında sakin olmayı sakin kalmayı alttan almayı öğrenmesi lazım ve tartışma sonucu seni boşarıma kadar geliyorsa artık bence tekrar bi gözden geçirin derim evliliğinizi belki haddimi aştım yazdıklarımla ama inan bana tecrübe ile söyledim her şeyi

Bizim olmadı ama. İmkanın varsa birkaç gün evde kalmasan camlar açık havalansa sonrasında güzel bir temizlik
Doğuma da hazırlık olur
3 gündür camları açık bırakmıştım evimin, kayinvalidede kalirken. Yine de evime donunce bugun sirketi cagirdim. Köse bucak dezenfekte ettirdim. Halılar kapı kolları, dolap içleri. Bu iş tam basak burcu isiymis ay içim temizlenmiş gibi oldu. eşimi hastaneden çıkınca eve almazmışım

benim suyum geldiginde oturma odasındaki halıya gelmişti temzlik aklımın, ucundan geçmemişti yatak odasına yürüdüm kanlı su gelmeye basladı yine umursamadım halılarımın çoğunlugu krem renkti yürüdükçe su geliyodu eşimi beklerken o an ki panikle cüzdanı aldım çıktım 10 dakkalık yol yürüdümben hastanedeyken eşim yıkatmıs halıları

Oturup konusmaliniz daha lohusalik var bide sanirim kilosu az diye cok stres yapiyorsunuz sizi anlamiyor olabilir. Sonucta ikinizin evladi ah bu erkekler gercekten bazen okuz oluyolar
Oturup konusmaliniz daha lohusalik var bide sanirim kilosu az diye cok stres yapiyorsunuz sizi anlamiyor olabilir. Sonucta ikinizin evladi ah bu erkekler gercekten bazen okuz oluyolar :/
Adamın umrunda bile değil canım onun varsa yoksa oğlu başka kimsesi yok bu çocuk başkasının gibi davranıyor

Bu ara mars mi ters gidiyor venüs mü sorunlar oluyor evliliklerde çocukları küçük olan eşlerde sanırım bu hep oluyor senin çocuğun benim çocuğum tartışması kimse kıyamıyor tabi evladına ama çocuk yetiştirmek ayrı bir özveri ve çaba istiyor karşılıklı eşlerin birbirini dinlemesi ve anlaması gerekiyor

Gece saat 4 den beri ayaktayım başım ağrıyor yine şimdi dųş aldım acaba geçer mi diye ama uyku yok sol gözüm kanlanmis
Seninkş stresten bebek de içinde strese giriyor doğunca ağlar durmaz sakın yapma kendine ve bebeğine bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…