Hahahaannemin de suyu gelmiş öyle babaannemde kalıolarmış o sırada, babaannem de çok titiz kadındır annem dio ki biz babanla çıkmaya çalışıoruz hastaneye gitcez, babaannen yerleri silmeye çalışıodu dio ahhaha
Doktorum bana hiç vermedi magnezyumGünaydın kızlar, herkes magnezyum kullanıyor mu? Ben yaklaşık 4. Aydan beri değerim düşük olduğu için kullanıyorum. Ilk başta tek haptı son 2,5 aydır da iki hap olarak magosit içiyorum. En son değerime bakılmadı ama aşırı kabızlık problemim var hamileliğimin başından beri. Magnezyum fazla kullanılınca böbreklere zarar veriyo yazanlar olmuş benim de bikac gündür hafif ağrım var bobreklerimde özellıkle sağda. Benzer bir durum yaşayan var mı? Artık tek iç dedi doktor sıkıntın azaldıysa ama kan hapı çok kabız yapiyo. Ne yapacagimi şaşırdım artık
Aman benimki değil çok şükürHahahaEşim de filmi izliyo işte benim annem diyo kayınvalidem de çok titiz kadındır yanında suyum gelse o da kesin öyle yapar :)))
Bilmem ki yok mu :) Sürprizlerden olabilir belli olmaz :)Şimdi ayın 20 sine kadar doğuran yok mu yahu
:)) Çok iyidir ama ya seviyorum kayınvalidemi çok tatlı :)) Heyecanlanmayacak gibi değil kuzum sürekli her an olacakmış gibi hissediyorum heyecan yapıyorum bende :)Aman benimki değil çok şükürsevmiorum aşırı titizliği nolcak suyumuz fayansı mı delcek, hadi laminantı kabartabilir belki de bak yine heyecanlandım
Gıdıklanmaz mı :) Çok tatlı oluyor anlatamam o hissi.. Artık zamanı yaklaştıkça daha fazla hisseder oldum ellerini oynattığını başını çevirdiğini falan hissediyorumartık :))Kızlar sizinde bebiş kıpırdadıkça karnınız gıdıklanıyomu
Evet söyle sürprizli vakitli doğumlar gelseBilmem ki yok mu :) Sürprizlerden olabilir belli olmaz :)
Ewet yaaa diyodum ben kafayı yiyorum DİE tek değilmişimGıdıklanmaz mı :) Çok tatlı oluyor anlatamam o hissi.. Artık zamanı yaklaştıkça daha fazla hisseder oldum ellerini oynattığını başını çevirdiğini falan hissediyorumartık :))
Hiç sorma ben de bekliyorum :)) Öyle böyle derken sen ben doğurmayalım da bu arada :)) Her bebiş vaktinde gelsin sağlıkla inşallah :))Evet söyle sürprizli vakitli doğumlar gelse
Kaç gündür doğuran yok
Yalnız değilsin canım :)) aynen ben de çok merak ediyorum şu 20 gün de bi geçse de kızıma kavuşsam sağlıkla alsam kucağıma :) o mini mini elleri bi öpsem :)Ewet yaaa diyodum ben kafayı yiyorum DİE tek değilmişimçok merak ediyorum artık iyice ne Zaman nasıl gelicek zaman geçsin bian önce
Canım oluyor evliliklerde tartışmalar kavgalar ama anne babaların yanında olmasaymış iyiymiş bende eski eşimle çok kavga ederdim 25 yaşında evlenmiştim 2.5 yıl evli kaldım ve kızım 6 aylıktı aldık geldim baba evine 1.5 yıl önce tekrar evlendim ama şimdi gülüp geçiyorum o zamanki tartışmalara kavgalara o zaman ki bana... şimdi daha olgunum daha anlayışlıyım daha alttan alanım ve daha özveriliyim eşim 16 yaş büyük benden bazen onu bile taşımam gerekiyor hayat öyke olgunlaştırmış 8 yıl yalnızdım sonuçta neyse sözün özü zamanla tahammül sınırına ulaştıysan ona bakınca gülümsemiyorsan yaptıkları söyledikleri içinden çıkmıyorsa yüreğin doğrulmuyorsa boşa çabalama çünkü çocuk hiçbir şeyi değiştirmiyor düzeltmiyor aksine daha çok zarar veriyor iki tarafında sakin olmayı sakin kalmayı alttan almayı öğrenmesi lazım ve tartışma sonucu seni boşarıma kadar geliyorsa artık bence tekrar bi gözden geçirin derim evliliğinizi belki haddimi aştım yazdıklarımla ama inan bana tecrübe ile söyledim her şeyiBazen eşimi tanıyamıyorum bugün kayinvalidem ve kayinpederimin yanın da çok kötü birbirimize girdik ama öyle böyle değil boşanma muhabbetine kadar gitti kavga sonra da geldi yine özür diledi benden ben utandım resmen kavgamızdan çünkü bende eşim de aşırı sinirli insanlarız ikimiz de alttan almayı bilmiyoruz eğer haklı olduğumuzu düşünüyorsak ben bi ara boğazına sarıldım sonra elimi tezgaha öyle bir vurdum ki avcumun ici şişti ama gerçekten kadınla adam bizi ayırmaya uğraştılar ama yok sonra ben odama gittim sakinleşmek için bazen neden evlendim diyorum bazen de olur geçer diyorum ki genel.de ikinci oluyor çocuk elimi kolumu bağlıyor daha neler.geciyor içimden bir bilseniz 7 yılı kalbime nasıl sığdırdım neyse işte böyle.....
Bizim olmadı ama. İmkanın varsa birkaç gün evde kalmasan camlar açık havalansa sonrasında güzel bir temizlik
Doğuma da hazırlık olur
benim suyum geldiginde oturma odasındaki halıya gelmişti temzlik aklımın, ucundan geçmemişti yatak odasına yürüdüm kanlı su gelmeye basladı yine umursamadım halılarımın çoğunlugu krem renkti yürüdükçe su geliyodu eşimi beklerken o an ki panikle cüzdanı aldım çıktım 10 dakkalık yol yürüdümAman benimki değil çok şükürsevmiorum aşırı titizliği nolcak suyumuz fayansı mı delcek, hadi laminantı kabartabilir belki de bak yine heyecanlandım
Oturup konusmaliniz daha lohusalik var bide sanirim kilosu az diye cok stres yapiyorsunuz sizi anlamiyor olabilir. Sonucta ikinizin evladi ah bu erkekler gercekten bazen okuz oluyolar
Adamın umrunda bile değil canım onun varsa yoksa oğlu başka kimsesi yok bu çocuk başkasının gibi davranıyorOturup konusmaliniz daha lohusalik var bide sanirim kilosu az diye cok stres yapiyorsunuz sizi anlamiyor olabilir. Sonucta ikinizin evladi ah bu erkekler gercekten bazen okuz oluyolar :/
Böyleydi canım ama bu kadar değildi şimdi oğluda geldi ya varsa yoksa oğlu kimse umrunda değil onun karnımdaki hiç değilEşin sen hamile kalmadan önce de boylemiydi
Bu ara mars mi ters gidiyor venüs mü sorunlar oluyor evliliklerde çocukları küçük olan eşlerde sanırım bu hep oluyor senin çocuğun benim çocuğum tartışması kimse kıyamıyor tabi evladına ama çocuk yetiştirmek ayrı bir özveri ve çaba istiyor karşılıklı eşlerin birbirini dinlemesi ve anlaması gerekiyorBu adam beni delirtecek az kaldı nasıl insanmış bu ya sadece onun oğlu var sanki şeytan diyo boşan kurtul bunu mu çekeceksin kader bundan adam falan olmaz oğluna bir laf etmediğim halde oğluma laf söyleyemez diyor kardeşimin eşine oğlum evin ortasına da sıçsa ağnızı açmayacak benim oğluma diyor en son cinnet geçiricem
Seninkş stresten bebek de içinde strese giriyor doğunca ağlar durmaz sakın yapma kendine ve bebeğine bunuGece saat 4 den beri ayaktayım başım ağrıyor yineşimdi dųş aldım acaba geçer mi diye ama uyku yok sol gözüm kanlanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?