Bile bile lades bacım seninki hemde ikinci evliliğin niye kimse anlamıyor çocuk olunca evlilik kurtulmaz tam tersi kendini bağlanmış köşeye sıkışmış gibi hissedersin ve daha çok isyan edersin hayatına
Kız bende hep yan yatıyorum ama karnım o kadar ağırlaştı ki sağdan sola dönerken sırt üstü kösülüp kalıyorum resmen :)) sola dönene kadar çektiğim acıyı nefessizliği ağrıyı anlatamam. Çok garip ya hiç bu kadar ağırlaşacağımı düşünmemiştim :)
Benim aşağı indi bebek ama ağırlık aynı dönerken falan çok zor oluyor. yatağa yatmak yataktan kalkmak çok zor artık. Son günler artık güzelce geçsin sağlıkla alalım kucağımıza da inşallah katlanırız ne yapalım.. :)
Benim 18 di doktor değişince 26 oldu ama o kadar beklemez gibi geliyor bana bebek hareket ettikçe alta doğru baskı Wc gitme sancı kasiklarda belde ince agrilar oluyor ilk dogumdada hiç sancı çekmedim o yüzden pekte anlamıyorum ama dinlenince geçiyor
Benim 18 di doktor değişince 26 oldu ama o kadar beklemez gibi geliyor bana bebek hareket ettikçe alta doğru baskı Wc gitme sancı kasiklarda belde ince agrilar oluyor ilk dogumdada hiç sancı çekmedim o yüzden pekte anlamıyorum ama dinlenince geçiyor
O bende de oluyor canım.
Baskı oluyor hatta bazen oralarımı mıncıklıyor gibi anlık acım oluyor
Sancı adet ağrısı gibi kasılma ile birlikte oluyor. Benimki suni sancı ama doktorum aynı diyor
Ahaha bgn onun muhabbbetini yaptım zaten canım, tek aktivitemiz bu oldu 2 aydır falan hatta eşim o kadar alışmış ki Lidya doğunca gelemeyiz 7 8 ay dio, dedim Nisan ayını görelim de bi havalar az kırılsın onu da koyarız yine geliriz nolcak
Son 1 haftadır hamileliğimin başındaki gibi bulantılarım başladı. Bu defa tok karına bulanıyor ama. Şeker üstüne bulantılar ben nasıl yemek yiyeceğim bilmiyorum. Zaten geriden geliyoruz.
Hormonlar coştu sanırım yine ağlamak geliyor hep içimden. Annem gelecek şükür ki 3-4 günlüğüne, hazır önüme bir kase çorba gelir belki dinlenmek istiyorum biraz.
Yine döktüm içimi ama kime anlatayım ki
Son 1 haftadır hamileliğimin başındaki gibi bulantılarım başladı. Bu defa tok karına bulanıyor ama. Şeker üstüne bulantılar ben nasıl yemek yiyeceğim bilmiyorum. Zaten geriden geliyoruz.
Hormonlar coştu sanırım yine ağlamak geliyor hep içimden. Annem gelecek şükür ki 3-4 günlüğüne, hazır önüme bir kase çorba gelir belki dinlenmek istiyorum biraz.
Yine döktüm içimi ama kime anlatayım ki