2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Ay canım ben bile heyecanlandım okuyunca günlerimizde aynı artık her an her şey olabilir Çok güzel, kolay, sıkıntısız bir doğumun olur inşallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım ben lohusa pijamasini giyer çıkarım sanırım, ilkinde de pijamaliydim, şimdi hava da soğuk uzun kabanda giyerim.

Bebeğin kanala girmiş miydi?
Bilmiyorum karnım aşağı inmişti bebek de doğum pozisyonunu almıştı ama kanala girip girmediğini bilmiyorum. Öyle bir şey konuşmadık hiç doktorla. Ama nişanım geldi sancılarım da var bakalım ne zaman gelecek.

Kesinlikle ben hep diyorum akışına bırakın içimizde kalmiyacak minikler bir sekilde doğacaklar ablanada maşallah

Bakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayim heyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum
Benimde nisanim geldi canim ama 3 damla geldi dediign gibi asiri akıntı olmadi herkeste farkli demek gunde tahminen kac gere adet agrisi geliyor sana

Ay kuzum benim çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım bize de haber etmeyi unutma sakin ol panik yapma sancılar sıklaşmadan hastaneye gitme
Tamam canım henüz sık değil ama sancılarım hafifti gündüz şuan daha yoğunlaşmaya başladı bakalım ne zaman gelecek. Sağol canım haber ederim ama sakinliğimi koruyacağımı hiç sanmıyorum

Ay canım ben bile heyecanlandım okuyunca günlerimizde aynı artık her an her şey olabilir Çok güzel, kolay, sıkıntısız bir doğumun olur inşallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Amin canım valla heyecan da var stres de korku da her an her şey olabilir derken gerçekten de olabilirmiş onu gördüm bugün bakalım ne zaman gelecek sancılarımın süresi azalmaya başladı. Korkuyorum.

Benimde nisanim geldi canim ama 3 damla geldi dediign gibi asiri akıntı olmadi herkeste farkli demek gunde tahminen kac gere adet agrisi geliyor sana
Canım öğlen 2-3 kere gelmişti ped koydum hastaneye gidene kadar gelmiş pede de ebe kontrol ederken de geldi baya sonrasında da gelmiş yine pede. Şimdi her tuvalete girip çıktığımda geliyor halen. Senin ne zaman geldi tam canım. Sancın var mı. Valla öğlen öğleden sonra falan hafifti ama sürekli gibiydi. Şimdi 6-7 dk bir kuvvetli gelmeye başladı. Daha da artarsa gideceğim gene.

Senin duzenli gelmeye baslamis masallah canim dun geldi benden 3 damla ama devami gelmedi senij. Gibi daha hazir degil demekki kucuk hanim ondan sorayim dedim duzenlimi diye heyecan korku hepsi biarada Rabbim bi avazda kurtarsin insallah bizi merakta birakma

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim evet düzenli gelmeye başladı. Kendimi nasıl sıktıysam başıma ağrı geldi valla. Bakalım ne zaman gelecek tamam canım haber ederim inşallah. Şuan daha evdeyim sıklaşırsa gideceğim bakalım veya suyum gelirse. Bu gece böyle nasıl geçecek bilmiyorum

Gitsen mi ki acaba hastaneye sıklaşmaya başladı sanki sancıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…