- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
Kızlar doktorumu haberdar ettim hastaneye çağırdı gittim ebe muayene etti nstye bağladılar. Sancılarım şuan adet sancısı gibi fazla değil. Kanlı akıntım hala devam ediyor. Zaten evim hastaneye çok yakın o yüzden yatış vermek için de erken olduğu için eve gönderdiler akşam sabah bekle bu hafta içinde olacak dediler. Yani kızım yola çıkmış hanımlar. Şuan iyiyim evdeyim son ihtiyaçlarımı da alıp geldim eşimle evimizi toparlıyoruz. Kızımızı bekliyoruz artık. Çok heyecanlıymış onu anladım
Canım ben lohusa pijamasini giyer çıkarım sanırım, ilkinde de pijamaliydim, şimdi hava da soğuk uzun kabanda giyerim.bugun hastane cantasini hazirlamaya basladim cok sukur hemencecik biter saniyordum baya uzun surdubenim hastaneden cikarken giyecegim kiyafetler ve makyaj malz kaldi. Orta boy valize ancak sigabildim ben. Hazirlamayanlar cokta ertelemesin hastaneden cikarken giymek icin ne koydunuz ben karar veremedim ne rahat olur
BayıldımEşimle h&m in sitesinde görüp de aşık olduğumuz takımın bedenini sonunda bulmanın mutluluğu
Bilmiyorum karnım aşağı inmişti bebek de doğum pozisyonunu almıştı ama kanala girip girmediğini bilmiyorum. Öyle bir şey konuşmadık hiç doktorla. Ama nişanım geldi sancılarım da var bakalım ne zaman gelecek.Bebeğin kanala girmiş miydi?
Kesinlikle ben hep diyorum akışına bırakın içimizde kalmiyacak minikler bir sekilde doğacaklarAynen öyle canım benim ablamda korktuğu için sezaryen oldu. Ertesi gün sabah bir uyandım kahvaltı hazırlıyordu düşün yaniKişiden kişiye değişiyor bu durum o yüzden normal ya da sezaryen hiç farketmez kolay geçsin doğumlarımız, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza gerisi hallolur
Benimde nisanim geldi canim ama 3 damla geldi dediign gibi asiri akıntı olmadi herkeste farkli demek gunde tahminen kac gere adet agrisi geliyor sanaBakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayimheyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum
Tamam canım henüz sık değil ama sancılarım hafifti gündüz şuan daha yoğunlaşmaya başladı bakalım ne zaman gelecek. Sağol canım haber ederim ama sakinliğimi koruyacağımı hiç sanmıyorumAy kuzum benim çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım bize de haber etmeyi unutma sakin ol panik yapma sancılar sıklaşmadan hastaneye gitme
Senin bebistemi geliyor canmBenimde nisanim geldi canim ama 3 damla geldi dediign gibi asiri akıntı olmadi herkeste farkli demek gunde tahminen kac gere adet agrisi geliyor sana
Sanmiyorum kuzum daha ya daha bence en az 1 haftasi var duzenli agrilarim yok cunku dahaSenin bebistemi geliyor canm
Amin canım valla heyecan da var stres de korku da her an her şey olabilir derken gerçekten de olabilirmiş onu gördüm bugünAy canım ben bile heyecanlandım okuyuncagünlerimizde aynı artık her an her şey olabilir Çok güzel, kolay, sıkıntısız bir doğumun olur inşallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bayıldım kuzum çok güzel iyi günlerde giysin bebişinEşimle h&m in sitesinde görüp de aşık olduğumuz takımın bedenini sonunda bulmanın mutluluğu
Canım öğlen 2-3 kere gelmişti ped koydum hastaneye gidene kadar gelmiş pede de ebe kontrol ederken de geldi baya sonrasında da gelmiş yine pede. Şimdi her tuvalete girip çıktığımda geliyor halen. Senin ne zaman geldi tam canım. Sancın var mı. Valla öğlen öğleden sonra falan hafifti ama sürekli gibiydi. Şimdi 6-7 dk bir kuvvetli gelmeye başladı. Daha da artarsa gideceğim gene.Benimde nisanim geldi canim ama 3 damla geldi dediign gibi asiri akıntı olmadi herkeste farkli demek gunde tahminen kac gere adet agrisi geliyor sana
Senin duzenli gelmeye baslamis masallah canim dun geldi benden 3 damla ama devami gelmedi senij. Gibi daha hazir degil demekki kucuk hanim ondan sorayim dedim duzenlimi diye heyecan korku hepsi biarada Rabbim bi avazda kurtarsin insallah bizi merakta birakmaCanım öğlen 2-3 kere gelmişti ped koydum hastaneye gidene kadar gelmiş pede de ebe kontrol ederken de geldi baya sonrasında da gelmiş yine pede. Şimdi her tuvalete girip çıktığımda geliyor halen. Senin ne zaman geldi tam canım. Sancın var mı. Valla öğlen öğleden sonra falan hafifti ama sürekli gibiydi. Şimdi 6-7 dk bir kuvvetli gelmeye başladı. Daha da artarsa gideceğim gene.
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim evet düzenli gelmeye başladı. Kendimi nasıl sıktıysam başıma ağrı geldi valla. Bakalım ne zaman gelecek tamam canım haber ederim inşallah. Şuan daha evdeyim sıklaşırsa gideceğim bakalım veya suyum gelirse. Bu gece böyle nasıl geçecek bilmiyorumSenin duzenli gelmeye baslamis masallah canim dun geldi benden 3 damla ama devami gelmedi senij. Gibi daha hazir degil demekki kucuk hanim ondan sorayim dedim duzenlimi diye heyecan korku hepsi biarada Rabbim bi avazda kurtarsin insallah bizi merakta birakma
Sağol kuzum senin sancı durumun ne alemdeBayıldım kuzum çok güzel iyi günlerde giysin bebişin
Gitsen mi ki acaba hastaneye sıklaşmaya başladı sanki sancılarınCanım öğlen 2-3 kere gelmişti ped koydum hastaneye gidene kadar gelmiş pede de ebe kontrol ederken de geldi baya sonrasında da gelmiş yine pede. Şimdi her tuvalete girip çıktığımda geliyor halen. Senin ne zaman geldi tam canım. Sancın var mı. Valla öğlen öğleden sonra falan hafifti ama sürekli gibiydi. Şimdi 6-7 dk bir kuvvetli gelmeye başladı. Daha da artarsa gideceğim gene.
Tam haftan ne kadardı 37+?Tamam canım henüz sık değil ama sancılarım hafifti gündüz şuan daha yoğunlaşmaya başladı bakalım ne zaman gelecek. Sağol canım haber ederim ama sakinliğimi koruyacağımı hiç sanmıyorum
Hayırlı haberler verin bakalım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canlarBenimde nisanim geldi canim ama 3 damla geldi dediign gibi asiri akıntı olmadi herkeste farkli demek gunde tahminen kac gere adet agrisi geliyor sana
Doğumdan sonra 3 gün daha yapacaksın o iğneyi dedi. Ama doğumdan 1 gün önceye kadar nasıl devam edersin kinormal mi düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?