2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah kolay doğumlar nasip etsin kuzum hadi sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Ben hiç beceremem bu örgü işini anneme hiç çekmemişim Ama istediğim gibi yaptı sağolsun
Evet canım kilitli poşetlere koydum çok rahat oldu çantayı da poşetleyip arabaya koydum artık telaş yapıp evde unutmamak için programa göre bugün tam 21 gün kalmış olarak gösteriyor iyice heyecan bastı Hepimizin kolay doğumları olsun inşallah Sana da kolay gelsin çanta hazır olunca insanın üstünden bir yük kalkıyor gerçekten
Ben baby turco 210 lu 2 numara aldım 1 numara çok küçük gibi sleepy de öyle 1 numarası bence çok küçük
Ben denemek için sleepy aldım ama dediğin gibi 1 numarası çok küçük geldi bana da. Bakalım eğer çok sıkarsa numara değiştiririm artık. 2 numarayı büyük paket almak mantıklı umarım memnun kalırsın sende

Yerinde olmak isterdim şu an, sanırım bunalmaya başladım iyice A acemianne92
Bunalma kuzum valla sırası gelen doğuruyormuş bunu anladım gününü bekler mi diyodum ama beklemeyecek cimcime kızım. hayırlısıyla senin de zamanın geldiğinde alacaksın kucağına inşallah evde oturup kızımı bekleyeceğim artık bakalım ne zaman gelir

benim nişanım geldikten 2 gün sonra suyum gelmişti bakalım senin bebe ne kadar beklicek canım
Bakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayim heyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum

Bakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayim heyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum
Kolay doğum için bazı öneriler atıyorum inşallah bir avazda kavuşursun bebişe

Eklentiler

• 61B49C3E-817C-439E-969B-51E0340A4812.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 124
  • 9622FC2F-2B08-408E-BDEB-5B573D3B3ADC.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 120
  • ECD88AFD-BE70-44F9-ABD2-A221B0B73AB7.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 108
Benim bebek kız bi tane 4.5 yaşında kızım var iş hiç bitmiyo ya sürekli çımıyo bişeyler napalım

Ben çok severim örgü örmeyi fakat bu sefer hiç elim gitmedi nedense örülmüş hazır alırım artık yada birine paran verip ördüredebilirim. Bebişin güle güle sağlıkla giysin hepsini

Yaa saglikla gelsin kuzucuk insallah bir avazda kurtulursun canim cok heyecanli

bugun hastane cantasini hazirlamaya basladim cok sukur hemencecik biter saniyordum baya uzun surdu benim hastaneden cikarken giyecegim kiyafetler ve makyaj malz kaldi. Orta boy valize ancak sigabildim ben. Hazirlamayanlar cokta ertelemesin hastaneden cikarken giymek icin ne koydunuz ben karar veremedim ne rahat olur

Eklentiler

• C858D447-E75E-4675-BC09-6A72A0935B00.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 126
  • F95BBF06-94BC-42A3-A4EF-B1448086D66D.webp
    76 KB · Görüntüleme: 146
Ellerine sağlık darısı bana ne güzel hazırlamışsın Şu kilitli poşetleri nerden aldın canım sağlam ve büyük duruyorlar ne güzel

Bebeğin kanala girmiş miydi?

Ay kuzum benim çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım bize de haber etmeyi unutma sakin ol panik yapma sancılar sıklaşmadan hastaneye gitme

Aynen öyle canım benim ablamda korktuğu için sezaryen oldu. Ertesi gün sabah bir uyandım kahvaltı hazırlıyordu düşün yani Kişiden kişiye değişiyor bu durum o yüzden normal ya da sezaryen hiç farketmez kolay geçsin doğumlarımız, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza gerisi hallolur

Doğumdan sonra 3 gün daha yapacaksın o iğneyi dedi. Ama doğumdan 1 gün önceye kadar nasıl devam edersin ki normal mi düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…