2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok çok geçmiş olsun yaa Rabbim tez şifa versin anneleri bebekleri korusun şu süreç gerçekten bizler için baya yıpratıcı

Çok Geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız bol vitamen alın bol turşu suyu soğan sarımsak tğketin sık sık duş alın Allah yar ve yardımcınız olsun

Gece 4 5 gibi gidince devlette yoğunluk biraz azalıyor geçen hafta bi tadınıdik yaptordi istanbulda
Bende 1 den sonra gidicem canım bakalım
Çok çok geçmiş olsun yaa Rabbim tez şifa versin anneleri bebekleri korusun şu süreç gerçekten bizler için baya yıpratıcı
Aynen canım bebeği düşünmekten kendimi düşünemiyorum ben çok dikkat ediyordum ama en yakınlarımdan geldi virüs bunca zaman sonra. Aminn Allah razı olsun
Çok Geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız bol vitamen alın bol turşu suyu soğan sarımsak tğketin sık sık duş alın Allah yar ve yardımcınız olsun
Herşeyden tüketmeye çalışıyorum canım ama hiç iştahım da yok sadece sık duş almıyordum korkudan artık sık sık duş da alırım

Tat koku kaybi varmi bi sarımsak kahve filan kola anlamiuorsun gitigini

Çok geçmiş olsun. Inşallah hafif atlatır ailende yok cnm test yapmıyorlar. Beni gören filyasyon eşim covid olduğu halde yapmadı. Eskiden yapiyorlarmis. Semptom yoksa test yok. Ben özelde yaptım özelde sıra beklemiyorsun. Ama tabi fahiş fiyatlar o ayrı. Moralini bozma. Yeterki kolay atlatsınlar

Benim de bugün aklıma gelmişti
Ama adını hatırlayamadım

offff çok üzüldüm ya bende pozitifim rabbim tüm hastalara şifa versin kızımla evde kalakaldık

canım ben 2 gün önce gece çam sakura sehir hastanesine gittim sabah 5.30da
ama kovid testi sabah 6 da baslıyomuş 6ya kadar bekledim yinede önümde 15 kişi vardi ücret ödemedim testi verdim çıktım

offff çok üzüldüm ya bende pozitifim rabbim tüm hastalara şifa versin kızımla evde kalakaldık
Canim kizina geçmemesi için neler yapiyosun Rabbim tez zamanda sifasini versin kolaylikla atlat insallah bir de dogum sirasinda maske olayi nasil oluyomuş bundan da emin olamamistik bi ara

Amin canım sana da çok geçmiş olsun lohusalıkta yakalanmak da çok zor Rabbim evladını da seni de korusun
canım ben 2 gün önce gece çam sakura sehir hastanesine gittim sabah 5.30da
ama kovid testi sabah 6 da baslıyomuş 6ya kadar bekledim yinede önümde 15 kişi vardi ücret ödemedim testi verdim çıktım
Bende şimdi geldim kimss yoktu bir hastane gebesin biz yapamayız dedi başka hastaneye yolladı burdaki doktor da durumun ağır değil bu saatte niye geldin dedi doğum yapanlar varda işte acil burası da bilmem ne bende bakmayın o zaman dedim çıktım eve gidicem şimdi sonra vakalar niye arttı ahmak gibi ne düzgün filyasyon ekipleri var ne anlayışlı doktorları

Benim hayat seklim bagdas kurarak oturma bakalim faydasi olacakmi

Yeni kanun cikti artik herkese test yapilmiyor ama sizin kesinlikle test olmaniz lazim cok gecmis olsun

Bu nasil sacmaliktir ya bizdede buna benzer bi durum oldu hepimize test yapildi onlem olarak ilac bile verildi ben hariç kesonlikle sikayet edin oncelik biziz ne demek gero i yollamak

Bu nasil sacmaliktir ya bizdede buna benzer bi durum oldu hepimize test yapildi onlem olarak ilac bile verildi ben hariç kesonlikle sikayet edin oncelik biziz ne demek gero i yollamak
Valla canım bi kaç ay önce şehir hastanesinde de sıkıntı yaşamıştım şikayet ettim ama olan yine bana oluyor işimi göremiyorum bu testi başı ağrıyan gidip yaptırıyor temaslıyım pozitif olan biriyle gebeyim ve belirttim var ağır değilsin niye geldin diyor valla bu devlet hastanelerinden illallah artık ya 10 kere gittiysem 8 i problemli geçiyor ben test yaptırmaya geldim diyorum geç bebeğe bakalım bu saatte niye geldin diyor aabah gelip riskliyken o kadar insanı neden tehlikeye atayım ismini öğrenemedim sinirden ona yanarım

Çok geçmiş olsun canım inşallah değilsindir,Allah şifa versin gerçekten Allah hastanelere muhtaç etmesin hemde şu dönemde , geçen hafta görümceminde pozitif çıktı ama eşine test yapılmadı bile kısıtlamaya gidildi ya testlerde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…