Günaydın herkese hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun kısa zamanda atlatın inşallah benimde kontrolüm var sezeryan için tahlil vs yapılacak hayırlısı artık bakalım
Amin canım sana da çok geçmiş olsun lohusalıkta yakalanmak da çok zor Rabbim evladını da seni de korusun
Bende şimdi geldim kimss yoktu bir hastane gebesin biz yapamayız dedi başka hastaneye yolladı burdaki doktor da durumun ağır değil bu saatte niye geldin dedi doğum yapanlar varda işte acil burası da bilmem ne bende bakmayın o zaman dedim çıktım eve gidicem şimdi sonra vakalar niye arttı ahmak gibi ne düzgün filyasyon ekipleri var ne anlayışlı doktorları
Kuzumm benim nenem için aradım covidden şüpheleniyorduk 112 yi aradım eğer evde pozitif biri var ise eve gelip test yapıyoruz dediler sizin evdede varmış bu şekilde yapabilirisnz
Ya evet canım fazla beklemesin tabi Allah korusun. Bir de iğneyi pıhtılaşma var neden biriktiriyor yaaa erkenden. Ay bi an önce çıkarsınlar bebeleri içerden sağlıkla inş.Benim ilki sezeryandi zaten 2. De doktor dikiş yerleri cok ince normal tehlikeli dedi yırtılabilir dedi.ondan 38+3 sezeryan olcam
Ay senin ikinciydi demi. Ben ilk sandım unutmuşum canım
Valla bilmiyorum muayeneye de gitmemiştim. Bi gün aradı nasılsın kendini nasıl hissediyorsun diye sordu. Sonra senin 36.haftan, doğuma 1 ay kaldı iğneyi bırakman gerek dedi. Bende dedim ki geleyim bi bakın belki pıhtılaşma fazladır gerek kalmaz diye. Dedi ki yok pıhtılaşma olsa bile doğuma 1 ay kala bırakmak şart.
Bugün 38 haftam tamamlandı. Yarın inşAllah kontrole gidicem bakalım bebiş ne alemde, pıhtılaşmam ne durumda. İnşAllah herşey yolundadır
Doğum yapan arkadaşlarımıza hayırlı ugurlu olsun sağlıkla büyütsün bebeleri darısı kolayca bize inşş Bende yarın doğum tahlillerimi yaptıracagım daha erken ama doktor ne olur ne olmaz hazır olsun herşey dedi plesanta previa olduğu için hazır beklicez inş zamanını bekler miniğim
Canim kizina geçmemesi için neler yapiyosun Rabbim tez zamanda sifasini versin kolaylikla atlat insallah bir de dogum sirasinda maske olayi nasil oluyomuş bundan da emin olamamistik bi ara
Amin canım sana da çok geçmiş olsun lohusalıkta yakalanmak da çok zor Rabbim evladını da seni de korusun
Bende şimdi geldim kimss yoktu bir hastane gebesin biz yapamayız dedi başka hastaneye yolladı burdaki doktor da durumun ağır değil bu saatte niye geldin dedi doğum yapanlar varda işte acil burası da bilmem ne bende bakmayın o zaman dedim çıktım eve gidicem şimdi sonra vakalar niye arttı ahmak gibi ne düzgün filyasyon ekipleri var ne anlayışlı doktorları
allahım ne kadar saçma bi düzen yaa rahatsız olmasan zaten gitmezdin o saatte durumun ağır olsa ne olmasa ne bi test yapmak çokmu zor bu arada saol canım allah razı olsun ya inşallah iyileşirim
Kızlar kanları verdim haftaya anestezi görcek. Herşey normal bebek iyi dedi. 2930 kg 53 cm suyu da normal. Nst çekildi sancım çıkmadı ama bebek uyuyodu heralde bişeyler yiyip tekrar çekincem şimdi
Yanma değil canım yanmaya dayanıyorum da bu kez mide ağrısı yanmadan çok daha kötü şimdi biraz hafifledi gibi . Evde de hiç ilaç yok sevmiyorum ilaç içmeyi hep tarihleri geçmişti birara hepsini atmıştım şu zamana kadar o kadar midem yandı dayandım hiç ilaç içmedim ama bu kez ilaç olsa içecektim sanırım bazı ilaçları bulundurmazsam olmayacak .
Kızlar kanları verdim haftaya anestezi görcek. Herşey normal bebek iyi dedi. 2930 kg 53 cm suyu da normal. Nst çekildi sancım çıkmadı ama bebek uyuyodu heralde bişeyler yiyip tekrar çekincem şimdi
Saol canım . Evet aslında tüm bitki çaylarına uzaktım bu zamana kadar doğumu tetikler falan diye. Geçen haftaki kontrolümde artık bitki çayları içsem nasıl olur diye doktoruma sordum normal doğum için içmeye başla iyi olur dedi . Ada çayı da alıp ona da başlamayı düşünüyorum.