2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aa iyi o zaman kuzum şifa olsun

Kuzumm benim nenem için aradım covidden şüpheleniyorduk 112 yi aradım eğer evde pozitif biri var ise eve gelip test yapıyoruz dediler sizin evdede varmış bu şekilde yapabilirisnz
112 yi bende aramıstım dısarı çıkamıyorum 10,günlük bebeğim, var eve gelip yapamıyomusunuz diye sormuştum aynısını bana da dedi evde pozitif biri varsa o zaman geliyolarmısmecbur hastaneye gitmiştim

Hiç uyuyamadım bugün 2 saat bile midem çok ağrıdı döndüm durdum hala da ağrıyor kekik çayı demledim bal koyup içeceğim birazdan inşallah yatıştırır
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah bende sabah namazını kıldım 7:30 da uyudum az önce uyandım ama hala uykum var

Kızlar birsey sorucam mesela sezeryan ücretim benim 4000 tl ve sezeryanda hastanede 2 gün yatırıyolarmış. Bu kalma parası 4000 tl ameliyat ücretinin icinde mi oluyor yoksa ek ücretmi alıyorlar?

Canim yolundadır her şey az bi zaman kaldı zaten.iyi yarin baksin hem için rahatlar.

Kızlar birsey sorucam mesela sezeryan ücretim benim 4000 tl ve sezeryanda hastanede 2 gün yatırıyolarmış. Bu kalma parası 4000 tl ameliyat ücretinin icinde mi oluyor yoksa ek ücretmi alıyorlar?

Içinde oluyor genelde canım benimkinde de bir gün yatış dahil.

Dr dan geldik çok şükür kalpteki üfürüm olayı zamanla geçebilecek birşeymiş Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor
Amin canım... Çok şükür geçici bir şeymiş. Üzme kendini.
Selam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu
Pazartesi günü kontrole geldik doktor yatış verdi dün sabaha karşı acilmam oldu sezeryanla doğum yaptım.
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
Benim gittiğim hastanede 2 gece yatış, doğum öncesi ve sonrasi rutin tahliller, covid testi, bebeğin ilk kontrolleri ve topuk kanı vs hepsi sezaryen ücretine dahil. 4500TL ödeyeceğiz biz.

Cok iyiymiş canım bir dahaki gidişimde sorayım ben bi

Selam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu
Pazartesi günü kontrole geldik doktor yatış verdi dün sabaha karşı acilmam oldu sezeryanla doğum yaptım.
gozun aydin canim allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…