2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu sabah hastanede doğum öncesi rutin tahlillerim yapıldı, covid testi ve antikor da yaptılar ikisi de negatif çıktı. Hastane covid hastası kabul etmiyormus.
Yarın sabah 07:30'da hastanede olacagim insaallah. En geç 08:30'da doğuma alacağız dedi doktorum.
Bu gece 12'den sonra su bile icmeyecekmisim. Şimdilik pek heyecanlı değilim nedense ya da henüz algilayamiyorum bu arada hafta olarak tam 37+0 oluyorum yarın.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım pozitif değilsindir yaklaşık 2 hafta önce anneme arkadaşları gelmiş oturmaya 2 gün sonra oğulları pozitif çıkmış test için ekip gelmiş eve onlardan annemin adını vermişler 2 gün içerisinde anneme de geldi filyasyon ekibi evde test yaptılar negatif çıktı çok şükür ama 14 gün karantinada kaldı yarın bitiyor. Şehirde ki yoğunluğa göre mi değişiyor acaba sende belirti de varmış gelmeleri gerekiyordu

Ben de sadece 2 saat uyuyabildim şimdi kalkıp hastaneye gitmem lazım tahlilleri yaptırmak icin.
Büyük gün yaklaşıyor, yarın doğuma giriyorum inşaallah
Ayyy canım hadi git de sağlıkla dönün bebisle.bizi de haberdar et.cok heyecanlı gece hiç uyuyamazsin kesin.ahh Allah yardimcimiz olsun

Kızlar bir sorum olacak 34.haftam bitmek üzere.Geceleri çok terliyorum göğüslerim de dahil atletim falan su gibi oluyor.Yeni başladı bu durum sizce normal mi?Sizlerde yaşıyor musunuz aynı problemi?

Kızlar bir sorum olacak 34.haftam bitmek üzere.Geceleri çok terliyorum göğüslerim de dahil atletim falan su gibi oluyor.Yeni başladı bu durum sizce normal mi?Sizlerde yaşıyor musunuz aynı problemi?
O bende hep vardı hala da deli.gibi terliyorum üstümü örtmeden yatıyorum ona rağmen sırılsıklam uyanıyorum

Selam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu
Pazartesi günü kontrole geldik doktor yatış verdi dün sabaha karşı acilmam oldu sezeryanla doğum yaptım.
Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın canım
Allah yardımcın olsun kolay bi doğum olsun, canım sağlıkla al bebeğini kucağına bize de güzel haberlerini ver inşallah
ryhn313 doğuma alındı kızlar...
Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğine.

Canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…