2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kardeşim pozitif çıktığı halde aynı evdeki tansiyon hastası anneme bile yapmadılar abim hastaneye götürüp yaptırdı ve sonuç pozitif onlara kalsa hala evde çekiyodu şimdi ilaç vermişler ama ağır geçiriyor yine de hiç sormamışlar temaslı var mı yok mu bende hep gelecekler diye bekledim ama malesef hastanede de yapmadılar Bursada yaşıyorum yoğunluk vardır mutlaka ama yine de dikkat edilmeli sıkı takip edilmeli canım ben yaptıramadığım için kesin bir sonuç veya karantina şartı yok eşim işe gidiyor umarım yoktur onda başkalarına yayılmaz böyle giderse bu ekiplerle bu virüs azalmaz. Ailedeki herkeste çıktı bende de belirtiler var malesef

Avm de tulavete girdimmm sanırım nişanım geldi ama pembe ve hani sümüksü bi yapıda değildi böyle bi durum yaşayan varmıı?

Çok üzüldüm canım umarım en kısa sürede atlatırsınız Biz İzmir’deyiz şehire göre değişiyor demek ki. Annemi hergün karakoldan arıyorlar evde kalıyor mu diye. Senin bu kadar yakınında çıkmasına rağmen gelmemeleri çok saçma ya dediğin gibi böyle takip yapılıyorsa bu virüs bitmez. Sende beslenmene dikkat et canım bol c vitamini, bol su, sarımsak yemeye çalış. Kelle paça çorbası da etkiliymiş seviyorsan içebilirsin. Varsa da inşallah hafif atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…