2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşAllah canım Allah razı olsun çocuklar uyuyunca özelde yaptırcam kesin öğrenmek için devleti filyasyonu batsın valla. Dikkat ediyorum umarım olan herkes çabucak atlatır bu şekilde doğum yapmak da istemem Rabbim hepimizi korusun

Kızlar idrarda keton pozitif çıkmış bilgisi olan var mı önemli bişey mi ki bilemedim

Hee iyi haftaya sonuç göstermeye gitçem hani aksi bir durum varsa yarın gideyim dedim. Sağol canım
Yok canım bir arkadaşta daha yüksek çıktı doktoru üstünde durmadı bile. netten baktık gebelikte yüksek çıkar diyordu.

Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız bebişlerin kilosu boyu ne kadar
37+1 hafta geçen hafta 36+1de 3380 kg du bu hafta ölçüm söylemedi dr başka konuya takılmış vaziyetteydi haftaya bakalım ne çıkacak boyunu hiç bilmiyorum

Allah korusun canim

Kızlar idrarda keton pozitif çıkmış bilgisi olan var mı önemli bişey mi ki bilemedim
Benımde yuksek cıktı canım tek dozluk ılactan verdı gebelıkten yukselıyor ama ıdrar yolu enfeksiyonu işareti de dedi

Benımde yuksek cıktı canım tek dozluk ılactan verdı gebelıkten yukselıyor ama ıdrar yolu enfeksiyonu işareti de dedi
Evet enfeksiyon da çıkmış zaten fitil yazdırmıştım sonuçtan önce enfeksiyon olduğunu biliyodum. Neyse sorun olmasın da pozitif görünce korktum bi an

Evet enfeksiyon da çıkmış zaten fitil yazdırmıştım sonuçtan önce enfeksiyon olduğunu biliyodum. Neyse sorun olmasın da pozitif görünce korktum bi an
Yok canım başka bir şey ifade etmiyormuş için rahat olsun

Benim bebise 2 hafta önce 49 cm dedi doktor. Bu hafta dedi 47 cm kısaldı mi acaba içerde cocum çekti mi ne
Ultrason ölçümlerinde mm kaydırma kısa veya uzun çıkabiliyormuş
Ben çok kafama taktım artık Allahtan ne gelirse saldım gitti bi kısa dedi çocuğuma bi hiç bişi demedi Banu Çiftçi videolarında boy ölçümü kafanızda ortalama bişi oluşsun diye söylenir hiçbir zaman net rakam değildir diyor Kime inanıp güveneceğimizi de şaşırdık..
Sen herhalde çocuğu çektirme programında tutmuşsun bu kontrole kadar
Benimkine iki hafta önce 44 cm demişti 47 cm doğsun öpüp başıma koyacağım

Benim 42 cm çıktı sizinki benimkinden uzunmuş 44-45 cm sağlıklı doğurdular bak burada arkadaşlar 38+ lar da hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…