2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kekik çayı hamileler içemiyor diye hatırlıyorum sanki geçmiş olsun kuzum
İçtim bile gerçi fayda etmedi hala midem ağrıyor ve arada yanıyor da. Ayrıca ayıptır söylemesi hafif ishal gibiyim neyse bugünüme şükür. İnşallah yarın dinç uyanırım da temizlik yapabilirim . Yapmam lazım çocuk doğupta bu eve gelmeden

Oyy maşallah bebım esım 190 ben 160 erkek bebek oldugu ıcın uzuluyordum bana mı cektı acaba dıye moral oldu
Yok canım hiç üzülme senin boyunda kısa değil bu arada ortalamanın üzerinde Ki yüzmedir baskettir yollarsınız ilerde boyu uzun olsun isterseniz sporla desteklersiniz

Gaviscon şurup al bi tane cidden çok rahatlatıyo ağrıya da iyi geliyo çekme benim gibi bende 1 aydır çekiyorum keşke başta alsaydım temizlik içinde allah yardımcın olsun tek yapıyosan zor oluyo bende dün bitirdim 1 hafta sürdü bi gün dinlendim diğer gün bi odayı yaptım çok yorucuydu

Yarın da geçmemiş olursa muhakkak alacağım gaviscon. Kızkardeşim hamileliği boyunca hep kullandı gavisconu. Kimsem yok yardım edecek kardeşim var onun da bebeği var 7 aylık annem başka şehirde getirmiyorum onu da nolur nolmaz diye . Yani tekim resmen eşim de işten akşam 7-8 de ancak geliyor. Mecburen kendim yapacağım. Temizlik için kadın almaya da korkuyorum doğum zamanı yaklaştığı için. Arkadaşlarımla bile görüşmeyi kestim onlar çalışıyorlar diye

Benim bebise 2 hafta önce 49 cm dedi doktor. Bu hafta dedi 47 cm kısaldı mi acaba içerde cocum çekti mi ne
Ben doktor değiştirdim son dakika 1-2 hafta önden giden çocuğum 2 hafta geri çıktı 37 haftalıkken tekrar detaylıya girdim herşey normal çıktı gelişimi boyu kilosu bu kadar cihaz farkı nasıl oluyor anlamış değilim

Yavaş yavaş yaparsan halledersin dinlene dinlene yap. Bi gün bi odayı yap iki gün dinlen. Dikkat et ama kasılma falan çok oluyo çok yorulunca

Bebeğin o anki duruşu ile alakası da var bence. Sende durum ciddiye gidiyormuş durduk yere bak

Kızlar arkadaşım likit mama almış bana direk hazır sadece ılık suda bekleticez almayan varsa aklınızda olsun ,bunu görünce hatırladım ilk dogumumda da hastanede böyle likit mama vermişlerdi mamayla ılık su ölçüyle ugrasmamistik

Eklentiler

• IMG_20201118_214304.webp
    31 KB · Görüntüleme: 52
Yavaş yavaş yaparsan halledersin dinlene dinlene yap. Bi gün bi odayı yap iki gün dinlen. Dikkat et ama kasılma falan çok oluyo çok yorulunca
Doğru diyorsun canım öyle yapacağım bende inşallah bir sıkıntı olmaz. Birde eşim haftasonu şehir dışında olacak bana yardım da edemeyecek onu bekleyecek vsktim de kalmadı mecbur kendim yapacağım

Doğru diyorsun canım öyle yapacağım bende inşallah bir sıkıntı olmaz. Birde eşim haftasonu şehir dışında olacak bana yardım da edemeyecek onu bekleyecek vsktim de kalmadı mecbur kendim yapacağım
Kendini yormadan yapmaya bak canım Çok zor gerçekten ..
Doğum ne zaman hayırlısıyla

38+0 ama doğsun istiyoruz çok herkes bekle annesi diyor da bu pandemide bu hamilelik işlerini iyi bile getirdik diyorum buraya kadar
Kesinlikle haklısın
inşallah 2021 de pandemiden kurtulabilir çocuklarımızla rahat nefes alıp gebelik sürecinde yaşadıklarımızı kötü hatıra olarak anımsarız sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…