2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oyyy kuzum derdimiz bu olsun ben hiç takmadım kızım 35 cm doğdu be büyümedi şuan 4 yaş ama maşallah 7 yaş boya sahip
Önemli olan sağlıcakla doğsun miniklerimiz. Doktora demedim bile iki hafta önce 49 du diye

Tecrübeli anne olmak böyle bir şey işte bayılıyorum sizlere
Ben cımbızla olumsuzluk çekiyorum kelimelerinden kafama takıyorum resmen

Tecrübeli anne olmak böyle bir şey işte bayılıyorum sizlere
Ben cımbızla olumsuzluk çekiyorum kelimelerinden kafama takıyorum resmen
Şimdiden yapma bunu kendine annelik tam delilik
Prematüre annesi olmak çok zor o yüzden bu kıvamdayım. Kuvozde iken aldığı 20 gr için havalara uçuyor verdiği 10 grda oturup ağlıyordum şimdi o halime gülüyorum iste

Benim bebise 2 hafta önce 49 cm dedi doktor. Bu hafta dedi 47 cm kısaldı mi acaba içerde cocum çekti mi ne
Kız benimkisini doktor söylemedi ben kağıda bakıp hesapladım yanlış mı hedapladım ki bilemedim hele bi bakın

Eklentiler

• image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 52
Aslında doğduğu boy hiç önemli değil . Oğlum 49 cm di doğduğunda hemde 41. Haftanın içinde doğduğu halde. Şu anda 120 cm yaşı 5 i üç ay geçti yani doğum boyuna çokta takılmayın yeter ki sağlıkla doğsunlar kilo da alıyorlar boyları da uzuyor. Allah sağlık sıhhat versin gerisi kendiliğinden oluyor

Bende bu hallerime güleceğim sizin gibi insanlara moral vereceğim günleri iple çekiyorum doğumdan çıkıp çocuğun sağlıklı desinler döktüğüm her gözyaşı için uykusuz gecelerim için alnımdan öpeceğim kendimi iyi direndin diyeceğim.

Oyy maşallah bebım esım 190 ben 160 erkek bebek oldugu ıcın uzuluyordum bana mı cektı acaba dıye moral oldu

Kendini alnından opmeyi nasıl başaricaksin sen şimdiden onu duşun gerisini düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…