2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
canim ne guzel yazmissintam da oyle dusunuyorum hep soru isaretleri var. Bu ara ruyamda da hep suyumun geldigini goruyorum veya dogumun basladigini cok stres yaptim sanirim

Canım 37 hafta olmussun rısklı donemı atlatmıssın bıldıgım kadarıyla dogumu baslatıyorlar boyle durumlar da doktorun ne dedı kı?

Canım 37 hafta olmussun rısklı donemı atlatmıssın bıldıgım kadarıyla dogumu baslatıyorlar boyle durumlar da doktorun ne dedı kı?
2 gün sonra tekrar kontrole çağardı duruma göre karar vermek için yine de çok endişeliyim kilosu 2700 çıkıyor ultrasonda falan ama korkuyorum sorun yaşar mıyız diye

canim ne guzel yazmissintam da oyle dusunuyorum hep soru isaretleri var. Bu ara ruyamda da hep suyumun geldigini goruyorum veya dogumun basladigini cok stres yaptim sanirim
Ya sürekli bu sayfada görüyoruz okuyoruz ya ister istemez etkileniyor insan. Ben bile bu gruptan sonra ilk gebeliğimde hiç bişey bilmiyomuşum öyle mal gibiymişim meğer diyorum

Ya sürekli bu sayfada görüyoruz okuyoruz ya ister istemez etkileniyor insan. Ben bile bu gruptan sonra ilk gebeliğimde hiç bişey bilmiyomuşum öyle mal gibiymişim meğer diyorum
cogu seyi de burda ogrendim ama grubun hakkini yiyemem

2 gün sonra tekrar kontrole çağardı duruma göre karar vermek için yine de çok endişeliyim kilosu 2700 çıkıyor ultrasonda falan ama korkuyorum sorun yaşar mıyız diye
Allahın ıznınle evladını sağlıkla alırsın kucağına canım kg'su gayet iyi ciğerleri de hafta itibariyle gelişimini tamamlamıştır üzme kendini Elhamdülillah 37 hafta çok iyi bir zaman

Allahın ıznınle evladını sağlıkla alırsın kucağına canım kg'su gayet iyi ciğerleri de hafta itibariyle gelişimini tamamlamıştır üzme kendini Elhamdülillah 37 hafta çok iyi bir zaman

inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Canım benim de doktor alması gereken kilodan iki haftadır az alıyor geri kalmış biraz ondan iki günde bir nst ve ultrason A çağırdı bu hafta sonu itibariyle 36 bitmiş oluyor 35.2 de 2588gr çıktı kilosu böyle yavaş giderse pazartesi günü seni doğurturuz dedi ben de bi endişe ettim daha beklemiyordum çünkü normal istiyorum normal yapamazsın diye bir şey demedim dedi cumartesi günü duruma göre Karar vercez dedi yani yarında gidicem bakalım iki gün geçmiş oluyor durum ne ben de çok merak ediyorum

Canm o hatayı bende yaptım ucuz yırttım bir ayagimi mermere bir ayağımda ankastre nin önüne yani kesilen ince kisima koymuşum korneşi siliyordum uzanaym derken yuklenmisim kırdım mermeri Allah'tan düşmedim yere

Sabah 8-8:30 gibi doğuma gireceğim nasipse, bugün hiç heyecan yoktu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım. Hem uykum var, hem yok. Sabah olur mu ya bugün
Hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla atlatır, meleğini kucağına alırsın inşaallah, Allah yardımcın olsun canım

Aralik ilk hafta bi ikimiz kaldik galiba nasilsin kuzum varmi agrin sancin

İnşallah sağlıkla gelirler canımm. Bende cuma günü gidicem bakalım neye karar vericez hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun

Bizde 2700 ciktik neden korktunuz ki normal haftasina gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…