2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de öyle
Böyle de çok heyecanlı oluyor
Ne zaman gelecek diye sabırsızlanıyorum
benım bebek donmedıgı ıcın tarıhı beklerken de hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum
her türlü heyecanlı stresli cuma kontrolde dönmüş derse bende normali beklerim ama

Doğru diyorsun canım öyle yapacağım bende inşallah bir sıkıntı olmaz. Birde eşim haftasonu şehir dışında olacak bana yardım da edemeyecek onu bekleyecek vsktim de kalmadı mecbur kendim yapacağım
Sakin benim gibi mutfak dolap üstü silme. Kendini ve bebişini tehlikeye atacak işlere girişme canim

Kesinlikle haklısın
inşallah 2021 de pandemiden kurtulabilir çocuklarımızla rahat nefes alıp gebelik sürecinde yaşadıklarımızı kötü hatıra olarak anımsarız sadece
İnşallah hamilelerin doğum yapanların duası kabul olur aslında gönlümüzden geçirdiğimiz gibi bol bol sesli de böyle dua etmek lazım. Gruptaki bütün anneler sağlıkla doğuralım bebekleri yine burda konuşarak büyütelim pandemi bitsin belki buluşmalar bile ayarlarız, keşke bitse..

benım bebek donmedıgı ıcın tarıhı beklerken de hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum
her türlü heyecanlı stresli cuma kontrolde dönmüş derse bende normali beklerim ama
Hakkında hayırlısı olsun canım
Dönmüş olabilir mi ? Belki bir farklılık vardır

Psikolojim son gunlerde cok bozuldu surekli agliyorum cok agrim oluyor karnim oturuyorum aciyor yatiyorum yine aciyor her hareketi acitiyor bi yandan dis agrim var. Yeter artik dogsun diyorum esimde oyle deme diyor bu sefer onu sucluyorum kendi kendime cocugu o istedi diye dayanamiyorum artik

Bilgi için sağol canım

Amin inşallah Bol bol dua edip bol bol dua toplamaya bakıyorum Allah hepimizin yüzüne gülsün Nerede varsa evlat sahibi olmak isteyen veya bizim gibi gününü bekleyen sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ahh amin inşallah
Bende bu dönemim stresinden artık doğsun istiyorum
Herkesin bir vakti var Allah biliyor hayırlısı olsun hepimiz için

Son dönemlerinde duygu bozuklukları top noktaya erişiyormuş bazı anne adaylarında dün baya araştırdım okudum bende öyle oluyorum sıklıkla çünkü
ama öyle deme bak sonlara geldik geçecek bugünler de az kaldı

Naptın sen bacım
Benim dolapları kardeşim sildi de üstleri ona biLe sildirmedim tezgah sağlam mıdır diye.Aman dikkat et kendine Allah korusun
Bana profosyonel temizlikçi geldi de ne oldu tezgah kırıldı meger altındakı dolaplar da kırılmıs mermercı adam dolabı yaptırmadan mermerı takamam dedı ortalık karıstı beklıyoruz

Gecmiyor bu agrilara acilara dayanamiyorum artik deliksiz uyumayi ozledim yuzustu yatmayi ozledim

Gecmiyor bu agrilara acilara dayanamiyorum artik deliksiz uyumayi ozledim yuzustu yatmayi ozledim
bende yuzustu uyumayı ozledım yanlarım çürüdü resmen saat bası kalkıyorum agrılarımdan sağlıkla gelsinler bol bol yuzustu uyuyacagız kuzum
dişin için doktora gidemiyor musun gebelıkte tedavı edılemeyecek durumda mı

seni anlıyorum canım
Hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz
Kendimden örnek vermem gerekirse
Yıl başında annem nakil oldu ona bir sürü stres yaptım, ilk aylar bulantı ve pandemi süreci, geçmeyen bir kulak tıkanıklığım var daha önce burda bahsetmiştim, eşim yoğun çalışıyor, 6 yaşında yavrumu ihmal etmeyeyim, evin işi gücü derken artık ağırlaştık sona yaklaşıyoruz. Hamilelik psikolojisi biraz zor olabilir ama lohusa psikolojisi daha zor. O yüzden kendini psikolojik olarak biraz hazırlamanı tavsiye ederim. İlk hamilelik sürecimde çok sıkıntı yaşamadığım halde lohusalıkta durduk yere çok ağladım çok şeyi kafama taktım. Şimdi inşallah daha hazırlıklıyım. İnşallah sende kendini toparlarsın canım moral çok önemli

dun gittim antibiyotik verdi doguma az kalmis hafiflerse dogumdan sonra cekelim dedi

Bana profosyonel temizlikçi geldi de ne oldu tezgah kırıldı meger altındakı dolaplar da kırılmıs mermercı adam dolabı yaptırmadan mermerı takamam dedı ortalık karıstı beklıyoruz
Ayy mermer tezgah mı kırıldı
tezgah kırılınca mı dolaplar kırılmış peki
Size de iş+masraf çıkmış canım
Neyse cana geleceğine mala gelsin

herkese herseye aliniyorum kendi kendime kusuyorum millete mesela annem niye aramadi diye dusunup kusuyorum. Bazen yazliga cekip gitsem yalniz kalsam diye dusunuyorum. Lohusaligi dusundukce zaten delirecek gibi oluyorum cok zormus gercekten hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…