2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar hastanelerde durum nasıl? Doğuma girdiğimizde bizi en azından 2-3 kişi bekleyebiliyomu yani eşim,annem kardeşim durabiliyomu yoksa yasak mı? İstanbul özel hastaneleryle ilgili bilgisi olan var mı

Kızlar hastanelerde durum nasıl? Doğuma girdiğimizde bizi en azından 2-3 kişi bekleyebiliyomu yani eşim,annem kardeşim durabiliyomu yoksa yasak mı? İstanbul özel hastaneleryle ilgili bilgisi olan var mı
Bikaç hafta önceki kontrolümde sordum, şimdilik ziyaretçi kabul ediliyor ama doğumuna kadar nolur belli olmaz dedi doktorum. Ama hastanelere göre değişiyordur bu durum.

Cnm bana da suyunu takip edicez demişti.azalmis görmüştü. Bu arada bol sıvı tüket demişti. 3 Gün sonraki kontrollerde normal cıktı. Anlık da öyle çıkabilir. 37. Hafta iyi bir hafta. Gerek gorseydi erkenden alırdı seni doğuma

Aralik ilk hafta bi ikimiz kaldik galiba nasilsin kuzum varmi agrin sancin
Bir kaç arkadaş daha var canm ağrılarım oluyor sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek şuan da kasık ağrısına uyandım şükür geçti uyucam birazdan pek sağlıklı uykum yok artık sen nasılsın

Bılmıyorum kı Geçen gece karnımdan garç gurç sesler geldi eşim bile duydu hatta ama anlayamıyorum kı elı neresı ayagı neresı tepınıp duruo
Başı aşağıda olan bebeklerin hareketleri, anne otururken karnın üst kısmında oluyor. Bebek başını aşağı çevirdiğinde mide şikayeti azalıyor, nefes almak kolaylaşıyor fakat mesane baskısı artıyor.

Sabah 8-8:30 gibi doğuma gireceğim nasipse, bugün hiç heyecan yoktu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım. Hem uykum var, hem yok. Sabah olur mu ya bugün
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kızını öp kokla
Sağlıkla kavuşup evinize dönün inşallah

Sabah 8-8:30 gibi doğuma gireceğim nasipse, bugün hiç heyecan yoktu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım. Hem uykum var, hem yok. Sabah olur mu ya bugün
Canim kavuşmaniza dakikalar mi kaldi:) Hadi inşallah kolaylıkla gecer sezeryanin sağlıkla kucağına alirsin yavrunu:) nasil bir heyecan

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kızını öp kokla
Sağlıkla kavuşup evinize dönün inşallah

Amin canım inşaallah
Canim kavuşmaniza dakikalar mi kaldi:) Hadi inşallah kolaylıkla gecer sezeryanin sağlıkla kucağına alirsin yavrunu:) nasil bir heyecan
Evet heyecanla bekliyorum şuan. İnşallah kolay geçer korkuyorum açıkçası.

cyd86 canim umarim cok kolay bi dogumun olur saglikla alirsin bebisini kucagina. Bi de bol sutun gelsin guzelce emzir ohh haber bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…