Sabah 8-8:30 gibi doğuma gireceğim nasipse, bugün hiç heyecan yoktu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım. Hem uykum var, hem yok. Sabah olur mu ya bugün
Sabah 8-8:30 gibi doğuma gireceğim nasipse, bugün hiç heyecan yoktu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım. Hem uykum var, hem yok. Sabah olur mu ya bugün
Kızlar hastanelerde durum nasıl? Doğuma girdiğimizde bizi en azından 2-3 kişi bekleyebiliyomu yani eşim,annem kardeşim durabiliyomu yoksa yasak mı? İstanbul özel hastaneleryle ilgili bilgisi olan var mı
Kızlar hastanelerde durum nasıl? Doğuma girdiğimizde bizi en azından 2-3 kişi bekleyebiliyomu yani eşim,annem kardeşim durabiliyomu yoksa yasak mı? İstanbul özel hastaneleryle ilgili bilgisi olan var mı
Bikaç hafta önceki kontrolümde sordum, şimdilik ziyaretçi kabul ediliyor ama doğumuna kadar nolur belli olmaz dedi doktorum. Ama hastanelere göre değişiyordur bu durum.
Kızlar selam :) bugün doktor kontrolüm vardı 37. Haftadayım doktor suyumda azalma olduğunu, plesenta nın yaşlanmaya başladığını ve ultrason ölçümüne göre bebeğin 1 hafta geride olduğunu söyledi böyle bir şey yaşayan var mı
Cnm bana da suyunu takip edicez demişti.azalmis görmüştü. Bu arada bol sıvı tüket demişti. 3 Gün sonraki kontrollerde normal cıktı. Anlık da öyle çıkabilir. 37. Hafta iyi bir hafta. Gerek gorseydi erkenden alırdı seni doğuma
Bir kaç arkadaş daha var canm ağrılarım oluyor sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek şuan da kasık ağrısına uyandım şükür geçti uyucam birazdan pek sağlıklı uykum yok artık sen nasılsın
Başı aşağıda olan bebeklerin hareketleri, anne otururken karnın üst kısmında oluyor. Bebek başını aşağı çevirdiğinde mide şikayeti azalıyor, nefes almak kolaylaşıyor fakat mesane baskısı artıyor.