2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doğru diyorsun canım öyle yapacağım bende inşallah bir sıkıntı olmaz. Birde eşim haftasonu şehir dışında olacak bana yardım da edemeyecek onu bekleyecek vsktim de kalmadı mecbur kendim yapacağım
Valla bende herşeyi yalnız yaptım camlar kapılar dolaplar perdeler kimseyi çağırmadım. Bismillah diye diye yaptım çok şükür allah esirgedi Ben biraz soğuk kanlıyım korkmuyorum öyle düşerim ederim diye. ama sen yinede dikkat et benim gibi aşırıya kaçma

Gecmiyor bu agrilara acilara dayanamiyorum artik deliksiz uyumayi ozledim yuzustu yatmayi ozledim
İnanki ben de öyleyim ama yine de dua ediyorum inşallah sağlıkla zamanında gelsin diye gece kaç defa lavaboya gidiyorum 6 olmadan uyanıyorum uykum gelmiyor sağa dönüyorum o taraf ağrıyor sola dönüyorum o taraf ağrıyor sonu güzel olacak inşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımız zaman bu dediklerimiz aklımıza bile gelmeyecek emin ol

Ayy mermer tezgah mı kırıldı
tezgah kırılınca mı dolaplar kırılmış peki
Size de iş+masraf çıkmış canım
Neyse cana geleceğine mala gelsin
Evet abla ankastrenın oraya basmıs oradan mermer kırılıyor komple yere ındı dolaplardan bı kacı da çöktü mermerin ağırlığı ile falan :) ben ablanın iyi olmasına şükrediyorum resmen mutfakla dalga geçiyorum artık..
Neyse işin özü kimse mermere çıkmasın

Sakin benim gibi mutfak dolap üstü silme. Kendini ve bebişini tehlikeye atacak işlere girişme canim
Yok yok o kadar yapamam zaten gücüm yetmez evi silip süpüreyim banyoları elden geçireyim yeter birde eşimin hastayken kaldığı oda var orası perdeleri yastıkları falan hep yıkanacak orası zorlar biraz ama biter inşallah

Umarim bide lohusalik depresyonu olmaz canim az kaldi dayancaz mecbur ama bazen doluyorum boyle iste

Bana yardıma annem geldi ama annemde sandalye tepelerine çıkamıyor o yüzden annem tuttu ben sildim dolaplarımı felan haftaya da ablam gelip cam siler ben çıkıp yapamam ne zaman doğum olacağı belli değil her an her şey olabilir artık

Camları silmiştim 1 ay önce falan daha da dilemem kapıları geçen hafta sildim ama oğlum saolsun 1 günde geri ellerinin izini kapılara çıkarmayı başarmış aslında bende korkmam da hiç halim yok bu aralar bakalım hayırlısı olur biter inşallah

Valla kulağımıza küpe oldu

Bu dediklerini yapsan bile yeter dün evi kaldırdım koltuk altı vs sildim yerleştirdim banyoya gücüm yetmedi mesela bugün hazır yemek yedik dışardan onu bile yapamadım sakin zorlama kendini

Kızlar selam :) bugün doktor kontrolüm vardı 37. Haftadayım doktor suyumda azalma olduğunu, plesenta nın yaşlanmaya başladığını ve ultrason ölçümüne göre bebeğin 1 hafta geride olduğunu söyledi böyle bir şey yaşayan var mı

Bu dediklerini yapsan bile yeter dün evi kaldırdım koltuk altı vs sildim yerleştirdim banyoya gücüm yetmedi mesela bugün hazır yemek yedik dışardan onu bile yapamadım sakin zorlama kendini
Aynen zaten hepsini mümkün değil 1 günde yapamam 1 haftada yavaş yavaş olur ancak . Bugün de buzluğa paçanda böreği sardım attım. Daha yufkam var biraz da peynirli sarar atarım aslında hergün gün başlamadan çok hevesliyim birşeyler yapma konusunda sonra noluyorsa enerjim çekiliyor gibi oluyor

Umarim bide lohusalik depresyonu olmaz canim az kaldi dayancaz mecbur ama bazen doluyorum boyle iste
Yaşadığın durumlar çok normal korku, endişe, stres hepsi var şu anda. Acaba yapabilir miyim? Acaba bakabilir miyim? Şu an yaşadığın ağrılar hepsi etkiliyo. Bende ilk gebeliğimde öyleydim 25 yaşındaydım çok rahatlığa alışmıştım öğlene kadar yatıyodum bidaha böyle rahat olamıycam diye çok stres ediyodum. Kendini üzme herşey gelip geçiyor. Tadını çıkar bugünlerin. Evde bişeyler yapmaya çalış ağrın olmadığı zamanlarda nebilim bebeğin için bişeyler al süsle falan kafanı dağıt , mutlu ol

Ayy kızlar ben de o günler eltimle bime gidelim dedik oradan birkaç bim gezdik eve geldim belimin ağrısından ve baldırımın iç kısmının ağrısından yürüyemiyordum yatamiyordum korkudan öldüm erken doğum mu yapacam acaba diye kulağıma küpe oldu bi daha yürümeyecem

Ohoo ben gece yatarken ertesi gün için ne hayaller kuruyorum yapılacak listesi ile uyuyorum ertesi gün hayırlısı yaparım elbet diyip battaniye yi alıp uzanıyorum

Aynen dikkat et boşver allah korusun

Aman aynen boş yap yap aynı dikkat et boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…