2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dün akşamdan beri ara ara vuran regl olacak gibi sancılarım ağrılarım oluyor yarın kontrolüm var ama tedirgin ediyor beni gidip gelip kanama mı geliyor diye bakıyorum
Benim de dün akşam sık sık kasılmalarım oldu ana devam etmedi düzenli de değildi. Bu zamanlar sıklaşması normal sanırım. Düzenli değilse sorun olacağını sanmıyorum

Dün akşamdan beri ara ara vuran regl olacak gibi sancılarım ağrılarım oluyor yarın kontrolüm var ama tedirgin ediyor beni gidip gelip kanama mı geliyor diye bakıyorum
canim nisanin falan gelmis miydi?

Kuzum benim bebis de bugün sakin diger günlere göre. Hareket ettiyse güzel. Bi takip et bakalim. Bariz bir azalma var mi hareket sayisinda
Evet evet cok sukur hareket etti son iki saatte 6-7 kere vurmustur ama normalde cok guclu vurur yada karnimin bi yerlerini sisirirdi yarina kadar bekleyip olmadi doktoru ararim

Canim artik yarin nst ye baglar zaten sanirim doktorun benim doktorumda o sancilarin normal oldugunu dinlendiginde geciyorsa ve duzenli sik aralikli degilse sorun olmadigini soylemisti

Evet evet cok sukur hareket etti son iki saatte 6-7 kere vurmustur ama normalde cok guclu vurur yada karnimin bi yerlerini sisirirdi yarina kadar bekleyip olmadi doktoru ararim
Her gün şiddeti birbirini tutmaz ki canım uykusu vardır belki
hareket ediyorsa çok dert etme

Benim de dün akşam sık sık kasılmalarım oldu ana devam etmedi düzenli de değildi. Bu zamanlar sıklaşması normal sanırım. Düzenli değilse sorun olacağını sanmıyorum
Sık sık vurmuyor ama arada yokluyor Yarın belli olur zaten sabahın köründe randevum

Canim artik yarin nst ye baglar zaten sanirim doktorun benim doktorumda o sancilarin normal oldugunu dinlendiginde geciyorsa ve duzenli sik aralikli degilse sorun olmadigini soylemisti
Aynen canım korkmuyorum zaten 36 haftam da bitiyor bugün gelmek isterse de gelebilir sorun yok

Kızlar Doktordan geldik gününü beklerse miniğim 4 aralık netleşti doğum tahlillerini verdim ücreti konuştuk Doğum şekli ben genel anestezi istiyordum onu eledik epidural yada şıpınal tercih etmeliymişim şimdi sezeryan olan arkaşlarım hangisini öneriyorsunz

Kızlar hastanelerde durum nasıl? Doğuma girdiğimizde bizi en azından 2-3 kişi bekleyebiliyomu yani eşim,annem kardeşim durabiliyomu yoksa yasak mı? İstanbul özel hastaneleryle ilgili bilgisi olan var mı
Heryerdr durum degisiyor gittiginiz hastaneye sorun bence

Bende de ayni canim belirgin bir agrım falan yok umarim kontrolün guzel gecmistir

Ben spinal anestezi ile doğum yaptım. Epiduralin spinalden farkı ne tam olarak bilmiyorum ama spinal genelden çok daha iyi bence de. Benim vücuduma anestezi ağır geliyor belden uyuşturdukları halde omzuma kadar uyuştum genelde hiç kendime gelemezdim diye düşünüyorum. Anestezi iğnesini de pek hissetmedim öyle abartılacak bir acı olmadı, spinali tavsiye ederim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…