- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Nasip kuzumBenimki daha yukaridaydi ama oldu kısmet herşey
Sorsaydin ya canım için rahat etmesiyle başka doktora danis yada aynı durumları yasayan arkadaşlar yazacaktır bilgi alırsın . Benim bildiğim bir hafta önceden ilaç kesiliyo iğneye baslaniyo . Kaç kg çıktıKızlar doktordan geldim iyice kafamı karıştırdı. Coraspin ve oksapara devam et diyor. 35. Haftayı bugün tamamladım çok şükür. Ani beklenmedik bi doğum olursa kanı nasıl durduracaksınız ben endişeleniyorum dedim o da benim isim diyorbaşka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum. Benzer durumda olan çoğu arkadaş kesti burda coraspini Bebegim haftasıyla uyumlu cıktı ama boyunu yine söylemedi. Hayırlısı olsun.
tamam kuzum takip edeyimBazen bime falan geliyor 50 tl ye aklinda olsun canim e bebekte falanda uyguna vardi sanki
bimden nasıl haberdar oluyorsunuz ki?Bazen bime falan geliyor 50 tl ye aklinda olsun canim e bebekte falanda uyguna vardi sanki
Bülteni var üye ol geliyor haber bende almadım basit reflü yataklarından arkadaşım verecekti göya hala verecek istemiyorum artıkB
bimden nasıl haberdar oluyorsunuz ki?
Ya ben ilk dogum zaten erken olmuştu mutluluktan çok acıydı, hepsi içimde heves kapi susu bile. Fotoğrafcı falan ayarlamadık abla da büyük ihtimal gelmeyecek hastaneye ama ben o tacimla bir resim çekincem oğlumla artık makyajlı makyajsız bilmemİlk doğumunda yanıma allık rımel kalem dudak kremi almıştım ertesi gün fotoğrafçı gelmişti. Küçük ayna yetmedi hastane odasındaki tuvaletin aynasını eşim bana getirdi o tuttu ben sürdümYatağımda yaptım makyajımı ama öyle baktın mı makyajlı gibi değil hafiften renk gelsin havam değişsin diye. Saçımı taradım tacımı taktım oldu bitti ama şimdi yanımda minimum eşya götürüyorum mümkün olan en kısa sürede hastaneden çıkmak istiyorum taç falan da almadım. Azcık toparlanalım evde çekeriz resimlerimizi anne abla kardeş
Ayy :) atsana içimiz ısınsınYa ben ilk dogum zaten erken olmuştu mutluluktan çok acıydı, hepsi içimde heves kapi susu bile. Fotoğrafcı falan ayarlamadık abla da büyük ihtimal gelmeyecek hastaneye ama ben o tacimla bir resim çekincem oğlumla artık makyajlı makyajsız bilmemen önemlisi sağlıkla kavuşmak tabi inşallah ❤ ablasıyla da evde inşallah tişört yaptırdım ona bi atamadım size yav çok tatlı şeyler yaptırdım ben sağlıcakla kullanmak nasip olur hepimize insallah
Kız göbeğin füze gibi neresi düşmüş35+1 her gören en fazla bir hafta bekler diyo göbeğim düşmüş
Korku doğumu tetikler dedi doktorum korkutma kendini zamanında gelecekler Allah'ın izninleInsallah zamaninda dogururuz ya bende hep gec dogururum diye hazirladim kendimi annemler aralik ortasina kadar gelemicekler yanima korkiyorum yalniz kalirsam
DiyeSaglikla ve annelerimiz gelince gelsinler insallah
Kuzu nasıl gidio annelik kurtuldun stresten bıraktın beni böylebrnbrr cnm msjina cevp vermeme izin vermedi nedense. Dogm tarhi 16 kasim kg su 2650 dogdu suan 2550
Ah sorma canm hc giremiyorm girer girmez kan geldi msjini gordm heycanlandimKuzu nasıl gidio annelik kurtuldun stresten bıraktın beni böyle
Her bebekte oluyor hemen hemen sarılık korkma geçecek kuzumAh sorma canm hc giremiyorm girer girmez kan geldi msjini gordm heycanlandimya kucuk dogdu ya smdide kg verdi cok stresliym surekli uyandirip emzirmeye calsiyorm cok becerdigimde soylenemez.bide sarilik var bi atlatsaydk insalah
Kizlar alt degistirme unitesi gibi bir sey aldiniz mi? Benim odam kucuk oldugu icin almadim koltukta falan degistiririm reflu yataginin ustunde diye dusunmustum. Ama dogumdan sonra cok zorlanirsin yapamazsin dediler cok kafam karisti siz nasil cozum buldunuz?
Dualarm seninle kuzum arada valla aklima geliyorsun ama bugun 7. Gunum inan toplasan 5 saat uyumusmuymdur sanmiyormHer bebekte oluyor hemen hemen sarılık korkma geçecek kuzumbebekler dogduktan sonra kg verıyormus bır mıktar evet ama bak saglıklısınız alacak verdıklerını Allah'ın izninle..
Bana da dua et çok korkuyorum tedirginim sağlıkla alayım senın gıbı kucağıma
yaa yanında destek olacak kımse yok muDualarm seninle kuzum arada valla aklima geliyorsun ama bugun 7. Gunum inan toplasan 5 saat uyumusmuymdur sanmiyormalicaksn stresn biticek insalah. Bu cocuktaki kg problemi karnmdaykende vardi doguncada devam.yani,
Eveeet, park yataklar bu taraftan çok iyi, üstüne takılan alt değişme cığazı takılı satılıyor, çok rahat.Zorlanacagimi düşünmüyorum canım zaten yatak filan yüksek oluyo aynı zamanda park yatak almistim onun alt değiştirme aparatı var tak çıkar cinsten onu kullanırım. Onun dışında geniş komidinin filan varsa üzerine biseyler serip değiştirebilirsin ayrıca bişey almaya bence gerek yok zaten ilk zamanlar zorlanır insan kendini toparlayana kadar yardım eden birileri olur
Dimi canım malesefYa ben ilk dogum zaten erken olmuştu mutluluktan çok acıydı, hepsi içimde heves kapi susu bile. Fotoğrafcı falan ayarlamadık abla da büyük ihtimal gelmeyecek hastaneye ama ben o tacimla bir resim çekincem oğlumla artık makyajlı makyajsız bilmemen önemlisi sağlıkla kavuşmak tabi inşallah ❤ ablasıyla da evde inşallah tişört yaptırdım ona bi atamadım size yav çok tatlı şeyler yaptırdım ben sağlıcakla kullanmak nasip olur hepimize insallah
Sizin doğum ne zaman?Dimi canım malesefAllah sağlık versin yavrularımıza. Bende evde çekeriz diye düşünüyorum taç falan henüz almadım ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?