2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sorsaydin ya canım için rahat etmesiyle başka doktora danis yada aynı durumları yasayan arkadaşlar yazacaktır bilgi alırsın . Benim bildiğim bir hafta önceden ilaç kesiliyo iğneye baslaniyo . Kaç kg çıktı

B

bimden nasıl haberdar oluyorsunuz ki?
Bülteni var üye ol geliyor haber bende almadım basit reflü yataklarından arkadaşım verecekti göya hala verecek istemiyorum artık bende takip edicem canım bana da gereksiz pahalı geliyor güncel fiyat kampanya yazarım sana da

Ya ben ilk dogum zaten erken olmuştu mutluluktan çok acıydı, hepsi içimde heves kapi susu bile. Fotoğrafcı falan ayarlamadık abla da büyük ihtimal gelmeyecek hastaneye ama ben o tacimla bir resim çekincem oğlumla artık makyajlı makyajsız bilmem en önemlisi sağlıkla kavuşmak tabi inşallah ❤ ablasıyla da evde inşallah tişört yaptırdım ona bi atamadım size yav çok tatlı şeyler yaptırdım ben sağlıcakla kullanmak nasip olur hepimize insallah

Ayy :) atsana içimiz ısınsın

Insallah zamaninda dogururuz ya bende hep gec dogururum diye hazirladim kendimi annemler aralik ortasina kadar gelemicekler yanima korkiyorum yalniz kalirsam
Diye Saglikla ve annelerimiz gelince gelsinler insallah
Korku doğumu tetikler dedi doktorum korkutma kendini zamanında gelecekler Allah'ın izninle

Kuzu nasıl gidio annelik kurtuldun stresten bıraktın beni böyle
Ah sorma canm hc giremiyorm girer girmez kan geldi msjini gordm heycanlandim ya kucuk dogdu ya smdide kg verdi cok stresliym surekli uyandirip emzirmeye calsiyorm cok becerdigimde soylenemez.bide sarilik var bi atlatsaydk insalah

Ah sorma canm hc giremiyorm girer girmez kan geldi msjini gordm heycanlandim ya kucuk dogdu ya smdide kg verdi cok stresliym surekli uyandirip emzirmeye calsiyorm cok becerdigimde soylenemez.bide sarilik var bi atlatsaydk insalah
Her bebekte oluyor hemen hemen sarılık korkma geçecek kuzum bebekler dogduktan sonra kg verıyormus bır mıktar evet ama bak saglıklısınız alacak verdıklerını Allah'ın izninle..
Bana da dua et çok korkuyorum tedirginim sağlıkla alayım senın gıbı kucağıma

Ben kızımla almadım ve çok zorlanıyordum. Normal doğum epidurelsiz yaptığım halde çok bel ağrılarım vardı, çok canım acıyordu. Eşim hemen aldı ve çok rahat ettim, eğilmeme gerek kalmadı. Bu sefer de sipariş yaptık komidin üstü alt değişme masası var. Üstüne de mendil aldım, rahat ederim bu sefer :) İkeyada hazırları var.

Dualarm seninle kuzum arada valla aklima geliyorsun ama bugun 7. Gunum inan toplasan 5 saat uyumusmuymdur sanmiyorm alicaksn stresn biticek insalah. Bu cocuktaki kg problemi karnmdaykende vardi doguncada devam.yani,

Dualarm seninle kuzum arada valla aklima geliyorsun ama bugun 7. Gunum inan toplasan 5 saat uyumusmuymdur sanmiyorm alicaksn stresn biticek insalah. Bu cocuktaki kg problemi karnmdaykende vardi doguncada devam.yani,
yaa yanında destek olacak kımse yok mu
ek mama vermıyor musunuz sut dısında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eveeet, park yataklar bu taraftan çok iyi, üstüne takılan alt değişme cığazı takılı satılıyor, çok rahat.

Dimi canım malesef Allah sağlık versin yavrularımıza. Bende evde çekeriz diye düşünüyorum taç falan henüz almadım ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…