2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de almadim

Valla yaa ne bileyim almali mi almamali mi diye cok düşündüm. Alalim bari sevibebenin bi reflü yatagi var. Degisik bisey ama 200e yakin fiyati uygun fiyatli alalim bence
50 tl ye almış arkadaşım ebebekten bizde o tarz bişi alalım yetecek bence
bırak 200 ben 100 bile vermek istemiyorum artık

50 tl ye almış arkadaşım ebebekten bizde o tarz bişi alalım yetecek bence
bırak 200 ben 100 bile vermek istemiyorum artık
Aynennn ben de valla. Ben daha anakucagi almadım onu bakiyorum simdiii. Var mi uygun fiyatlı güzel anakucagi önerisi olann

Aynennn ben de valla. Ben daha anakucagi almadım onu bakiyorum simdiii. Var mi uygun fiyatlı güzel anakucagi önerisi olann
Ebebekte 69 tl reflü yatağı var baksana bi sende alsak mı onu
Bana ana kucağını arkadaşım doğum günü hediyesi almıştı hiç hakim değilim ana kucaklarına

Ben bundan aldım fiyatına göre gayet saglam uygun fiyatli 90 TL ye almıştım . Yine fiyat araştırması yaparak benzer ürünleri bulabilirsin . Her çocuk durmaz diye ben fazla pahalıya kaçmak istemedim. Eğer bunda durmazsa oyun halısı alırım ayriyeten .

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-23-14-37-22-40.webp
    24 KB · Görüntüleme: 47
Aynen kuzum benim bebek ters karnım midemde geziorum düşmüş mü die bakmıorum bile
Midemin yanmasına zaten ben her an öyleyim . Artık ilaç işe yaramaz oldu salatalik yiyorum bolca tuzlu o çok şükür iyi geliyo öyle uykuya daliyorum öğun aralığında da özen gösteriyorum ama olmuyo cayır cayır usutmus gibi ağzımda muzda yatistiriyomus.

İlk doğumumda normal doğum diye kendimi hazırlamıştım, sezeryana ağlayarak girdim. Şimdi de Perşembe sezeryan olacağım diye kendimi adapte ettim, dün çok fenaydim, doğuracağım diye ödüm koptu, tüm gece uyuyamadım. Hayırlısıyla Perşembe bir gelse

Gerçekten 2. Trimester balayı diyorlardı ya öyleymiş son zamanları hamileliğin işkence gibi geçiyor her yanımız çürüdü resmen yatsan yatamıosun kalksan kalkamıosun bişi yesen miden almıo yemesen aç kalıosun Sağlıkla alalım artık kucağımıza

Geçmiş olsun kuzum ne oldu ki dün
Bende çok korkuyorum sezeryandan okumamaya bakmamaya çalışıyorum ama pek mümkün değil her yerde bişi karşıma çıkıyor

Ben de cok para vermek istemiyorum. Bunlara da baktim da çökme yapuyormus demirleri yamuluyormuş falan. Oyle yazınca korktum. Bebege bisey olur falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…