Ebebekte 69 tl reflü yatağı var baksana bi sende alsak mı onu
Bana ana kucağını arkadaşım doğum günü hediyesi almıştı hiç hakim değilim ana kucaklarına
Gerçekten 2. Trimester balayı diyorlardı ya öyleymiş son zamanları hamileliğin işkence gibi geçiyor her yanımız çürüdü resmen yatsan yatamıosun kalksan kalkamıosun bişi yesen miden almıo yemesen aç kalıosun Sağlıkla alalım artık kucağımıza
Sorma canım bel bacak kemiklerim çatır kütür sesler cikiyo dönerken sanki kırılacak gibi pelvikler genişlediği den dolayiymis vitamin takviyesi zaten kullanıyorum . İnşallah geçecek cogumuzun zaten bir ayı kaldı oda en fazla
Sorma canım bel bacak kemiklerim çatır kütür sesler cikiyo dönerken sanki kırılacak gibi pelvikler genişlediği den dolayiymis vitamin takviyesi zaten kullanıyorum . İnşallah geçecek cogumuzun zaten bir ayı kaldı oda en fazla
Kaç arti oluyosun doktora bağlı sanırım bazıları 37 38 de aliyo normal dusunmezsen onu neye göre belirliyolar acaba benim bildiğim 36 da direk gelişimi bitip sonrası kilo artışı içinmiş. 36 dan sonra kakası oluşmaya basliyomus bugün ki takibimde öyle yaziyodu oda onemli
Kaç arti oluyosun doktora bağlı sanırım bazıları 37 38 de aliyo normal dusunmezsen onu neye göre belirliyolar acaba benim bildiğim 36 da direk gelişimi bitip sonrası kilo artışı içinmiş. 36 dan sonra kakası oluşmaya basliyomus bugün ki takibimde öyle yaziyodu oda onemli
Kafasına göre desene ay zaten bir gün bile durmasında fayda var ama hep merak etmisimdir ben de esimin doğum gününde mi aldirsam diyorum 18 Aralık oluyo 38+5 oluyorum . Bu gitmemde belli olacak ama günü sasmiyo nasip komsuma sezaryan gün vermişlerdi 10 gün öncesinde suyu geldi direk aldılar bebeği
Kafasına göre desene ay zaten bir gün bile durmasında fayda var ama hep merak etmisimdir ben de esimin doğum gününde mi aldirsam diyorum 18 Aralık oluyo 38+5 oluyorum . Bu gitmemde belli olacak ama günü sasmiyo nasip komsuma sezaryan gün vermişlerdi 10 gün öncesinde suyu geldi direk aldılar bebeği
Kasım annelerinde doğum yapanlar da gayet aktif yazıyor soruyor bizim doğum yapan annişlerin bebekleri hiç durmuyor galiba unuttular buraları Aralık gelmeden sessizleşti buralar.. Benim de iki gündür kasılmalarım oluyor kızlar geç doğunca hep öyle hazırladım kendimi 40 da falan olur diye ama annemler karantinadayken böyle yalnız doğurcam galiba
İyi gidiyor çok şükür yat kalk alt değiştir emzir döngüsünde geçiyor günlerim şimdilik daha iki hafta önce doğsa derken şimdi biraz büyüse de dillense tepki verse diye bakıyorum
Ben doğum yapalı 13 gün oldu bugün, üst göbeğim tamamen gitti alt göbeğim de epey küçüldü ama yumuşak sarkan bişeye dönüştü kızlar ya normal mi bu yoksa sezeryan olduğum için hep kalıcak mı? Hamileyken aldığım kiloların farkında değildim ama göbek gidince ne kadar genişlediğimi farkettim, ne zaman spor yapmaya başlayabileceğim acaba hiç hoşuma gitmedi bu halim
Ben doğum yapalı 13 gün oldu bugün, üst göbeğim tamamen gitti alt göbeğim de epey küçüldü ama yumuşak sarkan bişeye dönüştü kızlar ya normal mi bu yoksa sezeryan olduğum için hep kalıcak mı? Hamileyken aldığım kiloların farkında değildim ama göbek gidince ne kadar genişlediğimi farkettim, ne zaman spor yapmaya başlayabileceğim acaba hiç hoşuma gitmedi bu halim
Onlara bakmıştım ama arkadasım babynest yaptırdı onun yastığı wardı aynı şekilde o yüzden almadım çok gerekli mi inan bilmiyorum yatırırken sağ sol olarak dikkat etmek gerekiyomuş benimki biraz tembel işi olsun die bakmıştım
Kullanmıyorum şuan, doğumum aniden ve sezeryan olunca hiç bakıp alma fırsatım olmadı doktoruma da kullanmalı mıyım diye soramadım. Göbeği çok sorun etmiyorum aslında gider illaki zaten çok göze batar durumda değil şuan ama basen sırt ve kollarıma çözüm bulmalıyım. Sezeryandan en az 3 ay sonra egzersiz öneriliyor ama ben bu popoyla 3 ay daha yaşamak istemiyorum sanırım