Ben doğum yapalı 13 gün oldu bugün, üst göbeğim tamamen gitti alt göbeğim de epey küçüldü ama yumuşak sarkan bişeye dönüştü kızlar ya normal mi bu yoksa sezeryan olduğum için hep kalıcak mı? Hamileyken aldığım kiloların farkında değildim ama göbek gidince ne kadar genişlediğimi farkettim, ne zaman spor yapmaya başlayabileceğim acaba hiç hoşuma gitmedi bu halim
Canım dün kahverengi akıntı geldi ama nişan gibi değil, sancım oldu, halsizlik, yürüyemedim evin içinde, tamam geliyor bebiş dedim, bugün daha sakinim şükür.
Evet doğru biliyorum ama aynaya bakınca istemsizce aklımdan geçiyor bunlar. Yoksa şuan ne dikişlerim ne de bebeğim izin vermiyor kilo vermek için uğraşmama
Kullanmıyorum şuan, doğumum aniden ve sezeryan olunca hiç bakıp alma fırsatım olmadı doktoruma da kullanmalı mıyım diye soramadım. Göbeği çok sorun etmiyorum aslında gider illaki zaten çok göze batar durumda değil şuan ama basen sırt ve kollarıma çözüm bulmalıyım. Sezeryandan en az 3 ay sonra egzersiz öneriliyor ama ben bu popoyla 3 ay daha yaşamak istemiyorum sanırım
İlk doğumumda normal doğum diye kendimi hazırlamıştım, sezeryana ağlayarak girdim. Şimdi de Perşembe sezeryan olacağım diye kendimi adapte ettim, dün çok fenaydim, doğuracağım diye ödüm koptu, tüm gece uyuyamadım. Hayırlısıyla Perşembe bir gelse
Benim bildiğim tek seferlik oluyor hatta sezaryen olacaklara hiç yapmıyorlarmış. Ben 38+2’deyim daha olmadım. Yarın kontrolüm var bilmiyorum yapar mı artık
ladylone
bana doktor coraspi bıraktırdı erken doğum riskim olunca. Ama bırakmasaydık da çok dert değildi, aniden doğum başlasa tedbirimizi ona göre alırdık dedi. O yüzden endişelenme bence.
Bir de reflü yatağı konuşulmuş, ben büyük oğlumda kullanmıştım içim rahat ediyordu kusma ihtimaline karşı. Bu sefer de reflü yataklı babynest aldım bakalım inşallah yine hakkını vererek kullanırız. Evet biraz kayıyor bebek vs ama ilk doğduklarında sürekli emdikleri için hafif dik Yatırmak çok faydalı oluyor bence. Şimdi ben de kendimden pay biçiyorum, mide yanmam olduğu da dümdüz yatmak ızdırap resmen. Mutlaka yastığımı yükseltmek istiyorum. Bu minik kuşlara yastık kullanamayacağımıza göre, reflü yatağının faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum
Ben doğum yapalı 13 gün oldu bugün, üst göbeğim tamamen gitti alt göbeğim de epey küçüldü ama yumuşak sarkan bişeye dönüştü kızlar ya normal mi bu yoksa sezeryan olduğum için hep kalıcak mı? Hamileyken aldığım kiloların farkında değildim ama göbek gidince ne kadar genişlediğimi farkettim, ne zaman spor yapmaya başlayabileceğim acaba hiç hoşuma gitmedi bu halim
Göbekte sarkma olması Çok normal canım. Balon gibi sönüyor. Derim aşağı süzülmüştü benim de. Ama toparlıyor merak etme. Ben spor yapmadım birkaç ayda toparladı göbeğim ama sporla daha sıkı olur tabii. Tek değişen göbek deliğim oldu minicikti büyüdü
Onlara bakmıştım ama arkadasım babynest yaptırdı onun yastığı wardı aynı şekilde o yüzden almadım çok gerekli mi inan bilmiyorum yatırırken sağ sol olarak dikkat etmek gerekiyomuş benimki biraz tembel işi olsun die bakmıştım
Yastık gerekli değil bence. Ben hep sağ sol yatırdım çok güzel kafa şekli kızımın arkası top gibi ilk doğduğunda tepesi biraz uzundu o da normal doğuma bağlı olabiliyor ana düzeliyor
Varda bi ise yaramiyo ki emzirennsensn yaptiklari destek evi toplamak yemek yapmak falan oluyor . Mama vermiyorum sutumu sagip biberona koyup onu veriyorm hepsini cekmeynce ama bugun sut sagma makinemde bozuldu napcam blmiom eski biseydi arkdssmdan almstim 1 hafta dayandi sdce
Kızlar herkese merhaba, siz doğuma kaç kişi veya kiminle gitmeyi düşünüyorsunuz. Benim annem gelecekti doğuma 65 yaş üstü yasağından dolayı gelemeyecek. Yeğenim vardı oda 18 yaşında 20 yaş yasağına takıldı. Onu da goturemeyecegim. Benimle hastane ye gelebilecek sadece eşim var. Başka kimsem Yok zaten. Eşimde yeterli olurmu bilmiyorum. Çok üzülüyorum ya. Eşim hem benimle hem bebekle ilgilenebilirmi bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.
Varda bi ise yaramiyo ki emzirennsensn yaptiklari destek evi toplamak yemek yapmak falan oluyor . Mama vermiyorum sutumu sagip biberona koyup onu veriyorm hepsini cekmeynce ama bugun sut sagma makinemde bozuldu napcam blmiom eski biseydi arkdssmdan almstim 1 hafta dayandi sdce
Kızlar herkese merhaba, siz doğuma kaç kişi veya kiminle gitmeyi düşünüyorsunuz. Benim annem gelecekti doğuma 65 yaş üstü yasağından dolayı gelemeyecek. Yeğenim vardı oda 18 yaşında 20 yaş yasağına takıldı. Onu da goturemeyecegim. Benimle hastane ye gelebilecek sadece eşim var. Başka kimsem Yok zaten. Eşimde yeterli olurmu bilmiyorum. Çok üzülüyorum ya. Eşim hem benimle hem bebekle ilgilenebilirmi bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.
Esimle gidicez. Gecen gun kvler bizede haber verin dogum basladiginda dedi bende sakin hastaneye gelmeyin kimseyi istemiyorum daha cok strese girerim dedim. Esime de rica ettim kimseyi cagirma annemi ara evin anahtari var onda eve gitsin bebegin yatagini falan hazirlasin dedim