2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Erkeklerin yeterli olacağını düşünmüyorum ben annem olmadan rahat hissedemem kendimi sormadım kaç kişi alıyorlar diye iki alıyorlarsa eşimle annem almıyorlarsa sadece annemi alıcam

Tek başına yeterli olur inşallah

Erkeklerin yeterli olacağını düşünmüyorum ben annem olmadan rahat hissedemem kendimi sormadım kaç kişi alıyorlar diye iki alıyorlarsa eşimle annem almıyorlarsa sadece annemi alıcam
Bende üzülüyorum ama ne yapayım. Yaşı 65 üstü goturemiyecegim. Başka da kimsem Yok. Çok çaresiz kaldım ya

aa kötü olmuş bozulması canım yeni bir tane alma durumun varsa hemen al sezeryanlar da sağma makinesi maalesef çok lazım oluyor

Çok üzüldüm canım senin adına
Eşim çok ilgili bir insan elinden gelenin fazlasını yapmaya çabalar ama ben annemin tecrübesine de ihtiyaç duyarım bende eşim ve annemle gideceğim bir aksilik olmazsa

Canım dün kahverengi akıntı geldi ama nişan gibi değil, sancım oldu, halsizlik, yürüyemedim evin içinde, tamam geliyor bebiş dedim, bugün daha sakinim şükür.
ayy yordun mu kendını acaba?
gerçi gelecekse de gelebılır artık ama senı zorlaması kotu olmus geçmıs olsun kuzum Allah sağlıkla kavuştursun

Kızlar ben bunu aldım kaysın da göreyim
Yarın Trendyolun efsane günler indirimi başlayacak oradan bakın isterseniz daha uygun fiyatlı bulabilirsiniz
Bende gördüm bunu 139 tl cimriliğim tuttu ama indirime girerse alacağım güzelmiş

Teşekkür ederiz kuzum önerilerin için bende alıcam mutlaka en kötü eve geldikten sonra aldırırım eşime

Bende gördüm bunu 139 tl cimriliğim tuttu ama indirime girerse alacağım güzelmiş
Sanırım bende 2 ay önce falan 139 TL’ye aldım canım sonra bimde falan indirime girdi ama benim şansım hep böyledir yüksek fiyatlı alırım sonra indirime girer, alıştım artık Bana da yeni doğum yapan 2 arkadaşım da önerdi o yüzden alayım dedim bakalım deneyip öğrenicez artık

50 tl ye almış arkadaşım ebebekten bizde o tarz bişi alalım yetecek bence
bırak 200 ben 100 bile vermek istemiyorum artık
@meyyke K Kumsal17 ben altini degistirmek icin aldim ya o yuzden ucuzundan aldim egimli oldugu icin bacaklarini kaldirip altini aldigimizda kusmasina engel oluyormus normalde cok yatirmayi dusunmuyorum onda e bebekte vardi uyguna bakin mutlaka bime yeni geldi cunku uzun sure gelneyebilir

Max 3 ay dedikleri için artık çalışmadığım birikimim de bitti 139 tl gözümde büyüyor gerçekten ama bende çok tavsiye eden ve kullanan gördüm almam lazım eşime aldırcam en kötü indirimi bekleyeyim de bi

Güldürdün kiz Allah iyiliğini versin
Yaa kan sulandırıcı kullanıorum ya baş parmağımı takmısım bı yere oyle bı kan gelmıs kı peceteyı tutunca ben bakana kadar ona geçmiş acemilik işte

Kız verdin coşkuyu bim,şok,a101 hepsini fav aldım boşuna mı aldım şu trendyol indiriminden ümitliyim onu bekliyorum inşallah iner baya

Eşimle gidecegim ben anne olacaksam oda baba olacak yeter tabiki

Yaa kan sulandırıcı kullanıorum ya baş parmağımı takmısım bı yere oyle bı kan gelmıs kı peceteyı tutunca ben bakana kadar ona geçmiş acemilik işte
Herseyden bisi arar olduk normal bekledigimiz icin gunu belli olsa bukadar takilmam ama bende senin gibiym ufak belirtide acaba diyorum bide 5 dk kalana kadar sancila hastaneye gitmeyin diyolar nasil duracağım evde Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…