Kesin acaba demediğin an şok olacaksınHerseyden bisi arar olduk normal bekledigimiz icin gunu belli olsa bukadar takilmam ama bende senin gibiym ufak belirtide acaba diyorum bide 5 dk kalana kadar sancila hastaneye gitmeyin diyolar nasil duracağım evde Allah bilir
Canim o dogurdu kac gun oldu ben ole hatirliyorum@elf21 bugün sezeryana giricekti nasıl acaba bilgisi olan var mı ?
Bunun markasi ne canımKızlar ben bunu aldım kaysın da göreyim
Yarın Trendyolun efsane günler indirimi başlayacak oradan bakın isterseniz daha uygun fiyatlı bulabilirsiniz
Hastane tipi süt pompaları çok daha güçlü çekiyor ve nispeten kısa sürede sütü sağmış oluyorsun. Bikaç tane kiralayan şirket var, baya aylık kira ödeyerek kullanıyorsun. Bibebornları vs hijyenik ürünleri ayrıca satın alıyorsun tabi. Ben oğlumda kullanmıştım, 3 sene önce bıraktım şimdi fiyatlarını bilmiyorum pahalıya gelir mi biraz araştırmak laxım.Nasil oluyor o
AA ben kaçırmışım demek kiCanim o dogurdu kac gun oldu ben ole hatirliyorum
Kız verdin coşkuyu bim,şok,a101 hepsini fav aldım boşuna mı aldımşu trendyol indiriminden ümitliyim onu bekliyorum inşallah iner baya
Babyjem canımBunun markasi ne canım
hiç bişi alasım yok alışverişe teşvik edilmek istemiyorumolsun bazen guzel seyler geliyor takip et insallah canim hepsi buradayada bak bazen ordada indirim guzel oluyor
3. Kızım doğumundan annem Yanınmdaydı o kadar yorgundu ki bütün gece uyudu sezeryan li halime bütün gece ben kendim ilgilendim bebegimleEşimle gidecegim ben anne olacaksam oda baba olacak yeter tabiki
Ben sordum esim ve annem kalabiliyormusErkeklerin yeterli olacağını düşünmüyorum ben annem olmadan rahat hissedemem kendimi sormadım kaç kişi alıyorlar diye iki alıyorlarsa eşimle annem almıyorlarsa sadece annemi alıcam
Canim sen cok iyi bir annesin bence oluşabilecek olumsuz bir şeyin önüne geçmişsin bence.belki bir şey olmazdı bilemeyiz ama iyiki gittin başka doktora.Bence sevinmelisin gerekirse erken alırlar sağlıkla kucağına al yqvrunu en önemlisi bu.kilosundan da hangisi doğru bilemezsin net olmuyor tam.ama 2.500 bir bebek için düşük kilo değil hem bence biraz daha tutarlar onu karnında.ciger gelist de yapmışlar bence dogarsa küveze de girme ihtimali düşük. Ağlama senIlaç ve dozu konusunda şüphelenince başka bir doktora geldim öğleden sonra. Riskli gebelik konusunda bi arkadaş tavsiye etmişti. 30.Haftadan sonra doppler bakiliyomus bebekte. Bebeğin tansiyonunda bakiliyormus. Malesef bebegimin tansiyonu bozuk cıktıyeterli oksijen gitmiyor olabilir veya plesentada pıhtı olmuş olabilir dedi. Hastaneye yatırdı bizi ve bi doz daha ciğer geliştirici iğne vurdular. Eğer tansiyonu düzelmezse erken sezeryan olacak 35+0 Bugün sabah ki doktor 2500 ölçtü kilosunu öğleden sonraki 2350. Tansiyon bozukluğu beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. O kadar moralim bozuldu ki. Hep gittiğim doktor hiç bundan bahsetmedi bilsem 30. Haftadan bu doktora gelirdim. Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar annelik çok zormus ağlamaktan bi hal oldum.
Çok geçmiş olsun canım iyi ki bakmışlar tek doktorla olacak bişey değil çünkü. Benim doktorum her seferinde bakiyo 12. Haftada ortaya çıkmıştı ama geçici denildi sonradan yok olmuştu. Seninde tansiyonunu etkiliyo bu durum hiç takip etmedin mi ben şuan bile sürekli olcuyorum . Stres yapma bu durum daha da etkiler. En iyisini doktor karar verecektir uzulmemeye çalış bak burda daha az kilolu doğup da kuveze girmeyen bile oldu bolca dua yapacak bişey yok maalesef. Doktorum o durumun beynen hasar bıraktığını söylemedi sadece annenin tansiyonunu etkiliyo ve bebeğin kilo durumunu yavaslatiyodu o yüzden takip amaçlı yatirmislar inan güzelce doğsun dışardan daha iyi beslenir. Ultrasondan ultrasonu ölçüm farkı illaki oluyomus zaten hep diyolar artı eksi 250 gram filanIlaç ve dozu konusunda şüphelenince başka bir doktora geldim öğleden sonra. Riskli gebelik konusunda bi arkadaş tavsiye etmişti. 30.Haftadan sonra doppler bakiliyomus bebekte. Bebeğin tansiyonunda bakiliyormus. Malesef bebegimin tansiyonu bozuk cıktıyeterli oksijen gitmiyor olabilir veya plesentada pıhtı olmuş olabilir dedi. Hastaneye yatırdı bizi ve bi doz daha ciğer geliştirici iğne vurdular. Eğer tansiyonu düzelmezse erken sezeryan olacak 35+0 Bugün sabah ki doktor 2500 ölçtü kilosunu öğleden sonraki 2350. Tansiyon bozukluğu beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. O kadar moralim bozuldu ki. Hep gittiğim doktor hiç bundan bahsetmedi bilsem 30. Haftadan bu doktora gelirdim. Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar annelik çok zormus ağlamaktan bi hal oldum.
Üzülme canım bende aynı şeyleri yaşadım, 35. haftada ciğer geliştirici vuruldu 36+5te doğum yaptım artık bebek büyümediği için. O iğnenin çok faydası olacak inan ki, sen umudunu yitirme erken doğması önemli değil sağlıkla doğsun küvöze girmesin yeter kiIlaç ve dozu konusunda şüphelenince başka bir doktora geldim öğleden sonra. Riskli gebelik konusunda bi arkadaş tavsiye etmişti. 30.Haftadan sonra doppler bakiliyomus bebekte. Bebeğin tansiyonunda bakiliyormus. Malesef bebegimin tansiyonu bozuk cıktıyeterli oksijen gitmiyor olabilir veya plesentada pıhtı olmuş olabilir dedi. Hastaneye yatırdı bizi ve bi doz daha ciğer geliştirici iğne vurdular. Eğer tansiyonu düzelmezse erken sezeryan olacak 35+0 Bugün sabah ki doktor 2500 ölçtü kilosunu öğleden sonraki 2350. Tansiyon bozukluğu beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. O kadar moralim bozuldu ki. Hep gittiğim doktor hiç bundan bahsetmedi bilsem 30. Haftadan bu doktora gelirdim. Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar annelik çok zormus ağlamaktan bi hal oldum.
Çok geçmiş olsun,gönlünü ferah tutIlaç ve dozu konusunda şüphelenince başka bir doktora geldim öğleden sonra. Riskli gebelik konusunda bi arkadaş tavsiye etmişti. 30.Haftadan sonra doppler bakiliyomus bebekte. Bebeğin tansiyonunda bakiliyormus. Malesef bebegimin tansiyonu bozuk cıktıyeterli oksijen gitmiyor olabilir veya plesentada pıhtı olmuş olabilir dedi. Hastaneye yatırdı bizi ve bi doz daha ciğer geliştirici iğne vurdular. Eğer tansiyonu düzelmezse erken sezeryan olacak 35+0 Bugün sabah ki doktor 2500 ölçtü kilosunu öğleden sonraki 2350. Tansiyon bozukluğu beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. O kadar moralim bozuldu ki. Hep gittiğim doktor hiç bundan bahsetmedi bilsem 30. Haftadan bu doktora gelirdim. Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar annelik çok zormus ağlamaktan bi hal oldum.
Canım çok geçmiş olsun seni anlıyorum annelik gerçekten zor.. Ama üzülme iyi ki de gitmişsin başka doktora sonuçta senin ve bebeğinin sağlığı önemli inşallah sağlıkla alırsın kucağına dualarımız seninle canım benim. Kiloyu kafana takma bir şekilde alır. 2590 doğdu benimki bir gecede 90 gr verdi 2500 oldu ama gene de yatırmadılar hastanede küvözde falan.. Sıkılma üzülme ağlayıp strese girme bebeğin de girer sakin ol kuzum inşallah güzelce alcaksın kucağına. Dualarımız seninle.Ilaç ve dozu konusunda şüphelenince başka bir doktora geldim öğleden sonra. Riskli gebelik konusunda bi arkadaş tavsiye etmişti. 30.Haftadan sonra doppler bakiliyomus bebekte. Bebeğin tansiyonunda bakiliyormus. Malesef bebegimin tansiyonu bozuk cıktıyeterli oksijen gitmiyor olabilir veya plesentada pıhtı olmuş olabilir dedi. Hastaneye yatırdı bizi ve bi doz daha ciğer geliştirici iğne vurdular. Eğer tansiyonu düzelmezse erken sezeryan olacak 35+0 Bugün sabah ki doktor 2500 ölçtü kilosunu öğleden sonraki 2350. Tansiyon bozukluğu beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. O kadar moralim bozuldu ki. Hep gittiğim doktor hiç bundan bahsetmedi bilsem 30. Haftadan bu doktora gelirdim. Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar annelik çok zormus ağlamaktan bi hal oldum.
Esim gelebilse yine şükrederdim canım . Ama devlet hastanesi olduğu için almıyorlar. Bu virüs ortamında kimseye bişeyde diyemiyorsunki. Ablam gelecek mecbur. Ama içim hiç rahat değil. Sonuçta onunda ailesi çocukları var.Kızlar herkese merhaba, siz doğuma kaç kişi veya kiminle gitmeyi düşünüyorsunuz. Benim annem gelecekti doğuma 65 yaş üstü yasağından dolayı gelemeyecek. Yeğenim vardı oda 18 yaşında 20 yaş yasağına takıldı. Onu da goturemeyecegim. Benimle hastane ye gelebilecek sadece eşim var. Başka kimsem Yok zaten. Eşimde yeterli olurmu bilmiyorum. Çok üzülüyorum ya. Eşim hem benimle hem bebekle ilgilenebilirmi bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?