2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Herseyden bisi arar olduk normal bekledigimiz icin gunu belli olsa bukadar takilmam ama bende senin gibiym ufak belirtide acaba diyorum bide 5 dk kalana kadar sancila hastaneye gitmeyin diyolar nasil duracağım evde Allah bilir
Kesin acaba demediğin an şok olacaksın Benım oyle bısı olsa ayıcıklı pıjamalarımı uzerımden atmadan yola cıkarız eşimde bende acemi pipirik hahahah
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kendime çok gülüyorum bazen

Hastane tipi süt pompaları çok daha güçlü çekiyor ve nispeten kısa sürede sütü sağmış oluyorsun. Bikaç tane kiralayan şirket var, baya aylık kira ödeyerek kullanıyorsun. Bibebornları vs hijyenik ürünleri ayrıca satın alıyorsun tabi. Ben oğlumda kullanmıştım, 3 sene önce bıraktım şimdi fiyatlarını bilmiyorum pahalıya gelir mi biraz araştırmak laxım.

Kızlar merhaba sonunda bugün fırsat buldum yazıyorum. Hepinize iyi dilekleriniz için dualarınız için mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Telefonu yeni elime aldım desem yeridir. kızımla alıştık baya birbirimize. Sütüm hemen geldi, sıkıntı çekmedim pek. Kızım emmeyi biraz zor öğrendi ama öğrendi. 17 Kasım salı günü doğdu. Adı Ela oldu bu zamana kadar ne yazdığınızı okuyamadım malesef. kimler doğurdu ben yokken burda merak ediyorum valla doğum yapanlara güle güle büyütün demek istiyorum , yapacaklara da Rabbim yardımcı olsun güzelce alsınlar kucaklarına inşallah dualarım sizlerle

Kız verdin coşkuyu bim,şok,a101 hepsini fav aldım boşuna mı aldım şu trendyol indiriminden ümitliyim onu bekliyorum inşallah iner baya
olsun bazen guzel seyler geliyor takip et insallah canim hepsi buradayada bak bazen ordada indirim guzel oluyor

Ilaç ve dozu konusunda şüphelenince başka bir doktora geldim öğleden sonra. Riskli gebelik konusunda bi arkadaş tavsiye etmişti. 30.Haftadan sonra doppler bakiliyomus bebekte. Bebeğin tansiyonunda bakiliyormus. Malesef bebegimin tansiyonu bozuk cıktı yeterli oksijen gitmiyor olabilir veya plesentada pıhtı olmuş olabilir dedi. Hastaneye yatırdı bizi ve bi doz daha ciğer geliştirici iğne vurdular. Eğer tansiyonu düzelmezse erken sezeryan olacak 35+0 Bugün sabah ki doktor 2500 ölçtü kilosunu öğleden sonraki 2350. Tansiyon bozukluğu beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. O kadar moralim bozuldu ki. Hep gittiğim doktor hiç bundan bahsetmedi bilsem 30. Haftadan bu doktora gelirdim. Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar annelik çok zormus ağlamaktan bi hal oldum.

Canim sen cok iyi bir annesin bence oluşabilecek olumsuz bir şeyin önüne geçmişsin bence.belki bir şey olmazdı bilemeyiz ama iyiki gittin başka doktora.Bence sevinmelisin gerekirse erken alırlar sağlıkla kucağına al yqvrunu en önemlisi bu.kilosundan da hangisi doğru bilemezsin net olmuyor tam.ama 2.500 bir bebek için düşük kilo değil hem bence biraz daha tutarlar onu karnında.ciger gelist de yapmışlar bence dogarsa küveze de girme ihtimali düşük. Ağlama sen

Çok geçmiş olsun canım iyi ki bakmışlar tek doktorla olacak bişey değil çünkü. Benim doktorum her seferinde bakiyo 12. Haftada ortaya çıkmıştı ama geçici denildi sonradan yok olmuştu. Seninde tansiyonunu etkiliyo bu durum hiç takip etmedin mi ben şuan bile sürekli olcuyorum . Stres yapma bu durum daha da etkiler. En iyisini doktor karar verecektir uzulmemeye çalış bak burda daha az kilolu doğup da kuveze girmeyen bile oldu bolca dua yapacak bişey yok maalesef. Doktorum o durumun beynen hasar bıraktığını söylemedi sadece annenin tansiyonunu etkiliyo ve bebeğin kilo durumunu yavaslatiyodu o yüzden takip amaçlı yatirmislar inan güzelce doğsun dışardan daha iyi beslenir. Ultrasondan ultrasonu ölçüm farkı illaki oluyomus zaten hep diyolar artı eksi 250 gram filan bizi haberdar etmeyi unutma..

Üzülme canım bende aynı şeyleri yaşadım, 35. haftada ciğer geliştirici vuruldu 36+5te doğum yaptım artık bebek büyümediği için. O iğnenin çok faydası olacak inan ki, sen umudunu yitirme erken doğması önemli değil sağlıkla doğsun küvöze girmesin yeter ki bana da 35. haftada 2100, 36da 2300 gr demişti doktorum 2170 doğdu küçücüktü ama sağlıklıydı hemen sütüm de geldi. Sezeryan olmama rağmen bütün gece gündüz de kendim baktım bebeğime. Hiç üzülme o yüzden buraya kadar gelmişsin bişey olmaz Allahın izniyle

Çok geçmiş olsun,gönlünü ferah tut Bebeğin haftası kilosu güzel, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun seni anlıyorum annelik gerçekten zor.. Ama üzülme iyi ki de gitmişsin başka doktora sonuçta senin ve bebeğinin sağlığı önemli inşallah sağlıkla alırsın kucağına dualarımız seninle canım benim. Kiloyu kafana takma bir şekilde alır. 2590 doğdu benimki bir gecede 90 gr verdi 2500 oldu ama gene de yatırmadılar hastanede küvözde falan.. Sıkılma üzülme ağlayıp strese girme bebeğin de girer sakin ol kuzum inşallah güzelce alcaksın kucağına. Dualarımız seninle.

Kızlar dün akşam nişanım geldi ,bu sabahta kanamalı bı su akti yarım çay bardağı kadar. Doktora gittim çatı muayenesi yaptı ama bebek çok yukarda sancım da yoktu hemen sezeryan alalım dedi ,38+5 im bu arada. Ben kabul etmedim başka bı doktora gittim o da bekleyebiliriz bebekte sıkıntı yok suyun gelene kadar bekleyelim dedi ama çok istiyorum normal doğumu fakat gözümü de korkutmuyor değil ne yapacağım bilmiyorum ya

Esim gelebilse yine şükrederdim canım . Ama devlet hastanesi olduğu için almıyorlar. Bu virüs ortamında kimseye bişeyde diyemiyorsunki. Ablam gelecek mecbur. Ama içim hiç rahat değil. Sonuçta onunda ailesi çocukları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…