2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çok şükür ki ilgili oluşun bak ortaya çıkarmış böyle bi riski, Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah, sağlıkla kucağına alırsın erken de olsa kilosu az da olsa sorun değil doğduktan sonra toparlar yeter ki iyi olsun bebeğin kötü ihtimaller çok çok düşük bunları düşünüp daha çok tansiyonunu oynatma hiç. Allaha sığın dua et, olumlu düşün güzel olsun inşallah

Bende eşimle gidicem İn şa Allah. Ben bebeğe bakarım eşim da bana bakar... hemşireler de yardımcı oluyorlar canım.

Benim de annem 65 yaş üstü olduğu için ablam çocuklarını bırakıp kendi gelmeye çalışacak da ne kadar yetişebilirse tabi kaç saatlik yoldan, Allaha emanetiz yeter ki sağlık sıhhatli olalım bi sıkıntı olmasın da gerisi bi şekilde çözülür diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun şu zor süreçte.

Sağlıkla al kucağına canım
bekletip strese sokma bebeği de kontrole git bence sık sık

Maşallah canım sağlıkla kucağına al ❤ bana da 38+ larda alırız dedi 15 ile 20 aralık arası olur tarih ama kesin bi tarih veremiyorum dedi. Artık haftalık duruma gore netlesir heralde.
Bana da aynısını dedi günlerimiz aynı olacak o zaman

Canım belki tansiyonu düzelir dua edelim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğsa bile riskli bir hafta da değilsin artık iyi yanından bakalım

Nasip kuzum aynen sana çok şaşırdım günümüz aynıydı günü saati şaşmaz diyolar bebeğin nasıl sütün geldimi
Ya kısmet işte ben de beklemiyordum çantam bile hazır değildi düşün elim kolum boş hastaneye gittim dünden beri sagiyorum ama bi iki damla anca geldi henüz yok ya

Dualarınız, iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. Hiç tansiyon sorunum olmadı hamilelikte normalde de hep düşüktür benim 10-6 seyrederdi. Hamilelikte de 9-5 gitti. Çok şükür nst de kalp atışları normal o da cok onemli dedi doktor ama eğer tansiyonu düzelmezse çok bekletemicek. Benim endişem bikac hafta önce böyle bi sorun olup bebeğime zarar vermiş olma ihtimali doktor 30. Haftadan sonra ölçülüyor doppler ile dedi ama hep gittiğim doktor ne ölçtü ne de bana bisey dedi. Daha bugün sabah suyu çok iyi coraspine devam dedi. Öğleden sonra geldiğim doktor bayağ tecrübeli ve yaşı da var suyu azalma eğiliminde dedi, coraspin maksimum 34. De kesilmeli yoksa kalbinde delik kapanmaz bebeğin dedi. Her bebekte oluyomuş ve ilk ağlamasa basınçla kapaniyomus o delik tek bir doktora güvenip beklememek lazım ki ben çok çeşitli doktora gittim yine de böyle oldu. Allah esirgesin yavrularımızı inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım. Elimden geleni yaptım bu süreçte 8 aydır diyete sabretmek bile çok zordu ama bebeğime bisey olmasın diye dayandım. Son haftalarda böyle bi durumla karşılaşmak çok üzdü beni. Allah korusun inşallah

doppler bende de hiç bakılmadı
Allah'a emanetiz hepimiz her doktor başka bir şey söylüyor şimdi çık git başka doktora o da başka şey söyleyecektir.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dua et iyi düşün lütfen

Canım kalp atışı gibi bir grafiği var ses olarakta kalp atımı duyuyorsun hatta ben sordum hu şekilde kalbine baktı diğer doktor diye ikisi farklıymış. Çünkü kordondan geçen kana her gittiğimde bakiliyo pihtidan dolayı onda da kalp atım sesi duyuluyo daha geniş aralıklı benzer bir grafikte. Bikac farklı damardan baktı hepsinde bozuk çıkınca yatırdı hastaneye. Belki doktorun bakmistir da dopler diye dememiştir sorun olmadığı için. Amin canım inşallah.

Kalp atışı bile dinlemiyoruz ölçümleri alıyor suyu iyi kg şu bu diyor yolluyor

Amin İnşAllah. Sağolsun ablam gönüllü. Yakında bana. Annem de babamı bırakamıyor rahatsız olduğu için.
Virüs olmasa bu kadar dert etmezdim de. Şu durumda insan kendini sorumlu hissediyor yanındaki için.

Bebek tansiyonu olayını ilk defa duydum ne yalan söyleyim çok şaşırdım ladylone ama ne olur kafana takma stres yapma sağlıklı doğusunda hangi hafta da geldiği onemli degil

Benimki de hiç doppler bakmadı. Bi de tam mesajları okumadan yazmışım özür dilerim moralini daha da bozduysam Bebeklerimiz Allah’a emanet bir doktorun dediğini başkası yalanlıyor. İnsan tek doktora da güvenemeyecek. İnşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına.

Ya kısmet işte ben de beklemiyordum çantam bile hazır değildi düşün elim kolum boş hastaneye gittim dünden beri sagiyorum ama bi iki damla anca geldi henüz yok ya
Ay valla bende tedirginligimden kaç hafta öncesinden hazır ettim ama bisey eksik diye sürekli aciyorum şuan sadece mamamiz eksik . Sade tahin helvası irmikli süt tatlısı ve hosaflar kompostular çok süt yapiyomus canım en başta su tüketimi önemli zaten sıcak duşa girip masaj yapıncada geliyomus . Sagdikca emdikçe düzene giriyomus zaten normal şuan öyle olması

Kalp atışı bile dinlemiyoruz ölçümleri alıyor suyu iyi kg şu bu diyor yolluyor
Doktordan fark ediyo sanırım benim her gitmem de veriliyo kağıt şeklinde bakiyo ama bende 12 haftada suphelenmisti yinede riske atmiyo bebeğin kilo alımı filan iyi olasa da bakiyo.

Eklentiler

• IMG20201123205749.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 38
Doktordan fark ediyo sanırım benim her gitmem de veriliyo kağıt şeklinde bakiyo ama bende 12 haftada suphelenmisti yinede riske atmiyo bebeğin kilo alımı filan iyi olasa da bakiyo.
Yok canım bende sadece detaylı da bakıldı boyle seylere bakmıyor Allah'a emanet gidioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…